Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bende hastalanmadım ama kasıklarım sert değil artık zaten ben bu işi anlamadım gtti:)))) nasıl bi bünyem war bilmiyorum ki:))) 8.gün bugün:)
 
handecik ne mutlu sana bak üzülenlere ilham oluyosun.hiç üzülme 1 hafta sonra başlarsın çalışmalara......senin ilk aydı demi buay?
 
duygusal bi idrar testi yap iice.bugünde çıkmazsa izin al hastayım diye bi kan testi yaptır sigarada içiyosun olmaz böle..ç
 
handecik ne mutlu sana bak üzülenlere ilham oluyosun.hiç üzülme 1 hafta sonra başlarsın çalışmalara......senin ilk aydı demi buay?

Düşüğü saymazsak ilk ay, sayarsak 2. ay. Yani biz çalıştık hamile kaldım, düştü çalıştık kalamadım gibi garip bi durum oldu.
 
Bi biz hamile kalamadık zaten!!!! :roflol:

Hamile adam doğurdu


ABD’de 10 yıl önce cinsiyet değiştirerek tamamen erkek görünümüne kavuşan Thomas Beatie, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.


Amerikan medyasında çıkan haberlere göre kadın üreme organlarını muhafaza eden ancak aynı zamanda erkek görünümüne sahip, göğüslerini aldıran ve steroid tedavisi gören 34 yaşındaki Beatie, Oregon eyaletinin Bend kenti hastanesinde bebeğini doğurdu.

ABD’nin popüler sunucusu Oprah Winfrey’nin televizyon programına katıldıktan sonra "hamile erkek" olarak meşhur olan sakallı Beatie, "Çocuk, erkek veya kadın isteği değildir, insani bir arzudur. Ben istikrarlı bir erkeğim, bu değişmeyecek. Çocuk arzum her zaman vardı" diye konuşmuştu. Beatie’nin eşi, eski Hawaii güzeli Nancy Beatie, kocasının ismi gizli tutulan bir erkeğin spermiyle döllendiğini açıklamıştı.
 
kızlar hani ben dün diyordumya utanıyorum test almaya diye kaşam eşime aldırdım testi bu sabah yapıcaktım ilk idrarımla ama unuttum testi yanıma aldım yapssmmıı acaba? yoksa yarını beklesemmi yarın sabah ilk idrarımla yaparım daha iii olmasmı? regl tarihim dündü dün gelmedi bugünde hala tık yok
 
yaptım yaptımda yine negatif çktı bu test kızlar ben hamile değilim artık hiç olmazsa bugünkü doğru çıkardı olsaydım 8 gün geçti yani muhtemelen hepsi stresten oldu
 
yaptım yaptımda yine negatif çktı bu test kızlar ben hamile değilim artık hiç olmazsa bugünkü doğru çıkardı olsaydım 8 gün geçti yani muhtemelen hepsi stresten oldu

Duygu bu kadar çabuk yaptığına göre yine çişini tutmadan yaptın diye tahmin ediyorum. Bari bikaç saat tutsaydın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…