Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlarrrr.... geri sayıma 1 gün kaldı.. bugünüde atlattık umarım. yarın 4 ü.... 4ünüde atlattımmmı tamamdır:)
bide bişi sorucam aci cevap verirseniz sevinirim..

benim son adet tarihim 6 haziran... 28 günde 1 oluyorum.. hesaplamalara göre bugün 28. gün... doğrumu????

hayır canım dün olmam gerekiyordu bu saat oldu hala yok :teytey:
allahım inşallah olmaz test yapmayı düşünüyorum yarın akşama kadarda olmazsa

hadi bakalım hayırlısı inşallah allahım sesimizi duyar dualarımızı kabul eder bu mübarek günde:1hug:

hadi hayırlısı arkadaşım
belirtilerin varmı

yani belirtimi bilmiyorum ama regl ağrısı var kasıklarımda 2 gündür ama daha regl olmadım...
inşallahta olmam:)))
çok heyecanlıyım acaba idrar testi yapsam çıkarmı????

yani belirtimi bilmiyorum ama regl ağrısı var kasıklarımda 2 gündür ama daha regl olmadım...
inşallahta olmam:)))
çok heyecanlıyım acaba idrar testi yapsam çıkarmı????

bu kadar beklemişsin birazcık daha sabret canım yaa en azından yarın daha bekle. çünkü o testlere hiç güven olmuyo

kızlar her zaman ki ki gibi 5 gün sürdü bugün son gün ama daha çekmediğim kadar kasık ve baş cağrısı baş dönmesi ve bayılma oldu.birde istikrarlı bir şekilde denediğim için olabilir mi acaba deyip her ihtimale karşı yarın sabah ilk iş testi yapıcam hayırlısı:uhm:

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. bu kadar heyecanlı anne adaylarının bebekleride bir an önce onlara kavuşmak ister herhalde. bu mübarek gececde dualarım sizinle...

arkadaslar benım de bu ay sürekli hafif bir baş ağrım var sürekli devam ediyor 1 haftadır hiç gecmedi.ilaç da alamıyorum.sürekli de halsiz ve yorgunum.adetime 12 gün var tahminen. ama göğüslerim 3-4 gündür acayip şişti.kasıgımda da sızı var 1 haftadır.10 gün önce yumurtladım sanırım.hamile olabilir miyim acaba?kan testi yaptırsam su anda çıkar mı?

Canim 10 gun once yumurtladiysan adetine nasil 12 gun olabilir, bu imkansiz heralde yanlis yazdin. Benimde bu ay adetimden 13 gun onceden basladi agrilarim, yani yumurtladigimdan beridir agrim oldu bugune kadar, adetime ise su an tahminen 3-4 gun var. Adetimin 17. gunu yumurtladim ve o zaman adetime 13 gun vardi.

canım benim bebek düşündüğümüzden bu yana düzenim bozuldu son 2 aydır 36. gün adet oldum ondan önceki ay 35.gün geldi.5-6 aydır bu sekılde gecıkmeler yasıyorum.bu ay da o yuzden 36 gün diye hesap ettim.14. 15. ve 16. gün uzayan akıntı vardı o günlerde yumurtladıgımı tahmin edıyorum.bugun 23. günüm.adet düzensizliği oldugu için hangi günü beklemeliyim kestiremiyorum:uhm:

Evet bebek karari verince kibele nickli bir arkadas var onunda senin gibi olmus, uzamisda uzamis adet donemi. Benimde bebek karari verdigimizden beridir, 2-3 gun erken oluyor. Demek ki vucut kendini bir sekilde hamilelige hazirliyor diye dusunuyorum. Simdi o arkadas hamile, hemde hamile oldugun ogreneli 2 gun oluyor. Ins. sende hamilesindir. Bu gece birbirimize adlarimizla dua edelim ins.

kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun test yaptıran varmı testi regl geçtikten kaçgün sonra yaptırmak gerekiyor bu gün benim regl olmam gerekiyordu tık yok hayırlısı bakalım

ben de o sekilde duydum rahim hazırlanıyormus.ben gecen ay kımyasal gebelik yasadım.1 ay korunmam gerekiyordu ama o kadar çok istiyorum ki korunmadım.gecen ay ki gibi bir agrı var kasıgımda yıne umarım bu kez sevıncım kursagımda kalmaz.a.s.a.s.insallah bu güzel haberi ikimizde veririz ve tüm anne olmak isteyenler...bu mübarek gecede rabbim dualarımızı kabul eder insallah.her zaman tüm bebek isteyenler için dua ediyorum.:1hug:

kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun test yaptıran varmı testi regl geçtikten kaçgün sonra yaptırmak gerekiyor bu gün benim regl olmam gerekiyordu tık yok hayırlısı bakalım

senın de kandılın mübarek olsun canım.adet günün gectimi senin.
kişiden kişiye degısıyor kımısı adetten önce öğreniyor kimisi adetten 10 gün sonra.yumurtlama günüyle alakalı.geç yumurtlayanların geç belli oluyor idrarda.

idrar testini yaptım ama negatif çıktı aslında yarın yada 5inde yapmam lazımdı ama dayanamadım:) boyumun ölçüsünü aldım:)... yarını beklicem yarında regl olmazsam şansım gittikçe artıyor demekki kızlarrr:))))

selam kızlar benimde hamilelik ağustosa kaldı 27 temmuzda regl oldum yumurtlama acaba hangi güne denk gelir adetlerim düzenli
bu üç aydır sadece 26 haziranda olmam gerekiyordu ama 27 haziranda oldum bilen varsa lütfen yardımcı olsun rica ederim

pardon yanlış yazmışım kafam karışık kusura bakmayın en son 27 haziranda regl oldum bilen varsa yardımcı olun tşk ederim

1-Mide bulantısı.......
2-Baş dönmesi........
3-Tansiyon düşmesi........
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık.....
5-Kasıklarda batma yada sancı,
6-Kirpiklerin karışması …...
7-Bel ağrısı…………
8-Akıntı artması........
9-Göğüslerde hassasiyet......
10-Göğüslerde şişme.........
11-Göğüs uçlarının acıması………...
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması .....
13-Sık idrara çıkma………
14-Uyku hali........
15-Halsizlik......
16-Ağızda kuruluk…
17-Ağızda metal tadı hissetmek.......
18-Dudakların fosur fosur olması.....
19-Göz bebeklerinin büyümesi.......
20-İdrar kokusunda değişme.....
21-Kokulara aşırı hassasiyet …
22-Gazlı olmak ……
23-Mide yanması........
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi…
25-Bel kalınlaşması…………
26-Adet gecikmesi.......
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme.....
28-Mide kazınması-çok acıkma......

bunların 12 si bende var acaba hamişmiyim??

kızlar şu ansa saat 02:27 ve ayın 4 ü oldu... yani bugün büyük gün... regl olmazsam HAMİLEYİMMMM... çok heyecanlıyım. dua edin lütfen hayırlısı olsun diye. bende sizler için ediyorum.... hepimizin en yakın zamnada sağlıklı bebişleri olur inşallah...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…