hayır canım dün olmam gerekiyordu bu saat oldu hala yok :teytey:
allahım inşallah olmaz test yapmayı düşünüyorum yarın akşama kadarda olmazsa
kızlarrrr.... geri sayıma 1 gün kaldı.. bugünüde atlattık umarım. yarın 4 ü.... 4ünüde atlattımmmı tamamdır:)
bide bişi sorucam aci cevap verirseniz sevinirim..
benim son adet tarihim 6 haziran... 28 günde 1 oluyorum.. hesaplamalara göre bugün 28. gün... doğrumu????
yani belirtimi bilmiyorum ama regl ağrısı var kasıklarımda 2 gündür ama daha regl olmadım...
inşallahta olmam:)))
çok heyecanlıyım acaba idrar testi yapsam çıkarmı????
e tatlım normalden farklımı regl oldun ki?bende haziranda öle yapmıştım hemde 2 tane.allah korusun düşük falan olmasın diye.yap ne zararı olur. belki üstüne görüyosundur.sabah ilk idrarınla yap.:teselli:
arkadaslar benım de bu ay sürekli hafif bir baş ağrım var sürekli devam ediyor 1 haftadır hiç gecmedi.ilaç da alamıyorum.sürekli de halsiz ve yorgunum.adetime 12 gün var tahminen. ama göğüslerim 3-4 gündür acayip şişti.kasıgımda da sızı var 1 haftadır.10 gün önce yumurtladım sanırım.hamile olabilir miyim acaba?kan testi yaptırsam su anda çıkar mı?
canım benim bebek düşündüğümüzden bu yana düzenim bozuldu son 2 aydır 36. gün adet oldum ondan önceki ay 35.gün geldi.5-6 aydır bu sekılde gecıkmeler yasıyorum.bu ay da o yuzden 36 gün diye hesap ettim.14. 15. ve 16. gün uzayan akıntı vardı o günlerde yumurtladıgımı tahmin edıyorum.bugun 23. günüm.adet düzensizliği oldugu için hangi günü beklemeliyim kestiremiyorum:uhm:
Evet bebek karari verince kibele nickli bir arkadas var onunda senin gibi olmus, uzamisda uzamis adet donemi. Benimde bebek karari verdigimizden beridir, 2-3 gun erken oluyor. Demek ki vucut kendini bir sekilde hamilelige hazirliyor diye dusunuyorum. Simdi o arkadas hamile, hemde hamile oldugun ogreneli 2 gun oluyor. Ins. sende hamilesindir. Bu gece birbirimize adlarimizla dua edelim ins.
kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun test yaptıran varmı testi regl geçtikten kaçgün sonra yaptırmak gerekiyor bu gün benim regl olmam gerekiyordu tık yok hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?