Benimde gözlerim doldu çok kötü oldum ya
bende katılıyorum ama keyfi bebek aldıranlara allaha ahvelediyorum:mymeka:var ama yanlıslıkla oldu deyip aldıranlar da cok.ama ne kadar günah oldugunu hatırlatmak isterim.bu dünyanın birde öbür dünyası var:enbuyukkk:
günaydın kızlarrrrr handecim buradaysan sana özel günaydın
merhaba arkadaşlar 30 haziran ve 5 temmuz yumurtlama tarihimizdi ve bende garip değişimler var acaba psikolojikmi hamilmeiyimm
kürtaj
en korktuğum şeylerden biriydi ama
başıma geldi
merhaba arkadaşlar 30 haziran ve 5 temmuz yumurtlama tarihimizdi ve bende garip değişimler var acaba psikolojikmi hamilmeiyimm
Canım benim sana da günaydınların en güzeli!!! a.s. (Biraz tünaydın oldu ben cevap verene kadar gerçi ama idare ediver artık) Nasıl gidiyo. Gittin mi doktora? Herşey yolunda mı bari?
Bende kürtaja karşı olmama rağmen hiç kimseye böyle bir şey yazma hakkına sahip olduğumu düşünmüyorum, emin ol öbür dünyayı herkes enaz senin kadar hatırlıyordur...
yanlış birşey yazdıgımı düşünmüyorum.ne demek istedigini de ayrıca tam olarak anlayamadım.
önemli değil canım :1hug:
herşey yolunda sanırım mide ekşimeleri ve yanmalarım dışında
doktorada azimle gitmiyorumeşimlede konuşmuyoruz yok gibi davranıyoruz yani farkındayız ama önemsemiyor havasındayız,, ikimizde aynı şeyleri yaşamakdan korkuyoruz sanırım... iyi bakalım iyi gelsin diye düşünmemeye çalışıyoruz ama sanırım bu hafta içinde gideriz çünkü artık şaka maka 5 haftalık oldu gamyoncuiremsu
6-7 hafta olsun gidelim diyoruz bilemedik yani ne yapacağımızı :1hug:
sen nasılsın görüşmeyeli a.s.
bir konu hakkında bilgi alacaktım arkadaşlar adet döneminden sonra hamile kalınıyormu birde hamilelik belirtiler kaçhafta sonra ortaya çıkar:uhm:
merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı bebişler dilerim bi konu hakkında fikrinizi sorabilirmiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?