Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benimde gözlerim doldu çok kötü oldum ya

canım ben sadece burda bu yazı yüzünden kötü olduğumu yazmadım,, bunu yanlış bulduğumuda yazdım sanırım bazı şeyleri kopyalarken biraz daha ince düşünmeliyiz... burda bu konuyu okuyan düşük yapmış,,zorunlu kürtaj olmuş birçok insan var inan bana bu çok incitici bir yazı
...alıntılarımıza biraz daha özen göstermeliyiz bence...

bende katılıyorum ama keyfi bebek aldıranlara allaha ahvelediyorum:mymeka:var ama yanlıslıkla oldu deyip aldıranlar da cok.ama ne kadar günah oldugunu hatırlatmak isterim.bu dünyanın birde öbür dünyası var:enbuyukkk:

Bende kürtaja karşı olmama rağmen hiç kimseye böyle bir şey yazma hakkına sahip olduğumu düşünmüyorum, emin ol öbür dünyayı herkes enaz senin kadar hatırlıyordur...

merhaba arkadaşlar 30 haziran ve 5 temmuz yumurtlama tarihimizdi ve bende garip değişimler var acaba psikolojikmi hamilmeiyimm

Canım benim sana da günaydınların en güzeli!!! a.s. (Biraz tünaydın oldu ben cevap verene kadar gerçi ama idare ediver artık ) Nasıl gidiyo. Gittin mi doktora? Herşey yolunda mı bari?

önemli değil canım :1hug:
herşey yolunda sanırım mide ekşimeleri ve yanmalarım dışında
doktorada azimle gitmiyorum eşimlede konuşmuyoruz yok gibi davranıyoruz yani farkındayız ama önemsemiyor havasındayız,, ikimizde aynı şeyleri yaşamakdan korkuyoruz sanırım... iyi bakalım iyi gelsin diye düşünmemeye çalışıyoruz ama sanırım bu hafta içinde gideriz çünkü artık şaka maka 5 haftalık oldu gamyoncuiremsu
6-7 hafta olsun gidelim diyoruz bilemedik yani ne yapacağımızı :1hug:

sen nasılsın görüşmeyeli a.s.

Bende kürtaja karşı olmama rağmen hiç kimseye böyle bir şey yazma hakkına sahip olduğumu düşünmüyorum, emin ol öbür dünyayı herkes enaz senin kadar hatırlıyordur...

yanlış birşey yazdıgımı düşünmüyorum.ne demek istedigini de ayrıca tam olarak anlayamadım.

Noolsun işte canım ya. Bu ayı es geçtik ne yazık ki. Çok ağrılı ve çok yoğun bi regl geçirdim. Sanırım vücut daha hazır değilmiş yeni bi hamileliğe. Bakalım artık bi dahaki aya kaldı. Umarım artık bi sorun olmıcaktır sende. Bak ne güzel katlandı değerin bu sefer. Mutlaka güzel bi sonuç alıcaksınız canım doktora gittiğinizde!

bir konu hakkında bilgi alacaktım arkadaşlar adet döneminden sonra hamile kalınıyormu birde hamilelik belirtiler kaçhafta sonra ortaya çıkar:uhm:

bir konu hakkında bilgi alacaktım arkadaşlar adet döneminden sonra hamile kalınıyormu birde hamilelik belirtiler kaçhafta sonra ortaya çıkar:uhm:

Adetten döneminden ne kadar süre sonra? Normalde adet döneminden 12-13 gün sonra gerçekleşen bi ilişkide hamile kalma ihtimalin çok yüksek. Belirtiler ise kişiden kişiye çok değişmekle birlikten son adet tarihinden yaklaşık 4-5 hafta sonra oluşmaya başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…