Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar canım çok sıkkın...:1closedeyes:
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. dün regl tarihimdi. hala olmadım. ama hiçbir belirtide yok. bir ara kasıklarımda ağrı vardı ama şimdi oda yok. bu belirsizlik çok kötü...:sm_confused:
kan tahlili yaptırsammı acaba diyorum ama oda zor geliyor. git durumu anlat kan ver bekle sonra bi de çıkmazsa... oooffff :uhm:

kızlarrrrrr.......Bugün adet günümdü....adet olmayınca erken gebelik testi oncomed aldım...az önce test yaptım...galiba HAMİLEYİMMMMMM:)))))) 2 çizgide çok belirginnnn...testi yapar yapmaz çıktı 2.çizgide..testin yanılma payı yoktur dimi kızlarrr..çok mutluyummmm...test doğrudur dimi

sonucu aldııııııııııııııım kocaman bir negatif allahım buhar olup uçsam yaaaaaaaaaaaaa sanırım içimden birşeyler kopup gittiii

kızlar eşime sperm testi yaptırıcaz ama nerde yaptırmamız gerekk.istanbul avrupa yakasında oturuyoruz.

Burcu canım sana tavsiyem sperm testi yaptırmadan önce özel odası olup olmadığını sor. bu çok önemli. eşimin ilk yaptırdığı yerde yoktu. eline pet bardağı verip lavaboya gönderdiler. ve sonuçlar berbattı. sonra acıbademde yaptırdık. özel odaları var ve sonuç harikaydı inanamayıp 1 ay arayla iki kez yaptırdık hatta. doktor konsantrenin önemli olduğunu sağlıklı bir ortamda örnek alınmalı demişti...

iki çizgide çok netse tamamdır sanırım bu iş :dance: ayyyyyy o ikiş çizgiyi bende görecekmiyim allahıııımmmm bende yarın yada öbürgün test yapıcam fisfisfis hayırlısı olsun arkadaşım çok şanslısın yarın hemen doktora git

hayırlı olsun canım... inşallah hamilesindir! darısı bizim başımıza...
oncomed özel bir test mi? yoksa herhangi bir testmi?

bazı testler daha hassasmış da o yüzden soruyorum...

sonucu aldııııııııııııııım kocaman bir negatif allahım buhar olup uçsam yaaaaaaaaaaaaa sanırım içimden birşeyler kopup gittiii

ne desem bilemiyorum canım...umudumuzu kaybetmeyelim...
aslında bende bugün kendimi bi acayip hissediyorum. sen en azından öğrenmişsin. ben onuda yapmadım. ve bu belirsizlik beni öldürecek. işin açıkçası tahlil yaptırmaktan korkuyorum galiba...

evet çok net uzaktan bile görüyorummm şu an karşımda baka kaldım ya çok şaşırdımmm..sende göreceksin arkadaşım biraz sabır stres yokka.s....allahım sen herkese 2.çizgiyide görmeyi nasip et allahımm,ve herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et yarabbim

Seni çok iyi anlıyorum ama yılmak yok elbet birgün o çift çizgiyi göreceksin daha zamanı var demekki yerimseniben

hayırlı olsun canım... inşallah hamilesindir! darısı bizim başımıza...
oncomed özel bir test mi? yoksa herhangi bir testmi?

bazı testler daha hassasmış da o yüzden soruyorum...

çok sağol simeraycım inşallah kan testindede çıkar yarın...oncemed 3ytl lik bir test ama diğer testlere göre o daha erken görebiliyor hcg oranını ben öyle biliyorum..her ay yapıyodum bu testi hep tek çizgiydi allahım bu ay 2.çizgiyi ilk defa gördüm:)):dance:

tebrik ederim canım... allah sağlıklı bir şekilde kollarına almayı nasip etsin inşallahhh...

16 eylül canım çok tebrik ediyorum. çok sevindim senin adına. darısı başımıza. oncomedi bende kullanıyorum erken gebelik testi ...

16 eylül canım çok tebrik ediyorum. çok sevindim senin adına. darısı başımıza. oncomedi bende kullanıyorum erken gebelik testi ...

çok sağol wavy..inşallah test yanılmamıştır...bende inanıyorumki herkes hamiş kalacak yalnızca biraz zaman ve sabır..:1rolleyes:

16 eylül canım bende çok tebrik ederim yarın sabahta ben yapacam lütfen dua et allah herkeze ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin inş.

16 eylül canım bende çok tebrik ederim yarın sabahta ben yapacam lütfen dua et allah herkeze ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin inş.

çok tşkler jenefer..inşallah arkadaşım herkes görür 2.çizgiyi..çok dua edicem sana ve bebek isteyen bütün herkese..aslında bugün çıkacağını hiç düşünmemiştim bir ihtimal belki çıkar dedim daha saniye geçmeden 2.çizgi çıktı..acaba benim erken döllenmemi olduki?sende ne gibi belirtiler var adet günün geçtimi?

yok daha günüm yarın bende senin gibi ya çıkarsa diyorum ama sen bana güç verdin çok heyecanlıyım şimdiden
dua et canım sizin dualarınız kabul olur erken gebeliktir tabi bende bulantı haricinde bi belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…