Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

handecik bana da bişi söle nooolur. benim adetim hiç gecikmezdi, ama hiç. bu ay ilk defa korunmadık ve 2 gün gecikti. ya psikolojik mi bu şimdi ne ki yaa

sanırım psikolojik ya da mevsim dengesizliklerinden olabilir... genelde idrar testiyle 1 gün geçe öğrenilebiliyor,,2 gün sonra bakmışsınız ve negatif diyorsunuz ...yinede böyle kendi kendinizi yemekdense bir kan testi yaptırmak en doğrusu sanırım

Offff ya kafayi yicem niye gelmiyo bu adetim gelmicekse test niye negatifffff ayy varya kizlar düşünmekten kendimi işe veremiyom yaa

slm kızlar normalde benim yarın adet günüm.28 günde bir oluyorum.bütün elirtileri fazlasıyla yaşadım.ama sorun şu ki biz 2 yıldır çok istedik olamadı ve bi karar aldık kendimize süre verdik bir aydır geri çekilmeyle korunuyoruz ama yaşadıklarım korkutuyo beni geçen ay haziran 12 de olmuştum sizce yarın olmazsam mı test yaptırıyım yoksa 12 geçmesini mi bekleyeyim

merhaba arkadaşlar a.s. erken belirtiler nedir diye bakayım dedim benimde normalde son günüm bugün ve hiç hastalanacakmışım gibi hissetmiyorum, bugünmü test yapayım yarınmı karar veremedim hani değilsem enazından bu heyecanı yaşamakta güzel bozmasammı acaba CADIARZU yani hayal kuması bile güzel bekliyimmi bir gün daha :uhm:

bence bi kaç gün bekle canim daha iii ve doğru sonuç alirsin

Bende haziran 11'de olmuştum yani bugün hastalanmam gerek ama gelmezse 1-2 gün bekliycem, yalnız anlamadım sen istiomusun istemiomusun yani niye korundunuz ?

handecik bana da bişi söle nooolur. benim adetim hiç gecikmezdi, ama hiç. bu ay ilk defa korunmadık ve 2 gün gecikti. ya psikolojik mi bu şimdi ne ki yaa

Bilmiyorum ki güzelim ya. Dediğim gibi çok yakın bi arkadaşımda regl tarihi 20 gün geçene kadar kan testinde bile çıkmadı. Bence hemen moralini bozma negatif çıktı diye. Hem herşeyi geçtim testin bozuk olma ihtimali bile var. Bence 2 gün daha bekle tekrar test yap. Veya kesin emin olmak için kan testi yaptır. Zaten hamileysen her durumda yapmak zorunda kalıcaksın o testi değerin katlanıp katlanmadığını görmek için. Benim gittiğim labratuarda fiş almıyorum 25 ytl'ye yapıyolar mesela. Öyle bişey sor istersen labratuarına

Bende haziran 11'de olmuştum yani bugün hastalanmam gerek ama gelmezse 1-2 gün bekliycem, yalnız anlamadım sen istiomusun istemiomusun yani niye korundunuz ?

SLM AÇIKCASI ARTIK İSTEMİYORUM. BİRAZ DAHA ZAMAN TANIMAK İSTEDİK.AMA
AKSİNEDİR ADET OLDUKTAN SONRA KARIN AGRILARIM BAŞLAMIŞTI TEKRAR OLACAKMIŞIM GİBİ GÖGÜSLERİM ÇOK ŞİŞTİ.UÇLARI VE KENARLARI KOYULAŞTI HERŞEYDEN TİKSİNDİM.AMA İKİ GÜNDÜR BİŞEYİM YOK

duygusalcım bu yazıyı biliyorum ve ilk okuduğumda tüylerim diken diken olmuştu ama sonra düşününce kürtajı önlemek için insanların vicdanlarını bu derecede acıtmalarının yanlış olduğuna karar verdim... o kadar çok insan mecburiyetten kürtaj oluyor ki sanırım o piskolojiyle birde bu yazıyı görseler toparlanmaları mümkün olmaz... benim arkadaşım 2.5 aylık bebeğini aldırdı çünkü hamilelik sırasında ms hastalığı olduğunu öğrendi,, yine yakın bir akrabam çocukda hastalık olduğunu öğrendiği için gelişimin yarım kaldığını öğrendiği için doktorunu dinleyerek bebeğini aldırttı... açıkcası ben insanları böylesine sömüren yazılara karşıyım her ne kadar bilinçli şekilde caydırıcı etkisi olsun diye insanlar tarafından türetilsede...

Anladım canım dilerim hakkında hayırlısı olur:1rolleyes: Çok duydum bunu yani uğraş uğraş olmayınca vazgeçiyorlar hiç düşünmedikleri halde hamile kalıyorlar nasip işte...

Benimde gözlerim doldu çok kötü oldum ya

süpermiş. Eline yüregine saglik

Duygusal aslında bu çok iç acıtıcı olmamışmı biraz yani aramızda zorunlu sebeplerden yada değil kürtaj olmuş arkadaşların psikolojisini bozar bu yazı... hem ben inanıyorumki Allah'ın alnına kader yazdığı bir bebeği hiçbir güç alamaz... Kürtaj olmuş arkadaşlar sakın kendinizi suçlu hissettmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…