günaydın kızlar...
dün regl günümdü... hala gelen giden yok! yeni hamiş haberleri varmı bu arada ?
ben gidip bi kan testi mi yaptırsam yoksa evde yapılan testlerden alıp önce onu mu yapsam...
canım bence içinin rahatlaması için test al ve kendin yap.varsa cıkar hem.hem kız bende meraklandımCADIARZU
maviş günaydın 4-5 gün oldu ve sen hala test yapmıyosun valla hayretsin benim günüm yarın kaç gündür kendimle savaşıyorum yapsammı diye ama yarın sabah yapacam artık sende yap bence hem baksana bir sürü belirtin var hadi hayırlısı
maviş cumartesi yaptıysan ve sonuç negatif çıktıysa bence yarın sabah bi daha yap. Bence hastalanana kadar 2 günde bir sabah idrarıyla tekrarla. Bazı insanlarda daha geç çıkabiliyo
ya evet geçen ay kendimi resmen hamile sandım tüm belirtileri yaşadım.ama malesef tam günüde adet oldum.şu psikoloji çok fen bişey insan ne yaşamak isterse ona bürünüyor.bu ay hiçbir belirti yaşamak istemiyomm.
handecik bana da bişi söle nooolur. benim adetim hiç gecikmezdi, ama hiç. bu ay ilk defa korunmadık ve 2 gün gecikti. ya psikolojik mi bu şimdi ne ki yaa
canım a.s.benmde adetim hiç gecmezdi.korunmuyorduk ama 4 ay olmadı bebek ve adetim hiç gecikmezdi.4 mayısta adetim geecti ama ben beklemiyordum bebek.cünkü hep olmicakmış gibi olurdu içime.ama allah nasip etti.adetim 2 gün gecti ve aksamına test aldım eşimle birlikte yaptık pozitiffffffffffffffftii.sırnaşık şeycok sasırdık.ertesi gün bi daha yaptım gene pozitifti.bu kişiden kişiye degişiyo ve de varsa erken olsada cıkıyoo yani.bence içinizin rahat etmesi için idrar testi yapın derim:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?