selam....ben 5+5 günlük hamileyim...ve adetime tam bir hafta kala hamile olduğumu hissettim,seni yanıltmak istemem ama o şişkinlik ve gaz adettekinden farklı oluyor ve sen kesinlikle bunu hissedebiliyorsunkizlar selam,benim adete 1 hafdam var,ama karnim öyle bi sisdiki,sanki 3,4 aylik gebeymisim gibi cok fazla gaz problemim oluyor,arada bi migdemde alt ust oluyor,sizce belirti olabilirmi?
arkadaşlar daha önce kaç defa yazdım sadece iki arkadaş cvp verdi.ben de evliyim. bende bebek istiyorum. n'olur alsanıza benide aranızaaaaaaaaa..............
selam....ben 5+5 günlük hamileyim...ve adetime tam bir hafta kala hamile olduğumu hissettim,seni yanıltmak istemem ama o şişkinlik ve gaz adettekinden farklı oluyor ve sen kesinlikle bunu hissedebiliyorsun
suzanşah ben sana çiçeğinin adıyla hitap ettim çok pardon ya...bu saatte böyle oluyor !!!
ben öyle birini tanımadım ama bu işlere giriştiğim günden beri çok duydu
eğer içinde bi his varsa git kan testi yaptır bence...kendi kendini yemekten iyidir[
cevabın için teşekkür ederim canım.en güzeli biraz daha beklemek.
merhaba kızlar.16 eylülcüm kutlarım :teytey:Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsen.bizim içinde dua eder misin :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?