Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

üstüne görmek diye bişey varmışşş...
belki öyle bişeydir yaşadığın... sen yine de dikkat et... belki hamilesindir...

ya kızlar benim bide göğüslerime gelen damarlar belirgin. işin açıkçası öncedende öylemiydi bilmiyorum ama... resmen göğüs ucuna doğru gelen göğsün kenarlarındaki yeşil damarlar görebiliyorum... sizde böyle bişey varmı?

eee rokvell hamıleymış o bıze bakmaz artık baska sayfada yada ısıs vardır sen nasıl oldu esın kaktımı çalışmalar başladımı anlat bakım hı

simeraycım benimde damarlarım çok belli bende önceden öyle miydi hatırlamıyorum ama benim şuan belimde çok ağrı war her an adet olabilirim

canım ben geçen hafta dr a gitim ve tesadüf yumurtlamışım çalıştık bir iki gün cmrt adet olucam bebiş olduğunu sanmıyorum( hiç belirti yok

benimde ara ara belim ağrıyo... ama seninki bebiştendir

ee gelinlik falan beğendinmi? ev tuttunuzmu? eşyalar... ay ne çok sordum... :roflol:

gelinlik işi c.tesi cnm ew hazır gibi işte eşyayıda gidip beğenicez bi gün yalnız bütün herkes hamiş yaptı beni yoksa çok üzülürüm yaaaa

herşeyin hayırlısı canımmm... hayırlıysa hamişsindir inşallahhh!
ayy ev döşemek falan en zevkli şeyler... hepsini tadını çıkara çıkara yapın...
bu arada danışmak istediğin bişey olursa emrine amadeyim canım

Son düzenleme:
çok saol cnm benim söylemen bile yeterli artık tırlatmama az kaldı kan testini hemen yaptırmak istiyorum negatifide görsem içim rahatlasın

6 olsada ewe gitsem midemde bulanıo ağzım bi garip oldu gidip ilk işim komşumuza gidip idrar testi yapmak olucak o bugün öğrendi hamile olduğnu 2 tane test almş belki net falan çıkmaz diye biri duruomş beni beklio:)

ayyy... merak ederim ben şimdi...:sm_cool:
yapar yapmaz haber ver bak...
miden de bulanıyorsa bilemiyorum yani:teytey::hooray:

merhaba kızlar inşallah hamilesinizdir.duygucum semadan haberin var mı ne zamandır denkgelemiyorum.merak ettim.eğer girmiyorsa hiç bu kadar uzak kalmazdı buradan.

simeraycım gece suzi demişsin bana zaten arkadaşlarım suzi diyorlar.sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…