Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ayyy kızlar ödüm koptu resmen...tatlicadiarzu

regl oldum sandım... gittim wc ye! ama sarımsı bi akıntı... derin bi oh çektimmm :uhm:

canım benım oyle yapma sıkıntı yapma adet gunun gecer bak sonra bende senın gıbıyım hamıle olmadığım halde kendımı sıkıyorum hareketlerımde yavaslıyorum ve 2 aydır adetım gunu gecıyor6 4 derken bayaği sorun yasadım ağrı sızı falan ama elde değil işte bu sevda hışbıseye benzemıyor ruyamda bıle goruyorum artık uyuyum dıyorum aklımdan çıkmıyor

ben geldimmmmmmmmmmmm yineeee wc ye gttim beyaz akıntı gelio hala gelicekse gelsin şu adetim walla sabredecek halim kalmadı artıkkkkkkkkk

ben geldimmmmmmmmmmmm yineeee wc ye gttim beyaz akıntı gelio hala gelicekse gelsin şu adetim walla sabredecek halim kalmadı artıkkkkkkkkk

hoşgeldinnnn...:1hug:

ya ben de regl oldum sandım az önce. ama sarımsı bi akıntı geldi az... hafiftende kasıklarım ağrıyo... regl mi geliyo dersin?

hoşgeldinnnn...:1hug:

ya ben de regl oldum sandım az önce. ama sarımsı bi akıntı geldi az... hafiftende kasıklarım ağrıyo... regl mi geliyo dersin?

hoşbulduk canım inan ben bu adet mi gelio düşünlerini 13 gündür yaşıyorum bendende akıntı çk gelio tamam bu kez oldum diyorum gidiyorum wc ye gelen giden yok eğer hamileysem 6 haftalık olmam lazım ama çokta bi dğişiklik yokki fisfisfis

ya dün havuza girdim. acaba üşüttümmü? çünkü kasıklarım baya bi ağrıyooo...?
inşallah regl ağrısı değildir...

walla benim ilişkim tatildeyken olmuştu denize havuza falan girdim hep ondan geciktiğini düşünmüştüm bilmiyorum ya artık tahmin yürütecek halim kalmadı

13 gün tatil yüzünden gecikmemiştir canım...CADIARZU

ben senin durumuna artık kesin hamişsin gözüyle bakıyorum...:dance::dance::dance:

SLM KIZLAR NASILSINIZ sabahtan beri ayaktaydım.kremsi akıntılarım olmuştu. biraz önce hafif bi sancıyla wc gittim peçeteye kan geldi ama regli gibi degildi.dün akşamda biraz iş yapıyım dedim karnıma bi agrı girmişti.acaba bebegim düşüyo mu

benimde akıntım senin dedğin gibi serap walla bende adet olmayı bekliyorum ama gelmedi biraz bekle belki adet olmşsundur bazen geç sökebilio çünkü

ya kizlar gecen ay adetim gecik 3 gun ama normal de olan hic bir belirti olmadi.her ay goguslerim acirdi kasiklarima agri girerdi hic biri olmadi.3 de adetim basladi ve bugun dun bitti.Ama yeni yeni kasik agrilarim basladi ve belimde agriyo resmen kafayi yedim.
Acaba dusunmekten olmicak seyler mi oluyo bizlere???
Ama adetim oyle lekeli fln degildi yani normaldi.o yuzdende pek hamile oldugumu dusunerek unutlanmak istemiyorum.
Ama bazi kadinlar tum hamilelik boyunca adet gorurlermis diye duymustum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…