Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bende ara ara ağrı oluo o kadar bi e wc ye gidiyorum ama çok su içmekten sanırım sıkntıdan uçuk çıktı walla

şimdi benim tek düşüncem yolculuğa çıkarsam bebişime bişey olurmu nedersin gerçi dr gidicem cuma günü sorucam ama dr bişey olmazderse eşim gelmemi çok istiyor korkuyorum

ne kadar oldu bebeşin niloş...
ben sanmıyorum bişey olacğını ama yinede dr una sor canım

bende bekliycem cuma gününe kadar gelemezse yaptırıcam
senin belirtilerinin aynısı bendede var benim bugün akımtım sarı...

şu geç döllenme olayını bilen bi Allahın kulu yok mu

geç döllenme yumurtlama günü ile alakalı bir durum.mesela kimisi adetinin ilk gününden itibaren sayınca 14. gün yumurtlamaz.bu 19.günü yada 22.günü bile bulabilir.belki daha geç de olabilir.bu durumda da yumurta geç çatladıgı için geç döllenme gercekleşir.o yüzden testlerde de geç belli olur gebelik.

mesela benim eskiden siklusum 28 gündü hiç şaşmazdı.ama bebek istemeye basladıgımdan beri bu 35 günü bile buldu.34 ve 35. gün sürdüğü aylarda yumurtlamam 19. gün yada 20. gün oldu.

niloş bende yola çıkıcam bu hafta...bende biraz endişeliyim ama gidicem yinede..altıma çok yumuşak silikonlu bir yastık almayı düşüüyorum..araba sallandıkça fazla hoplamamak için..başka bir çözüm bulamadım..

ben cuma günü tatile gidiyorum. reglim 3 gün gecikti... ama daha kesin bişey yok...
acaba hamişsem yolculukta ne yapmam lazım...?

hımmm anladım kızlar yani şimdi ben 28 mayısta adet oldum 8 haziranda ilişkim oldu we bi daha olmadı bende bu geç döllenme söz konusu olmuo dimi amma cahilmişim ya belki geç döllenme olmştur testte ondan çıkmıodur diye düşünmüştümde

Kızlar bende 11 haziranda hasta oldum benimde olmam gerekiyodu hala olmadım var mıdır acaba bişey ama ümitlenmek istemiyorum ben hep adet olucam gözüyle bakıyorum...

Kızlar bende 11 haziranda hasta oldum benimde olmam gerekiyodu hala olmadım var mıdır acaba bişey ama ümitlenmek istemiyorum ben hep adet olucam gözüyle bakıyorum...

canım benım hep zaten adet olacak gozuyle bakıyoruz bıde adet oluyoruz kendımıze kusuyoruz bu ayda bıseyyok dıye değilmi aslın da bız çok kafaya takıyoruz bı zamanlar bu sıteye uye olmadan önce hep okuyordum kıbele isinli arkadasımız vardı 1 senelık evlı 7 aydır korun muyordu ve devamlı kocasına kecı boynuzu tozu yedırıyordu farketmesın dıye kahvesının ıçıne koyuyor yemegine koyuyordu ve kendısıde hayıt suyu bılmem su bu içiyordu ve bu ay hıçbısey yapmamış artık yorulmus herhalde ve nıhayet o gun geldı ve hamıleymış çok şükür darısı bıze rokvellde hamıleymış ya bu kızlar bu mujdelı haberlerı ne guzel verıyorlar:teytey: insalllah bızde vereceğizsenağlama hepını çok sevıyorum benım canım arkadaslarım su dunyada bıtek sızınle bu tur seylerı hıç utanmadan ve sıkılmada n konusabılıyrum sızlerı sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

doğru diyorsun kafaya takmaktan ama elde değil işte hayırlısı iyiki varsınızzzzzzzzzzzz

ayyy kızlar ödüm koptu resmen...tatlicadiarzu

regl oldum sandım... gittim wc ye! ama sarımsı bi akıntı... derin bi oh çektimmm :uhm:

doğru diyorsun kafaya takmaktan ama elde değil işte hayırlısı iyiki varsınızzzzzzzzzzzz

ya gercekten insanım sızın gıbı dostları olması ne kadar ıyı esımle bıle bu kadar konusamıyorum onun canı sıkılıyor hemen ama aynı seylerı yasamıyoruz anne olmak herhalde baba olmaktan daha heyecanlı o sadece sevıyor anne ıse onu karnında hıssedıyor o yumusak tepiklemesı mıde bulantısı uykusuzluk hepsıde bebeğimiz bıze nazlanısı olacak ınsallah sızlerle aynı seylerı yasamak aklınızda hep bı hamıle kalsam dusunce sını hep bırılerıyle konusmak ıstıyorsunuz değilmi ben de oyleyım konusunca rahatlıyorum ama sanıyelık hıc aklımda n çıkmıyor nerde bıha mıle gorsem gozum hep onda evın altında var hamıle arkadas pencereyı açıp onu gormek ıstıyorum insan aşık olurda sevğılısını gormek ısrerya işte oyle onunla konuşmak ıstıoyurum ama konusamıyorum çünkü o eskı gunlerını unuttu ne kadar çoçuk ıstedığını ağlamasını unuttı çünkü o hamıle ben se değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…