günaydın simeray hoşgeldinnnnnnnnnn
hoşbulduk canım... gece geç yatıp sen nasıl bu kadar erken kalkıyosun duyguusal?
bebişine yasııkkkk... yormuyosun kendini dimi?
şimdi benim tek düşüncem yolculuğa çıkarsam bebişime bişey olurmu nedersin gerçi dr gidicem cuma günü sorucam ama dr bişey olmazderse eşim gelmemi çok istiyor korkuyorum
cumaya kadar gelmezse cuma günü yaptırıcam inşallah walla sewilcim benim kasıklarımda şişlik war ara ara adet olucakmşm gibi ağrı oluo ama geçio sonra dünde çok yoğun bi akıntım wardı bembeyaz kremsi bi akıntı war bende ayyyyyyy şimdi komşumuz aradı 1 yaşında kızı war işte adet tarihini bilmiomş test yapmş gecikti die 2.ye hamile 2 test almş gel sanada yapcam dio:)))) 1 haftadır karnım ağrıodu diodu adet olucakmşm gibi olucam sanırım diodu hamile çıktı
şu geç döllenme olayını bilen bi Allahın kulu yok mu
tes negatif çıkabiliyormuş kandamı baktın idrardamı ? Hemen ümidi kesmeyelim daha erken........
Kızlar bende 11 haziranda hasta oldum benimde olmam gerekiyodu hala olmadım var mıdır acaba bişey ama ümitlenmek istemiyorum ben hep adet olucam gözüyle bakıyorum...
doğru diyorsun kafaya takmaktan ama elde değil işte hayırlısı iyiki varsınızzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?