Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

şimdi arkdaşa sordum eczanede çalıştı o 15 gün önceden net biraz zor çıkar ama ikinci bi çizgi gölge ya da silikse bile pozitiftir dioo

duygucum ben de izmir de oturuyorum ve eğer cuma günü şu kan testini yaptırmazsan laboratuardan bi eleman alıp senin iş yerini basıcam ve kanını aldırıcam, sonra da seni bi güzel pataklıcam:roflol: öldürdün bizi meraktan yaaa. kendimizi unuttuk seni düşünmektenlaelaelaelaelae (laf aramızda kendimi unutmam da çoook iyi oldu, çünkü ben dün regl oldum:a015: yanii aslında sana teşekkür etmem lazım :1hug:

hadi ya demek adet oldun ya banada olucam gibi gelio ama olamadım gtti:))) bu kez adet olmayı bekliyorum o gelmio:)) kaç gün gecikmişti senin cnm

Ben artık göbeğimi içime çekip yürüyorum şişlikten davul gbi oldum resmen göğüsümde koyulaşmada ufff ne bilim ya karışık işler bunlar dallasa döndü iice

bi kez 15 gün gecikince şimdi merak edesim gelmio hiç o zaman çok takmştım hemde hamile olma ihtimalim yok gbi bişidi

walla bence belirtilere pek takılma, benim bi arkadaşım ikiz gebelikte bile hiçbir belirti yaşamadı. oysa ikiz gebelikte hcg daha yüksek olduğu için daha çok belirti yaşaması gerekiyodu :)))

duygucum hala ordaysan ki hiç sanmıyorum :) iyi geceleeer. yok uyumaya gittiysen ben sana dua ediyorum güzel rüyalar gör, ve cuma günü hamile olduğunu öğren die

ayy bu duygu ne alem kızmıs bole:roflol:

kımı yerde güldüm kimi yerdede üzüldüm yazdıklarına...bak şimdi bende merak ettim hamilemi diyeCADIARZU
bende bu akşam 18:00 da aşılama olucam.inşallah bende burada hamilelik belirtilerimi yazarım,sizlerle paylaşırım da duyguya yaşadığı hamilelik belirtilerin nelerdi diye sorarım.a.s.

sımaraycım ben 12 aylık evlıyım ve cocuğum yok olmasını çok ıstıyorum yasım 19 gırecem 1 ay sonra senı tanıyabılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…