Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ya benim adetim 4 gungecti akintim var ama başka hiç bi belirtim yok yani noluyo banaaaaa yoksaaaaaaa ama sanmam yani oyle bi durum olmadi yani test mi yapsan ne dersiniz

ya kızlar dikkatimi çekti büyük bir çoğunluğun bu ay adeti gecikti tabi bunlardan hamilelerde çıktı ama ilginç geldi

bu siteye noldu ya zor açılıo zuhalcim test hatalı çıktı maalesef bi sonuç wermedi yani hala adet olmadım yarın kan testi yaptırıcam artık

öylemi duygu yine umut var demekki yarın yaptır kan testini de meraktan ölücem yoksa benimde bugün sık idrara çıkma oluyor birde bacaklarım çok ağırıyor herşeyin hayırlısı

bendede çok yoğun akıntı ara ara ağrı bakalım yarını beklicem dua edin bana Hakkımda hayırlısı olsun inşallah çıkıcak sonuç

aaaaaaa arkadaşım benimkinede bakarmısın 12.05.1977 son adetimde 03.06.2008 merakettim bizahmet bakarmısın

bakıyım hemen...:dance:
31 yaşını doldurmuşsun ve haziran ayında hamile kaldığına göre...
kızın olacak inşallah... :teytey:

ama bazen tutmuyormuş... benden söylemesi...

valla kan tahlili ve ultrason istedi... kanı verdim. ultrason 4 e randevu aldım. bekliyom şimdi 4 te gitcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…