Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sımaraycım ben 12 aylık evlıyım ve cocuğum yok olmasını çok ıstıyorum yasım 19 gırecem 1 ay sonra senı tanıyabılırmıyım

ayyy canııımmmm sen daha çok küçüksün! :1hug:

ben 26 yaşımdayım 4 yıllık evliyim. 1 aydır bebiş istiyoruz. reglim 4 gün geçti ama bilmiyorum... biraz düzensiz olurum o yüzden güvenemiyorum yani...

günaydın arkdaşlarrrr bugün adet günüm fakatt olmadım.belirti varmı yokmu anlayamıyorumm sadece karnımda okadar bi sertlik ve şişkinlik varki anlatamamm birde çok fasla tuvalte çıkıyorum. içim kıpır kıpır çok korkuyorumm kendimi kasmaktan hasta etcem kendimii.bu ay yeni işe başladım allahım inşallah yeni işim uğur getirmiştir...

3 gün geçmiş ya neyi bekliyosunuz siz şimdi çocuğun doğmasınımı ben çatlarım meraktan yaaa

walla cnm yarın belli olucak adet olucakmşm gibi ağrılarım oluo olmadım henüz ara ara kasıklarıma bişiler bayıo sanki geçio ama sonra

canım güzelim niye o zaman doktora gitmiyosun bebek varsada yoksada gitmen lazımdı sağlık bu demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…