Bide kafam suna takıldı hani derler ya idrarda hcg nin çıkması için 3 - 5 gün adet gecikmesini bekleyin ancak o kadar zaman sonra hcg idrarla atılıyor... yani iki ay sonrada acaba hcg idrarla atılıyomu acaba
ah canım 2 yıldır tedavi oldum maddi manvei cok zorlandım birde bebiş isteği ağır bastı artık biri olsada bende mutlu olsam neye üzülceğimi şaşırdımsenağlamapitosum ya baktım internette şöyle bir. aslında tedavisi varmış senin durumunun denedin mi?
bide ark. cevrenizde hamile olup adetlerini düzenli olarak gören varmı duydunuz mu nebilim işte evli değilim öyle bir sey olursa çok zor durumda kalırım ondan böyle evham yapıyom
,
ah canım 2 yıldır tedavi oldum maddi manvei cok zorlandım birde bebiş isteği ağır bastı artık biri olsada bende mutlu olsam neye üzülceğimi şaşırdımsenağlama
pitosum çok özel bi durumun olduğu için bi şey söyleyemiyorum, ama ne kadar sıkıntın olduğunu ne kadar üzülebileceğini tahmin etmeye çalışıyorum sadece. inşallah hem bu ezadan kurtulursun hem de bebişin olur. canım benim Allah yardımcın olsun..
en son 2 ayın sonunda yaptım diyorumya hamillelik süresince o hcg 5. aya kadar çok artıyo ve ondan sonra azalıyor ama int. hiç bir de bulamadım hamilelik testleri 2.ayda da 3. ayda da sonuç verir mi. çünkü kimsenin böyle bir ihtiyacı kalmamıstır muayene olup sonucu görmi,ştür... işte benim oyle bir imkanım yok muayene ve ya kan testi gibi
pitos nisanlıyım ama daha erken ve tam bir birliktelik bile olmadı yalnız ca ben kafama taktım. kızma ya sadece durumuma yorum istemiştim. ...
kıs ben sana ne yazdım arka sayfada kaldı inan catlatcan beni ben alcam gelip kanını verde kurtul bizde rahatlıyalım yaaaaaaahaaaaaaaaaaaa biri daha benden çıktı gülüm bekar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?