Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bide kafam suna takıldı hani derler ya idrarda hcg nin çıkması için 3 - 5 gün adet gecikmesini bekleyin ancak o kadar zaman sonra hcg idrarla atılıyor... yani iki ay sonrada acaba hcg idrarla atılıyomu acaba

canım valla bilsemde desm ya yardımcı olamıycam

bide ark. cevrenizde hamile olup adetlerini düzenli olarak gören varmı duydunuz mu nebilim işte evli değilim öyle bir sey olursa çok zor durumda kalırım ondan böyle evham yapıyom
,

pitosum ya baktım internette şöyle bir. aslında tedavisi varmış senin durumunun denedin mi?
ah canım 2 yıldır tedavi oldum maddi manvei cok zorlandım birde bebiş isteği ağır bastı artık biri olsada bende mutlu olsam neye üzülceğimi şaşırdımsenağlama

en son 2 ayın sonunda yaptım diyorumya hamillelik süresince o hcg 5. aya kadar çok artıyo ve ondan sonra azalıyor ama int. hiç bir de bulamadım hamilelik testleri 2.ayda da 3. ayda da sonuç verir mi. çünkü kimsenin böyle bir ihtiyacı kalmamıstır muayene olup sonucu görmi,ştür... işte benim oyle bir imkanım yok muayene ve ya kan testi gibi

bide ark. cevrenizde hamile olup adetlerini düzenli olarak gören varmı duydunuz mu nebilim işte evli değilim öyle bir sey olursa çok zor durumda kalırım ondan böyle evham yapıyom
,

canım üzerine görmektenmi bahsediyorsun anlamadım nişanlı falanmısın yani biri var ama kim neden evlenmden kendini bu zor duruma soktun canım sana ve varsa o bebğe yazık değilmi

ah canım 2 yıldır tedavi oldum maddi manvei cok zorlandım birde bebiş isteği ağır bastı artık biri olsada bende mutlu olsam neye üzülceğimi şaşırdımsenağlama

pitosum çok özel bi durumun olduğu için bi şey söyleyemiyorum, ama ne kadar sıkıntın olduğunu ne kadar üzülebileceğini tahmin etmeye çalışıyorum sadece. inşallah hem bu ezadan kurtulursun hem de bebişin olur. canım benim Allah yardımcın olsun..

canım çok sağol inan dualara çok ihtiyacım var inşallah sende bende çok mutlu oluruz bu ay sen çalışıyormusun

pitos nisanlıyım ama daha erken ve tam bir birliktelik bile olmadı yalnız ca ben kafama taktım. kızma ya sadece durumuma yorum istemiştim. ...

beta hcg beşinci aydan sonra düşmez gebeliğin sonuna yani 40. haftaya kadar devam eder ve 60.000lere ulaşır ve her zaman kanda mevcut olduğu için her zaman idrara da geçer. kaldı ki senin dediğin doğru olsa bile sen beş ay geçirmediğin için sende hala olmalı değil mi?

yok normal adet olup ta hamile kaldıklarını geç farkedenleri diyorum... ilişkiden sonra tabi ilişki bile denilemez ya neyse acaba 3 aydır adet görüyorum ama olabilir mi, diye soruyorum... ve kızmanada anlam veremiyorum. burda yasadıklarımızı paylasmamalımıyız

pitos nisanlıyım ama daha erken ve tam bir birliktelik bile olmadı yalnız ca ben kafama taktım. kızma ya sadece durumuma yorum istemiştim. ...

canım kızmakbenim haddıme değil ama ben sana ve varsa bebeğine üzülürüm okadar ben kimsenin üzülmesine dayanamam ne kadar zor olduğunu tahmin ettiğim için kızdım amaduruma şahsına değil allah yardımcın olsun

beta hcg kanda 5'e ulaştığında yani döllenmeden 10 gün sonra bile görülüyorsa 9. ayda 1000lere ya da 900lere düştüğünde de görülür yani. sen üzülmeee

anakusu bende onu okumustum en az 10.000u/l düşüyo ve o testle 20u/l den sonraya kimyasal reak. gecirdiği için cevap veriyo...

ama işte kendimde biraz farklılık seziyorum ve o sebeble bilgilerinize basvurdum

yani canım kızan falan yok ben sadce duruma üzüldüm ama sen biraz şaşkınlıkla yanliş anladın sanıım ben kimsye karışamam kiii

evet duygusal senin gibiyim...

arkadaşlar son durum su mu eczanalerde kiş en uyduruk testler bile 2. 3. ayın sonunda kesinlikle pozitif sonuç verir bundan emin olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…