Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bak ne güzel her şey yolundaymış, en azından olacağını biliyorsun :)) 30 yaşından sonra sürecin biraz yavaşlaması normal ben de 34 yaşındayım ve daha önce hiç çocuğum olmadı. ben de çok korkuyorum artık geç kalmaktan. ama umutlu olmak lazım :))

semacım ben bu ay senden baya umutluyum. sizin kaçamak bebek yolda bence

haklisin canim ,benim is arkadasimda 3 senedir isdemisler olmamis ,artik kendini ise vermis planlar yapmis,uzun zaman calisirim diye,ise gireli 1 ay oldu daha,ve bu hafda hamile oldugunu ögrendi ,kendiside cok saskin durumda,isde beyinde bitiyor her sey stressden ama kafami rahatlatamiyorum elimde deilki:çok üzgünüm:

ahhhhh bilmemmi canım ben regli olsamda inan umudum hep oluyor belki saçma ama ilk günler belki üzerine gördüm yada yerleşme kanamasıdır diye bekliyorum ama sonuç hep aynı sanırım hayattaki en zor imtihan ama sabır ve şükürle rabbimizin mükafatına kavuşuruz inşallah:1hug:

semacım ben bu ay senden baya umutluyum. sizin kaçamak bebek yolda bence

hehe canım azından bal damlıyoooo.hepimiz bir ana önce kavuşuruz inşallah.hayırlısı r-tatlım allah ne zaman ol derse olacakkkk.o kadaar.sen rüyamı okudunmu bak okumadısan ekleyeyiö.bi okuyun da belki yorum yapparsınız::::
ben dün gece rüyamda hamileydim ve eşim beni hastaneye götürüyo sonra hemen doğum yapıyorum ama doğumu görmüyorum.sonra eşim kucağıma bi kız bebek bırakıyo.nasıl güzel anlamam.nasıl mutluyum sevinçten ağlayıp allah a şükrediyorum.sabahtan beri o mutluluk içimde uyandığımdan beri bebişin yüzü gözümde.aynı benim gibi iri gözlü esmer bi bebek nassıl güzel ya.ben ilk defa gördüm hayatımda hamiş olduğumu..
rüya tabirlerinde doğum sıkıntıdan kurtulmak kız bebek kötü haber...sonra hamileyken kız bebek doğurmak erkek bebeğinin olcağına işaretmiş.bilmem böle işte siz ne düşünüyosunnnnuzzzzzzzzz:uhm:

canim insallah her seyin haiyirlisi ,bu ay bende doktorum ile görusecegim artik bakalim ,buranin doktorlarida ,uzun zaman bekletiyorlar tr de olsaydim ,hemne basladirdi belkide doktor islemlere felan

pitos sen 2. aşılamayı yaptırıyosun di mi? özel diilse sorun neydi?

ayyy inşallah arkadaşım çooook saol, hep birlikte inşallah:1hug:

bence yaşınada hiç takılma sonuçta yaşın daha geç değil bence insanlar özellikle geç olmasını istiyor inşallah sende ikiz bebiş çıkarırsın bir nefeste:roflol:had rabbim yardımcın olsun peki herhangi bir sorun varmı sende

ayyy inşallah arkadaşım çooook saol, hep birlikte inşallah:1hug:

bence yaşınada hiç takılma sonuçta yaşın daha geç değil bence insanlar özellikle geç olmasını istiyor inşallah sende ikiz bebiş çıkarırsın bir nefeste:roflol:had rabbim yardımcın olsun peki herhangi bir sorun varmı sende :sm_confused:

mmmm benceee ii haber bu ay hamile kalıyosun... kötü haber diye bişi de yok, olsa olsa ikiz olmaması olabilir anca yerimseniben di miii:dance:

masallah diyim cok guzel bi ruya görmussun,dogum yapmak sikintidan kurtulmak diye yaziyor ayni ruyayi bende 2 ay önce gördum,hayirlisi

ay pitosum öldürcen sen beni valla... :roflol: çok tatlısın ya Allahım sana da ikiz versin inşallah, sen beni güldürdün allah da seni güldürsün sırnaşık şey. bi sorun yok doktora gittim testleri yaptırdım. yetmedi eşiminkileri de yaptırdık. herşeyi sağlama aldım sadece beklemek kaldı. Allah ne zaman nasip ederse yani

benim 2-2,5 ay önce bir ilişkim oldu ilişkiden önceki aylar regl im 14 ünde olurken.
ilişkiden sonraki ay 19 unda oldu yani 5 gün gecikti.ve sonraki iki ay 16 sında oldu 3 aydır bir çok kez evde o eczanelerde satılan 3ytl lik testlerden yapıyoum hep negatif çıkıyor regl de oluyorum ama buralarda regl olduğu için 4 - 5 ay hamileliğini farketmeyen arkadaşların yazılarını okudum ve sanki kilo alıyorum ve miğdem arada sırada bulanıyo belki evham yapıyorum ama bilemiyorum işte...
Sizce hamile olsaydım o uyduruk testler pozitif sonuç verirmiydi. yardım ederseniz fikirlerinizi söylersenişz çok mutlu olurum

canim bellimi olur, olur olur ,benim eltim 37 yasinda vwe,ikizleri oldu biri kiz digeri ise erkek ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…