ankakuşu sen ne kadarlık evlisin sen daha önce düşük yapmıştın dimi yanlışmı hatırladım yoksaCADIARZU
canım merhaba bende 8 aylık evliyim hiç korunmadım hep istedim ama olmadı .ben daha ilk aydan doktora gittim genel kontrol için ben daha önceden polikistik over hastalığım old.u biliyodum.o yüsden erken gittim...ama doktor biraz daha dedi.ben ısrar edince geçen ay tedaviye başladık.ben daha ilk aydan olacak sandım regli olduğum gün iki tane test yaptım düşüktür diye yani o kadar inanmıştım sonra ağladım ağladım.durdum dedim ki yılmak yok.hemen doktorumu aradım.yeni randevumu aldım.şu an hala ilaç kullanıyom ayın 20si regl günüm ama artık hiç takmıyom.allah bi hastalık verdiyse dert verdiyse demekki beni sınıyo.ben elimden ne geliyosa yapıp allaha sığınıyorum.canım ne varsa biz insanlar için.dert yapma stres hiç ii değil bu işlerde.psikolojik kısrlık infertil çiftlerin %30un da var.şimdi artık mutsuzsan bi doktora git kontrolleri yaptır.eğer bi problem varsa tedavine başlarsın.ayrıca özel hastaneler 1yılı beklemiyolar.bi doktor araştırması yap için hangisine ısınırsa hemen ondan randevu al.mutlu ol.umutlu ol.allahım en kısa zamaznda hamiş olmayı bize de nasip edecektir hayırlısıyla.....:1hug:
canım üzülmekte haklısın insanın evlat sevgisi içine düştümü hemen karnınada bebişi düşsün istiyor ama inan daha çok yenisin ben 2 yıldır bekliyorum mesela inan stresolmamak hamile kalmak için olmaması gereken bir duygu biraz daha rahat olmaya çalış rabbim yardımcın olsun:1hug:
yok canım ben 9 yıllık evliyim ve geçen ay ilk defa denedim olmadı. bu ay bakıcaz inşallah.
inşallah bu ay son olurda bebişine kavuşursun canıma.s.
ahhhhh bilmemmi canım ben regli olsamda inan umudum hep oluyor belki saçma ama ilk günler belki üzerine gördüm yada yerleşme kanamasıdır diye bekliyorum ama sonuç hep aynı sanırım hayattaki en zor imtihan ama sabır ve şükürle rabbimizin mükafatına kavuşuruz inşallah:1hug:haklisin canim ,benim is arkadasimda 3 senedir isdemisler olmamis ,artik kendini ise vermis planlar yapmis,uzun zaman calisirim diye,ise gireli 1 ay oldu daha,ve bu hafda hamile oldugunu ögrendi ,kendiside cok saskin durumda,isde beyinde bitiyor her sey stressden ama kafami rahatlatamiyorum elimde deilki:çok üzgünüm:
arkadaşlar bir şey soucam bana cevap verirmisiniz daha çok yeniyim de
semacım ben bu ay senden baya umutluyum. sizin kaçamak bebek yolda bence
canım merhaba bende 8 aylık evliyim hiç korunmadım hep istedim ama olmadı .ben daha ilk aydan doktora gittim genel kontrol için ben daha önceden polikistik over hastalığım old.u biliyodum.o yüsden erken gittim...ama doktor biraz daha dedi.ben ısrar edince geçen ay tedaviye başladık.ben daha ilk aydan olacak sandım regli olduğum gün iki tane test yaptım düşüktür diye yani o kadar inanmıştım sonra ağladım ağladım.durdum dedim ki yılmak yok.hemen doktorumu aradım.yeni randevumu aldım.şu an hala ilaç kullanıyom ayın 20si regl günüm ama artık hiç takmıyom.allah bi hastalık verdiyse dert verdiyse demekki beni sınıyo.ben elimden ne geliyosa yapıp allaha sığınıyorum.canım ne varsa biz insanlar için.dert yapma stres hiç ii değil bu işlerde.psikolojik kısrlık infertil çiftlerin %30un da var.şimdi artık mutsuzsan bi doktora git kontrolleri yaptır.eğer bi problem varsa tedavine başlarsın.ayrıca özel hastaneler 1yılı beklemiyolar.bi doktor araştırması yap için hangisine ısınırsa hemen ondan randevu al.mutlu ol.umutlu ol.allahım en kısa zamaznda hamiş olmayı bize de nasip edecektir hayırlısıyla.....:1hug:
ahhhhh bilmemmi canım ben regli olsamda inan umudum hep oluyor belki saçma ama ilk günler belki üzerine gördüm yada yerleşme kanamasıdır diye bekliyorum ama sonuç hep aynı sanırım hayattaki en zor imtihan ama sabır ve şükürle rabbimizin mükafatına kavuşuruz inşallah:1hug:
ayyy inşallah arkadaşım çooook saol, hep birlikte inşallah:1hug:
ayyy inşallah arkadaşım çooook saol, hep birlikte inşallah:1hug:
hehe canım azından bal damlıyoooo.hepimiz bir ana önce kavuşuruz inşallah.hayırlısı r-tatlım allah ne zaman ol derse olacakkkk.o kadaar.sen rüyamı okudunmu bak okumadısan ekleyeyiö.bi okuyun da belki yorum yapparsınız::::
ben dün gece rüyamda hamileydim ve eşim beni hastaneye götürüyo sonra hemen doğum yapıyorum ama doğumu görmüyorum.sonra eşim kucağıma bi kız bebek bırakıyo.nasıl güzel anlamam.nasıl mutluyum sevinçten ağlayıp allah a şükrediyorum.sabahtan beri o mutluluk içimde uyandığımdan beri bebişin yüzü gözümde.aynı benim gibi iri gözlü esmer bi bebek nassıl güzel ya.ben ilk defa gördüm hayatımda hamiş olduğumu..
rüya tabirlerinde doğum sıkıntıdan kurtulmak kız bebek kötü haber...sonra hamileyken kız bebek doğurmak erkek bebeğinin olcağına işaretmiş.bilmem böle işte siz ne düşünüyosunnnnuzzzzzzzzz:uhm:
hehe canım azından bal damlıyoooo.hepimiz bir ana önce kavuşuruz inşallah.hayırlısı r-tatlım allah ne zaman ol derse olacakkkk.o kadaar.sen rüyamı okudunmu bak okumadısan ekleyeyiö.bi okuyun da belki yorum yapparsınız::::
ben dün gece rüyamda hamileydim ve eşim beni hastaneye götürüyo sonra hemen doğum yapıyorum ama doğumu görmüyorum.sonra eşim kucağıma bi kız bebek bırakıyo.nasıl güzel anlamam.nasıl mutluyum sevinçten ağlayıp allah a şükrediyorum.sabahtan beri o mutluluk içimde uyandığımdan beri bebişin yüzü gözümde.aynı benim gibi iri gözlü esmer bi bebek nassıl güzel ya.ben ilk defa gördüm hayatımda hamiş olduğumu..
rüya tabirlerinde doğum sıkıntıdan kurtulmak kız bebek kötü haber...sonra hamileyken kız bebek doğurmak erkek bebeğinin olcağına işaretmiş.bilmem böle işte siz ne düşünüyosunnnnuzzzzzzzzz:uhm:
bence yaşınada hiç takılma sonuçta yaşın daha geç değil bence insanlar özellikle geç olmasını istiyor inşallah sende ikiz bebiş çıkarırsın bir nefeste:roflol:had rabbim yardımcın olsun peki herhangi bir sorun varmı sende :sm_confused:
arkadaşlar bir şey soucam bana cevap verirmisiniz daha çok yeniyim de
ay pitosum öldürcen sen beni valla... :roflol: çok tatlısın ya Allahım sana da ikiz versin inşallah, sen beni güldürdün allah da seni güldürsün sırnaşık şey. bi sorun yok doktora gittim testleri yaptırdım. yetmedi eşiminkileri de yaptırdık. herşeyi sağlama aldım sadece beklemek kaldı. Allah ne zaman nasip ederse yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?