canım çok sağol inan dualara çok ihtiyacım var inşallah sende bende çok mutlu oluruz bu ay sen çalışıyormusun
evet duygusal senin gibiyim...
arkadaşlar son durum su mu eczanalerde kiş en uyduruk testler bile 2. 3. ayın sonunda kesinlikle pozitif sonuç verir bundan emin olmak istiyorum
:roflol::roflol:ayyy gece gece nasıl güldüm çifter çifter demek ayy inşallah bide ikiz derken üçüz çıkrırmışım ayy bomba olur ya nede olsa 3 canlıembiriyo yerleştirilcek bana:teytey:inşallah canım biz senle ikize hamile kalcaz bu ay. pardon ya sema da ikize hamile kalcak:roflol: Allah hepimize çifter çifter vercek hayırlısıylasırnaşık şeysırnaşık şey
yok canım şu anda çalışmıyom(yani iş olarak, bebek için çoook çalışıyoz yani)
arkadaşlar son durum su mu eczanalerde kiş en uyduruk testler bile 2. 3. ayın sonunda kesinlikle pozitif sonuç verir bundan emin olmak istiyorum
hay allah bir anlamadım ne demek istediğinizi ben sersem üstü birşey oldum heralde nasıl yani yaaaaatatlicadiarzuay benim de başımı döndürdün valla döllenmeden 10 gün sonra çıkan kan testi yaw. idrarda biraz daha geç çıkıyo. ama iki buçuk ay da gecikmez heralde. ilahi gülüm yaa sersem ettin bizilaelaelaelaelae
:roflol::roflol:ayyy gece gece nasıl güldüm çifter çifter demek ayy inşallah bide ikiz derken üçüz çıkrırmışım ayy bomba olur ya nede olsa 3 canlıembiriyo yerleştirilcek bana:teytey:
hadi ya reglimi oldun yoksa drar testine göremi diyorsun neyse canım demek hayırlısı buymuş nede olsa daha zamanın var bebiş için sen bir doktora git ama adet düzensizliğine baksın bibenim olay btti sıra gülümde şimdide onu düşünelim gülüm zaten hisstedersin ya insan bişiler hisseder mutlaka hamileyse sanırım mesela gebelik çizgisi herkeste olluşuo sanırım dimi kızlar
sen ateş ölçümü falan yapıyormusun yapmıyorsan bence yap yumurtlama günlerini falan bilirsin hemvalla senin benden çoook daha büyük ihtimal. ikiz, üçüz Allah ne verdiyse yani :roflol::1hug:
hay allah bir anlamadım ne demek istediğinizi ben sersem üstü birşey oldum heralde nasıl yani yaaaaatatlicadiarzu
sen ateş ölçümü falan yapıyormusun yapmıyorsan bence yap yumurtlama günlerini falan bilirsin hem
benim olay btti sıra gülümde şimdide onu düşünelim gülüm zaten hisstedersin ya insan bişiler hisseder mutlaka hamileyse sanırım mesela gebelik çizgisi herkeste olluşuo sanırım dimi kızlar
ohhh maaşallah dereceyi patlatcakmişsın sende ya sen çok ateşlisin yada derece bozuk one kıss öyle ben 37.5 olunca yanıyorum diyodum ama sabahlarımı cıkıyo bu sonuç vallaha şaşırdım yaya ben geçen ay yumurtlamadan sonra birkaç kez ölçtüm öylesine (düzenli olarak değil yani) hep 37.3 falan çıkıyodu sona eşimi ölçtüm onun da öle çıkıyo meğer izmir sıcak ya bizim ateşimiz artıyomuş. hatta bi sefer dereceyi öyle kendi halinde masanın üzerine bırakmıştım havanın sıcaklığından 39.5a çıkmış inanamadım. ben de bu sıcakta dereceye pek umut bağlamıyım dedim ama bilmem sabahları yataktan çıkmadan önce ölçsem mi ki ne dersin?
ohhh maaşallah dereceyi patlatcakmişsın sende ya sen çok ateşlisin yada derece bozuk one kıss öyle ben 37.5 olunca yanıyorum diyodum ama sabahlarımı cıkıyo bu sonuç vallaha şaşırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?