Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sevil nedense artık bnada kesin adet olucakmşm gibi gelio hiç ihtimal bile wermiyorum olmama hamile ama sabaha kadar olmazsam gidicem yarın

yarın görüşürz kızlar ben yatıyorum Allah rahatlık versin hepinize minik bebişler versin

şimdi wcden geldim pembemsi bişi gelmiş adet oluyorum sanırım geriside gelir atıksenağlamasenağlamasenağlama

ya kizlar adetim dun bitti ve bu ay 2 gun gecikmeli basladi ama bugun basladi kasik agrilarim kafamçokkarıştı.yani boyle sizim sizim agri giriyo sol kasigima sik sik
ya acaba usuttummu ki offfffffffffffff
adet sancisi bittikten sonra baslarmi yaa
gene bos bir umit mi dersiniz????
en iyisi bir test almak sanirim 2 3 gun sonra

hepinize iyi gecelerr

kızlaaaar herkese günaydın...yumurtanın dölllenmesi için en uygun boyutun nekadar olduğunu bilen varmı.ben doktora gittim ve 14. günde 16 mm dedi.uygunmu acaba nezaman yumurtlıcam bilmiyorum bugün 16. günüm.

arkdaşlar günaydınnn. dün adet olmam gerekiyodu olmadım busabahta herhangi bi belirti yok bende az önce test yaptım tek çizgi çıktı. karnımda aşırı gaz var ve buda gebelik belirtilerinden birtanesi idrar testinde bir gün geçince çıkarmıı??

şunuda belirtmek istiyorum normalde günümü hiç geçmem tam günü gününe olurum. bu gecede rüyamda test yapıyorum ve 2.çizgi silik çıkıyooo ..bilinçaltı olabilir belki ama çok heycanlıyımm yaaa

bu bekleyiş yoruyaor insanı düşünmekten insanın düzenide bozuluyor ama düşünmedende olmuyorki?????????????

kızlaaaar herkese günaydın...yumurtanın dölllenmesi için en uygun boyutun nekadar olduğunu bilen varmı.ben doktora gittim ve 14. günde 16 mm dedi.uygunmu acaba nezaman yumurtlıcam bilmiyorum bugün 16. günüm.

nalancım günaydın canım yumurtanın döllenebilmesi için en uygun olanı 22-25 mm olması lazım canım

slm kızlar galiba bu ay herkesin hayalleri suya düştü. duygucum üzülme belki dügünden sonra olur . hem düğünde yorulacaksın bebek var diye rahat hareket edmeyecektin.

herkeze günaydın mutlu bol bebişli sabahlar inşallah bugün bugün 4 gün olacak geçeli bende tık yok lütfen dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…