Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

bence korkma, sen kafaya taktığın için bunlar psikolojiktir. öyle 2-3 günlük gecikmeleri doktorlar gecikme ya da düzensizlik olarak bile değerlendirmiyor. ayrıca 2-2,5 ay geçti diyosun ki en uyduruk testte bile çıkardı şimdiye kadar. ama aklında bulunsun böyle durumlarda en doğru sonucu kan tahlili (beta hcg) yaptırarak alabilirsin. yerimseniben

sanirim usdune görmekden bahsediyorsun canim fakat ilski 2,5 ay once oldu diyorsun sonraki testlerde bu zamana denk cikmasi gerekirdi egerki hamissen,

kizlar hepinize ii gecler ben yatmaliyim sabah 5 de ise kalkmaliyim hepinizi opüyorum,kendinize ii bakinn

Bide kafam suna takıldı hani derler ya idrarda hcg nin çıkması için 3 - 5 gün adet gecikmesini bekleyin ancak o kadar zaman sonra hcg idrarla atılıyor... yani iki ay sonrada acaba hcg idrarla atılıyomu acaba

ben adet olmak üzereyim sanırım sabaha kadar beklemicek kırmızılar çok ağrım war sapsarı akıntı geldi bu kez

arkadaşlar benim durumumu bi okuyup cevap yazsanız çünkü kan testi yapmama imkan yok sade evde yaptığım testle bir seyler anlamam gerekir...lütfen ark.

bu konuda hiçbişi bilmiyorum ama sanırım zor bir durum inşallah bu ay muradına erersin. şu an durumun ne yani regl oldun mu? beklio musun? yumurtlama ne zaman falan
canım yani eşimle ilşkiye girememe sorunum var sağol canım evet regliyim yarın doktora gidicem bakalım nasılbir yol izliycek

Bide kafam suna takıldı hani derler ya idrarda hcg nin çıkması için 3 - 5 gün adet gecikmesini bekleyin ancak o kadar zaman sonra hcg idrarla atılıyor... yani iki ay sonrada acaba hcg idrarla atılıyomu acaba

atılıyo canım sen hiç üzülme, olsa şimdiye kadar çıkardı ama yine de emin olmak istiosan kan testi yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…