benim 2-2,5 ay önce bir ilişkim oldu ilişkiden önceki aylar regl im 14 ünde olurken.
ilişkiden sonraki ay 19 unda oldu yani 5 gün gecikti.ve sonraki iki ay 16 sında oldu 3 aydır bir çok kez evde o eczanelerde satılan 3ytl lik testlerden yapıyoum hep negatif çıkıyor regl de oluyorum ama buralarda regl olduğu için 4 - 5 ay hamileliğini farketmeyen arkadaşların yazılarını okudum ve sanki kilo alıyorum ve miğdem arada sırada bulanıyo belki evham yapıyorum ama bilemiyorum işte...
Sizce hamile olsaydım o uyduruk testler pozitif sonuç verirmiydi. yardım ederseniz fikirlerinizi söylersenişz çok mutlu olurum
benim 2-2,5 ay önce bir ilişkim oldu ilişkiden önceki aylar regl im 14 ünde olurken.
ilişkiden sonraki ay 19 unda oldu yani 5 gün gecikti.ve sonraki iki ay 16 sında oldu 3 aydır bir çok kez evde o eczanelerde satılan 3ytl lik testlerden yapıyoum hep negatif çıkıyor regl de oluyorum ama buralarda regl olduğu için 4 - 5 ay hamileliğini farketmeyen arkadaşların yazılarını okudum ve sanki kilo alıyorum ve miğdem arada sırada bulanıyo belki evham yapıyorum ama bilemiyorum işte...
Sizce hamile olsaydım o uyduruk testler pozitif sonuç verirmiydi. yardım ederseniz fikirlerinizi söylersenişz çok mutlu olurum
canim bellimi olur, olur olur ,benim eltim 37 yasinda vwe,ikizleri oldu biri kiz digeri ise erkek ,
kizlar hepinize ii gecler ben yatmaliyim sabah 5 de ise kalkmaliyim hepinizi opüyorum,kendinize ii bakinn
evet canım sorma ben vajinusmus hastasıyım yani mecburi oldupitosum senin durumun ne? 2. aşılama galiba
evet canım sorma ben vajinusmus hastasıyım yani mecburi oldu
aayy canım sen beni çatlatıcan sonunda bir damla kan vercen verem ettin beni meraktan ya belki idara testinde cıkmıyo git yarın yaaaaaaaaaaaslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım yani eşimle ilşkiye girememe sorunum var sağol canım evet regliyim yarın doktora gidicem bakalım nasılbir yol izliycekbu konuda hiçbişi bilmiyorum ama sanırım zor bir durum inşallah bu ay muradına erersin. şu an durumun ne yani regl oldun mu? beklio musun? yumurtlama ne zaman falan
Bide kafam suna takıldı hani derler ya idrarda hcg nin çıkması için 3 - 5 gün adet gecikmesini bekleyin ancak o kadar zaman sonra hcg idrarla atılıyor... yani iki ay sonrada acaba hcg idrarla atılıyomu acaba
arkadaşlar benim durumumu bi okuyup cevap yazsanız çünkü kan testi yapmama imkan yok sade evde yaptığım testle bir seyler anlamam gerekir...lütfen ark.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?