günaydın bende sabah regl oldum kan testi yaptırmama gerek kalmadı 10.gün geldi:a015:
önümüzdeki ay kimbilir ne zman gelecek günlerim şaştı yine
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya anlatayım kısaca size dün gece benden sarımtrak bi akıntı geldi bi ağrı girdi kasıklarıma dedim tmm adet oluyorum sonra çoook açık pembemsi bişi geldi gttim ped koydum sabah kalktım pedde hiç bişi yok neyse yine ped koydum 1-2 damla o pembemsi şey geldi gerisi yok bu ne şimdi acaba[/QU
bende de ocak ayında öyle oldu hafif bi lekelenme felan çok az oldum. bi kaç gün sonra sabah eşimle beraber olduk.yatakta ıslaklık hissetti bi baktık açık renkli kan. yatak felan çok kötü olmuştu.ve bütün gün bel agrısı ve vajinal agrıdan duramadım ve nihayetinde kimyasal gebelik yaşadım bence sen dr git işini ihmallare bırakma
günaydın arkadaşlar, benim regl günüm dündü, ama hala olmadım, hiç gecikmezdi, biliyorum daha bir gün bile olmadı tam olarak gecikmesi ama...........belirtiler de var gibi zaten galiba olucam,
adetimin 3.günü doktora gidicektim, 3.günü de pazara gelecek bugün olursam eğer, ayrıntılı ultrasonla bakacaktı, şimdi pazara denk gelecek diye özel birkaç yeri aradım onlarda çok yoğunlarmış ssk lılardan dolayı, pazara veremiyorlar, NE YAPICAM ŞİMDİ BEN????
aşina günaydın benimde 4 gün geçti doktorum 5 gün geçince gel dedi pazara denk geldiği için pazartesi gidecem sende benim gibi bir gün daha sabret istersen canım
nalancım günaydın canım yumurtanın döllenebilmesi için en uygun olanı 22-25 mm olması lazım canım
günaydın kızlar nasılsınız bu gün hamile haberleri varmı size bişey sorucam ben hızla kilo alıyorum canım çok sıkılıyor napıcam hamile olanlar sizler nasılsınız sizde kilo alıyormusunuz yoksa bana mahsus bişeymi hamileliğimin daha ilk ayı offffff ya
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya anlatayım kısaca size dün gece benden sarımtrak bi akıntı geldi bi ağrı girdi kasıklarıma dedim tmm adet oluyorum sonra çoook açık pembemsi bişi geldi gttim ped koydum sabah kalktım pedde hiç bişi yok neyse yine ped koydum 1-2 damla o pembemsi şey geldi gerisi yok bu ne şimdi acaba[/QU
bende de ocak ayında öyle oldu hafif bi lekelenme felan çok az oldum. bi kaç gün sonra sabah eşimle beraber olduk.yatakta ıslaklık hissetti bi baktık açık renkli kan. yatak felan çok kötü olmuştu.ve bütün gün bel agrısı ve vajinal agrıdan duramadım ve nihayetinde kimyasal gebelik yaşadım bence sen dr git işini ihmallare bırakma
ya kızlar benimde dün akşamdan beri belim ağrıyor :uhm:
canım ben tedaviye başlıycaktım bu ay, onun için adetin 3.günü gel demişti,,,,,,,, neyse canım ya bekliycem bakalım, sen idrar testi yapmadın mı hayatım, 4 gün geçmiş büyük ihtimalle çıkar testte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?