Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ya anlatayım kısaca size dün gece benden sarımtrak bi akıntı geldi bi ağrı girdi kasıklarıma dedim tmm adet oluyorum sonra çoook açık pembemsi bişi geldi gttim ped koydum sabah kalktım pedde hiç bişi yok neyse yine ped koydum 1-2 damla o pembemsi şey geldi gerisi yok bu ne şimdi acaba

nilüfer heyecanlanma canı m ya gaz problemi bende var valla gazman gibi geziyorum ama çok umutlanmak istemiyorum 4 gündür kendimi dinlemekten yoruldum sana tavsiyem bir kaç gün bekle bakalım allah hakkında hayırlısını versin

günaydın arkadaşlar, benim regl günüm dündü, ama hala olmadım, hiç gecikmezdi, biliyorum daha bir gün bile olmadı tam olarak gecikmesi ama...........belirtiler de var gibi zaten galiba olucam,
adetimin 3.günü doktora gidicektim, 3.günü de pazara gelecek bugün olursam eğer, ayrıntılı ultrasonla bakacaktı, şimdi pazara denk gelecek diye özel birkaç yeri aradım onlarda çok yoğunlarmış ssk lılardan dolayı, pazara veremiyorlar, NE YAPICAM ŞİMDİ BEN????

aşina günaydın benimde 4 gün geçti doktorum 5 gün geçince gel dedi pazara denk geldiği için pazartesi gidecem sende benim gibi bir gün daha sabret istersen canım

aşina günaydın benimde 4 gün geçti doktorum 5 gün geçince gel dedi pazara denk geldiği için pazartesi gidecem sende benim gibi bir gün daha sabret istersen canım

canım ben tedaviye başlıycaktım bu ay, onun için adetin 3.günü gel demişti,,,,,,,, neyse canım ya bekliycem bakalım, sen idrar testi yapmadın mı hayatım, 4 gün geçmiş büyük ihtimalle çıkar testte?

nalancım günaydın canım yumurtanın döllenebilmesi için en uygun olanı 22-25 mm olması lazım canım

teşekkür ederim canım cevaplandırdığın için.daha önce gittiğim bir doktor bende PCO olduğunu söylemişti.ama iki gün önceki gittiğim doktor beni çok rahatlattı.ilaç bile başlammıza gerek yok .PCOlu biri olsaydın yumurtan böyle güzel gelişmezdi zaten dedi.bende çok sevindim.allah herşeyi yoluna koyacak işallah.

günaydın kızlar nasılsınız bu gün hamile haberleri varmı size bişey sorucam ben hızla kilo alıyorum canım çok sıkılıyor napıcam hamile olanlar sizler nasılsınız sizde kilo alıyormusunuz yoksa bana mahsus bişeymi hamileliğimin daha ilk ayı offffff ya

canım gunaydınn..bende cok yıyorum mıgde bulantılarım yuzunden duzgun bısı yıyemıyorum gecen hafta nerdeyse her gun tost yedım baska bısı yıymıyordum yada doymuyor dum.sımdı tost tan ayrıldım ama helen yıyorum ekmek cok gıdıyı bogegım belım sıstı daha 2 aylık olmama karsın yemesem aclıktan mıgdem kazınıyor...allah yardımcımız olsun.:icecream:Kötü Kazen

canım merhaba ilk gün yaptım test çıkmadı şimdide çıkmaz nasılsa diye yapmıyorum zaten pzt doktora gidecem o zamn belli olur

ewetttttttttttttttttttttttt bu bekleyiş tamamen sona erdi artık adet oldum resmen şakır şakır geliyor kızlar napalım hayırlısı böyleymiş benim için inşallah artık düğünden sonra olur bebişimiz

Kızlar bu ay herkesin adet günleri değişti. Benim adetim yaklaşık 7-8 gün gecikti ve kendimi hamileliğe çok alıştırmıştım. Bütün belirtileride gösterince hamileyim diye seviniyordum. Sıcaklardan mı bilmiyorum ama bu ay herkes hayal kırıklığına uğrattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…