Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Akıntım benimde oldu fakat adetten 3 4 gün önce sarı koyu renkte. Ama benfe üsütmeye yormuştum. Meğer varmış. İnşallah sizde de vardır bebiş

kızlar meraba kanda beta hcg değerim 38.45 çıktı sizce bu değer yükselirmi adetim 9 gün geçti belirti olarak kasık ağrılarım var sadece

Ayy merqk ettim ya yap birini kiz hasii

kızlar meraba kanda beta hcg değerim 38.45 çıktı sizce bu değer yükselirmi adetim 9 gün geçti belirti olarak kasık ağrılarım var sadece
Deger katlanarak artar gec dollenmedir kasik agrisini kac gundur yaaiyorsunuz tebrik ederim bu arada

Kızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??

Varmi belirtileriniz okumustum sanirim ama geride kaldi
Belirti olarak göğüs şişkinliği 2 gün adet sancısı gibi ağrılarım var başka 3 gündür sıcaklık basıyor yüzüme özellikle Başka bişey de yok bugün de hasta olmadım test yaptım ama negatif çıktı

Aynı şeyleri yaşıyorum seninle 5 günüm geçti ama hala hasta olamadım ve test yaptım negatif çıktı ne yapacağımı bende bilmiyorum konuyla ilgisi olan bize cevap verirse çok sevinirim

birazdaha beklemenizi öneririm kızlar benim 9 gün geçti hem idrarda hemde kanda çıktı kafanızı çok takmayın biz hiç düşünmediğimiz zamanda oldu çünkü

Aynı şeyleri yaşıyorum seninle 5 günüm geçti ama hala hasta olamadım ve test yaptım negatif çıktı ne yapacağımı bende bilmiyorum konuyla ilgisi olan bize cevap verirse çok sevinirim
Bugun cok az bi kahverengi lekelenmem oldu. Az sancim var gbi oldu napcam bilmiyorum.

benim şu anda beta hcg değerim kanda 38.45 doktor pozitif demesine rağmen kese gözükmeden hcg değeri yükselmeden kesin bişey söylemiyorlar canım ama dilerim inşallah hamişsindir stresten uzak dur ve kafana takma çünkü olumsuz etkiliyor bende kafama hiç takmadığım anda oldu çünkü 2 senedir çocuk isteyen birisi olarak söylüyorum sana bunu inşallah hamilesindir canım dualarım seninle

ama şunuda belirtmek isterim adet sancısından hiçbir farkı yok ve bunun dışında hiçbir belirti yaşamadım

Maalesef ben adet oldum az once

Canm ben maalesef hasta oldm az once insallah sen olmazsinnn da bebiisine kavusursun

canım biz şunu anladık eşimle hiç bi zaman isyan etmeyin biz hiç zaman demedik neden olmuyor niye böyle diye inan allah onu kararlamıştır hiç beklemediğin bi anda olur benim eşim varikosel ameliyatı olmasına rağmen doktorlar olmaz olmaz tüp bebek dediler ama ben durmadan keçiboynuzunu kaynatıp içirdim arı sütü polen hep bunlarla çabaladık ve ben bunların bir mücize oladuğuna inanıyorum umudunu hiç yitirme ve yinemi adet oldum deme allah kulunu sabırla sınar sen sabır edersen inan allahın veremeyeceği hiçbirşey yok ve sanada soğan kürünü öneririm ben onuda yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…