- 3 Ocak 2018
- 16
- 5
- 1
- 40
Akıntım benimde oldu fakat adetten 3 4 gün önce sarı koyu renkte. Ama benfe üsütmeye yormuştum. Meğer varmış. İnşallah sizde de vardır bebişben de ilk çocuğum gibi beklemedeyim her ay beklemeyeceğim olursa olur diyorum ama dayanamıyorum ayin 23inde çatlama iğnesi oldum bugün 15. gün bakalim inşallah pozitif olur..her aydan farklı olarak adeti me 10 gün kala göğüslerim çok ağrırdı bu ay ağrımadı,kasıklarına batma oluyor birden, bir de akintim var biraz yapışkan bir akinti enfeksiyon mu yoksa bilemedim
Ayy merqk ettim ya yap birini kiz hasiiValla mevsimsel sanırım bu. Bende oyleyim 14 ocak bat 4 5 gundur goguslerimin uçları berbat kızardı artık cok acıyor. Gittim test aldim bugun eczaneden 2 tane yarin pazar ya :) ama daha cok erken yapsam bile çıkmaz diye düşünüyorum
Deger katlanarak artar gec dollenmedir kasik agrisini kac gundur yaaiyorsunuz tebrik ederim bu aradakızlar meraba kanda beta hcg değerim 38.45 çıktı sizce bu değer yükselirmi adetim 9 gün geçti belirti olarak kasık ağrılarım var sadece
Tebrikler neden kan vermediniz regl gecikinceyaklaşık 5 6 gündürde kasık ağrısı yaşıyorum idrardada pozitif çıktı
Anin insallh hayirlisiyla heoimiz bu duyguyu yasyalimÇok iyi anlıyorum o 7 ay bir ömür gibi gecti. Her adet günü gözyası ile.. dilerim tez vakitte hamile olursunuz sağlıklı hayırlı bir evladınız olur
Gozunz aydin hayirli olsn :)yaklaşık 5 6 gündürde kasık ağrısı yaşıyorum idrardada pozitif çıktı
malesef az önce adet oldum kısmet inşallah önümüzdeki aylaraAkıntım benimde oldu fakat adetten 3 4 gün önce sarı koyu renkte. Ama benfe üsütmeye yormuştum. Meğer varmış. İnşallah sizde de vardır bebiş
İnşallah dualarım seninlemalesef az önce adet oldum kısmet inşallah önümüzdeki aylara
Belirti olarak göğüs şişkinliği 2 gün adet sancısı gibi ağrılarım var başka 3 gündür sıcaklık basıyor yüzüme özellikle Başka bişey de yok bugün de hasta olmadım test yaptım ama negatif çıktıVarmi belirtileriniz okumustum sanirim ama geride kaldi
Aynı şeyleri yaşıyorum seninle 5 günüm geçti ama hala hasta olamadım ve test yaptım negatif çıktı ne yapacağımı bende bilmiyorum konuyla ilgisi olan bize cevap verirse çok sevinirimKızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??
Bugun cok az bi kahverengi lekelenmem oldu. Az sancim var gbi oldu napcam bilmiyorum.Aynı şeyleri yaşıyorum seninle 5 günüm geçti ama hala hasta olamadım ve test yaptım negatif çıktı ne yapacağımı bende bilmiyorum konuyla ilgisi olan bize cevap verirse çok sevinirim
Maalesef ben adet oldum az oncebenim şu anda beta hcg değerim kanda 38.45 doktor pozitif demesine rağmen kese gözükmeden hcg değeri yükselmeden kesin bişey söylemiyorlar canım ama dilerim inşallah hamişsindir stresten uzak dur ve kafana takma çünkü olumsuz etkiliyor bende kafama hiç takmadığım anda oldu çünkü 2 senedir çocuk isteyen birisi olarak söylüyorum sana bunu inşallah hamilesindir canım dualarım seninle
Canm ben maalesef hasta oldm az once insallah sen olmazsinnn da bebiisine kavusursunAynı şeyleri yaşıyorum seninle 5 günüm geçti ama hala hasta olamadım ve test yaptım negatif çıktı ne yapacağımı bende bilmiyorum konuyla ilgisi olan bize cevap verirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?