Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Haklisin canm ayni dusuncedeyim asla isyan etmiyorum zaten. Aslinda bende sogan kürünü denemeyi düsunuyorum.insallah bana da faydasi olur

Kızlar bende birşey danışmak istiyorum başına gelen biri varsa yorum yaparsa çok sevinirim. ÖncelikleRabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. Benimde adet tarihlerin 28 günde bir çok düzenli olur 5 6 gün sürer hiç ağrım olmaz sadece ilk günü bel ağrısı çekerim benim belirtin budur. geçen ay 5 aralık ta adet oldum bu ayda 2 sinde olmam lazımdı 30 aralikta oldum ve 4 gün sürdü oda normal adetimden daha az ve ağrılı bugün biraz leke gibi gelmiş ve sanki ilk günümmüs gibi bel ağrım var ve kasiklarimda ağrı oluyo adey olupta hamile kalanlarida okuyunca süphelendim böyle bişey yasayipta hamile olduğunu öğrenen oldumu aranızda

Ayy merqk ettim ya yap birini kiz hasii
Yaptım da çıkmadı daha var adetime ama bat 14. Dunde acile gittim çok üşüyorum halsizim ve uyuyorum surekli test yapmadi daha erken dedi yolladi yarin polikliniğe gidicm ins kansizlik var bende oda yapiyo olabilir çocukta olmaz varsa

camım inşallah hamilesindir yarın bir kan testi ver bakalim benim konumdayken idrarda adetim 15 gün geçince çıkmıştı çünkü o da soluk olarak..dün de benim adet oluyorum gibi bir yada iki damla kan geldi ilişki sonrası ama devamı gelmedi inşallah da gelmez de o kanama neden oldu bilmem adetim yarın normalde

kızlar benim de dün adet oldum sandım hatta yazdım dün akşam da buraya ama sökmedi adetim sadece dün gece ilişki sonrası bir iki damla açık renkte kan geldi ve gerisi gelmedi ayin 23inde çatlama iğnesi oldum bugün 16. gün iğne sonrası 14 günde adet olunması bekleniyor ama adet tarihin de yarın normalde ilk kez böyle bir şey yasiyorum. gün içinde de sürekli adet oldum sanıyorum.bakıyorum ki beyaz sarımsı akıntı

Hanımlar hamile olan kadının idrarı koyu renk olur diyorlarya. Şüphelenenlerde öyle bişey varmı. Bende yok merak ettiğim için sordum

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:

1 hafta var reglye belirtu cok yasayinca senin icin umutlandim ama biri yazmisti regl gunune kadar yaptim cikmadi reglden birgym sonra pozitifi gordum diye bekle bakalim ben buara sistit oldum belirtilerim karisti bekleyelim

Test yapsana kaset etkisi kalamistir artik ignemin

Hanımlar hamile olan kadının idrarı koyu renk olur diyorlarya. Şüphelenenlerde öyle bişey varmı. Bende yok merak ettiğim için sordum
bence o az su içmekten..çünkü kızıma hamileyken idrar testi verdiğimde suyu çok içmem gerektiği söyleniyordu yani o hamilelikte değil suyun az tüketilmesinden kaynaklı

kasıklarda belirgin bir batma
göğüsler özellikle uçlarda sızlama ve ağrı
idrarın koyulaşması
asabiyet

bugün hamile oldugumu öğrendim
Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin rabbim bizlere de nasip etsin hayirlisiyla asabiyet disinda saydiklarindan bende de var

1 hafta var reglye belirtu cok yasayinca senin icin umutlandim ama biri yazmisti regl gunune kadar yaptim cikmadi reglden birgym sonra pozitifi gordum diye bekle bakalim ben buara sistit oldum belirtilerim karisti bekleyelim
Insallah hayirlisi oluur canimm :) bekleyip gorcez bide vücudumuzu dinlicezz :)

Tebrikler kan mi verdin darisi basima insallah ikinciye benim de 1 haftam var belirtim yok

canım testimi atayım sana
az kaldı senin de hadi hayırlısı :) haberlerini bekliyorum

Eklentiler

• 687EDF1E-FEAA-43F7-9F7B-26E7F162F590.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 77
Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin rabbim bizlere de nasip etsin hayirlisiyla asabiyet disinda saydiklarindan bende de var

sağolasın canım Allah razı olsun
sizlerin de güzel haberlerini alıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…