Haklisin canm ayni dusuncedeyim asla isyan etmiyorum zaten. Aslinda bende sogan kürünü denemeyi düsunuyorum.insallah bana da faydasi olurcanım biz şunu anladık eşimle hiç bi zaman isyan etmeyin biz hiç zaman demedik neden olmuyor niye böyle diye inan allah onu kararlamıştır hiç beklemediğin bi anda olur benim eşim varikosel ameliyatı olmasına rağmen doktorlar olmaz olmaz tüp bebek dediler ama ben durmadan keçiboynuzunu kaynatıp içirdim arı sütü polen hep bunlarla çabaladık ve ben bunların bir mücize oladuğuna inanıyorum umudunu hiç yitirme ve yinemi adet oldum deme allah kulunu sabırla sınar sen sabır edersen inan allahın veremeyeceği hiçbirşey yok ve sanada soğan kürünü öneririm ben onuda yapmıştım
Hadi ya çok üzüldüm senin adına inşallah bende hasta olmamCanm ben maalesef hasta oldm az once insallah sen olmazsinnn da bebiisine kavusursun
Insallah olmazsin canmHadi ya çok üzüldüm senin adına inşallah bende hasta olmam
Yaptım da çıkmadıAyy merqk ettim ya yap birini kiz hasii
camım inşallah hamilesindir yarın bir kan testi ver bakalim benim konumdayken idrarda adetim 15 gün geçince çıkmıştı çünkü o da soluk olarak..dün de benim adet oluyorum gibi bir yada iki damla kan geldi ilişki sonrası ama devamı gelmedi inşallah da gelmez de o kanama neden oldu bilmem adetim yarın normaldeKızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??
Yaptım da çıkmadıdaha var adetime ama bat 14. Dunde acile gittim çok üşüyorum halsizim ve uyuyorum surekli test yapmadi daha erken dedi yolladi yarin polikliniğe gidicm ins kansizlik var bende oda yapiyo olabilir çocukta olmaz varsa
1 hafta var reglye belirtu cok yasayinca senin icin umutlandim ama biri yazmisti regl gunune kadar yaptim cikmadi reglden birgym sonra pozitifi gordum diye bekle bakalim ben buara sistit oldum belirtilerim karisti bekleyelimYaptım da çıkmadıdaha var adetime ama bat 14. Dunde acile gittim çok üşüyorum halsizim ve uyuyorum surekli test yapmadi daha erken dedi yolladi yarin polikliniğe gidicm ins kansizlik var bende oda yapiyo olabilir çocukta olmaz varsa
Test yapsana kaset etkisi kalamistir artik igneminkızlar benim de dün adet oldum sandım hatta yazdım dün akşam da buraya ama sökmedi adetim sadece dün gece ilişki sonrası bir iki damla açık renkte kan geldi ve gerisi gelmedi ayin 23inde çatlama iğnesi oldum bugün 16. gün iğne sonrası 14 günde adet olunması bekleniyor ama adet tarihin de yarın normalde ilk kez böyle bir şey yasiyorum. gün içinde de sürekli adet oldum sanıyorum.bakıyorum ki beyaz sarımsı akıntı
dün yaptım canım sabah negatiftiTest yapsana kaset etkisi kalamistir artik ignemin
bence o az su içmekten..çünkü kızıma hamileyken idrar testi verdiğimde suyu çok içmem gerektiği söyleniyordu yani o hamilelikte değil suyun az tüketilmesinden kaynaklıHanımlar hamile olan kadının idrarı koyu renk olur diyorlarya. Şüphelenenlerde öyle bişey varmı. Bende yok merak ettiğim için sordum
Tebrikler kan mi verdin darisi basima insallah ikinciye benim de 1 haftam var belirtim yokkasıklarda belirgin bir batma
göğüsler özellikle uçlarda sızlama ve ağrı
idrarın koyulaşması
asabiyet
bugün hamile oldugumu öğrendim
Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin rabbim bizlere de nasip etsin hayirlisiyla asabiyet disinda saydiklarindan bende de varkasıklarda belirgin bir batma
idrarın koyulaşması
asabiyet
Hayırlı uğurlu olsun. Belirtileriniz tam olarak ne zaman başladıkasıklarda belirgin bir batma
idrarın koyulaşması
asabiyet
Insallah hayirlisi oluur canimm :) bekleyip gorcez bide vücudumuzu dinlicezz :)1 hafta var reglye belirtu cok yasayinca senin icin umutlandim ama biri yazmisti regl gunune kadar yaptim cikmadi reglden birgym sonra pozitifi gordum diye bekle bakalim ben buara sistit oldum belirtilerim karisti bekleyelim
Tebrikler kan mi verdin darisi basima insallah ikinciye benim de 1 haftam var belirtim yok
Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin rabbim bizlere de nasip etsin hayirlisiyla asabiyet disinda saydiklarindan bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?