Hayırlı uğurlu olsun. Belirtileriniz tam olarak ne zaman başladı
Allah sağlık li hayırlı evlat nasip etsin canım.allah hepimize bu sevinci yaşatsın inşaallahcanım bunlar ilişkiden sonraki beş gün sonra başladı
giderek arttı kendimi fazla dinlediğimden sanırım bayağı hissettim
Allah sağlık li hayırlı evlat nasip etsin canım.allah hepimize bu sevinci yaşatsın inşaallah
Oldum bugun adet canm maalesf 5 gun gecikmeli olarak bidaki aya insallah kısmetsecamım inşallah hamilesindir yarın bir kan testi ver bakalim benim konumdayken idrarda adetim 15 gün geçince çıkmıştı çünkü o da soluk olarak..dün de benim adet oluyorum gibi bir yada iki damla kan geldi ilişki sonrası ama devamı gelmedi inşallah da gelmez de o kanama neden oldu bilmem adetim yarın normalde
Bende cok dinliyorum kendimi bakalım sonuç ne olacak bazen diyorum tamam hamileyim bazende yok canim kuruntu kaptirma kendini bizde alsak hayirlisiyla guzel sonucu :)canım bunlar ilişkiden sonraki beş gün sonra başladı
giderek arttı kendimi fazla dinlediğimden sanırım bayağı hissettim
Su tabloyu gormeyi o kadar cok istiyorum ki bana inat çıkmayacak kasette gibime geliyor :)canım testimi atayım sana
az kaldı senin de hadi hayırlısı :) haberlerini bekliyorum
Su tabloyu gormeyi o kadar cok istiyorum ki bana inat çıkmayacak kasette gibime geliyor :)
Harika bata kac kala bu cok sevindimcanım testimi atayım sana
az kaldı senin de hadi hayırlısı :) haberlerini bekliyorum
Harika bata kac kala bu cok sevindim
Ayy yaa Saglikli bebisin olsun ovu yapmistin demi sen bak bende 14vgun ama bence 13 gun veya 14 e baglayan gece cat oldusağolasın kuzum
darısı isteyen herkesin başına
bat a 2 kala canım
Benimde 1 ocak oldu yanilmiyorsam. Adetim bitti biteli hep bi yumrta aki gibi akintim var yogunlastigi gunlerde oldu kilodumu islatacak kadar kaldiysam 1 ocakta kaldimm :)Ayy yaa Saglikli bebisin olsun ovu yapmistin demi sen bak bende 14vgun ama bence 13 gun veya 14 e baglayan gece cat oldu
Yaaa gercekten mi hayirli olsn cnm cok sevndm:)Allah tanamini erdirir insallah hayirlisiyla kucagna alirsin bebiskonukasıklarda belirgin bir batma
göğüsler özellikle uçlarda sızlama ve ağrı
idrarın koyulaşması
asabiyet
bugün hamile oldugumu öğrendim
Merhaba bende araniza yeni katildim arkadaslar benimde adetim 5 gun hecti ve bugun test yaptim negatif cikti hamilelik belirtileride var acaba sonrada hamilelik olusurmu yada olusmazmi yardimci olurmusunuzsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Oncelikle hosgeldin cnm gec dollrnme olduysa hemen cikmayablr biraz daha bklemengerekirMerhaba kizlar bende araniza yeni katildim 9 aylik evliyim bebis istiyoruz ama olmuyo malesef bikere dusuk yaptm tekrar deniiyoruz ama olmuyo bu ay adetm 5 gun gecti test yaptirdim bugun negatif cikti ama hamilelik belirtileride var ama sonradan teste cikma gbi veya bebis olusumu gbi bi olabilirmi yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkur ederm cevap verdigin icin kasik agrisi akitti alt karin agrisi bel agrisi gogus agrisi var ama pek fazla yok sismee bunlari yasadimOncelikle hosgeldin cnm gec dollrnme olduysa hemen cikmayablr biraz daha bklemengerekir
Belirtin vat mi neler yasadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?