Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hayırlı uğurlu olsun. Belirtileriniz tam olarak ne zaman başladı

canım bunlar ilişkiden sonraki beş gün sonra başladı
giderek arttı kendimi fazla dinlediğimden sanırım bayağı hissettim

Oldum bugun adet canm maalesf 5 gun gecikmeli olarak bidaki aya insallah kısmetse

canım bunlar ilişkiden sonraki beş gün sonra başladı
giderek arttı kendimi fazla dinlediğimden sanırım bayağı hissettim
Bende cok dinliyorum kendimi bakalım sonuç ne olacak bazen diyorum tamam hamileyim bazende yok canim kuruntu kaptirma kendini bizde alsak hayirlisiyla guzel sonucu :)

Hatunlar şu an 5 hafta içindeyim. Benim göz bebeklerim büyüdü kocaman oldu. Göbek deliğime yakın yerde sizi şeklinde bir his vardı. Göğüs ucum çatladı ve etrafı karardı. Kokuya hassasiyet oldu ve en önemlisi ben hissettim.

Benim bata 1 hafta kalacak yaklasik yarindan itibaren fakat ben grip vevsistit oldum midem gripten bulaniyor normal olarak testi 4 5 kalami yapsam

sağolasın kuzum
darısı isteyen herkesin başına
bat a 2 kala canım
Ayy yaa Saglikli bebisin olsun ovu yapmistin demi sen bak bende 14vgun ama bence 13 gun veya 14 e baglayan gece cat oldu

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-04-14-32-41.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2018-01-04-14-32-37.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar iliskide sağ kasigimda ağrı oldu nedeni nedir acaba ? Bazen boslugumuza ağrı girer ya ona benzer

Ayy yaa Saglikli bebisin olsun ovu yapmistin demi sen bak bende 14vgun ama bence 13 gun veya 14 e baglayan gece cat oldu
Benimde 1 ocak oldu yanilmiyorsam. Adetim bitti biteli hep bi yumrta aki gibi akintim var yogunlastigi gunlerde oldu kilodumu islatacak kadar kaldiysam 1 ocakta kaldimm :)

kasıklarda belirgin bir batma
göğüsler özellikle uçlarda sızlama ve ağrı
idrarın koyulaşması
asabiyet

bugün hamile oldugumu öğrendim
Yaaa gercekten mi hayirli olsn cnm cok sevndm:)Allah tanamini erdirir insallah hayirlisiyla kucagna alirsin bebiskonu

Arksslar benm akintim basladi normalde olmazdo adetten once suanda bugunu saymazsak 2 gn var akinto yasayan ininz variydi hamilelikte

sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Merhaba bende araniza yeni katildim arkadaslar benimde adetim 5 gun hecti ve bugun test yaptim negatif cikti hamilelik belirtileride var acaba sonrada hamilelik olusurmu yada olusmazmi yardimci olurmusunuz

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildim 9 aylik evliyim bebis istiyoruz ama olmuyo malesef bikere dusuk yaptm tekrar deniiyoruz ama olmuyo bu ay adetm 5 gun gecti test yaptirdim bugun negatif cikti ama hamilelik belirtileride var ama sonradan teste cikma gbi veya bebis olusumu gbi bi olabilirmi yardimci olursaniz sevinirim

Oncelikle hosgeldin cnm gec dollrnme olduysa hemen cikmayablr biraz daha bklemengerekir
Belirtin vat mi neler yasadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…