- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Evet belirtiler var gibi biraz daha bekleen az iki gun gelemzse adetn bi kan tahlili uaptr belliki gec dollenme olmusTesekkur ederm cevap verdigin icin kasik agrisi akitti alt karin agrisi bel agrisi gogus agrisi var ama pek fazla yok sismee bunlari yasadim
inşallah canım allah gönlüne göre versin tez zamandaOldum bugun adet canm maalesf 5 gun gecikmeli olarak bidaki aya insallah kısmetse
kan testi kesin sonuç verir idrarda çıkmayabilir..benim kızımda iddrarde adetim 15 gün geçince çıkmıştıMerhaba kizlar bende araniza yeni katildim 9 aylik evliyim bebis istiyoruz ama olmuyo malesef bikere dusuk yaptm tekrar deniiyoruz ama olmuyo bu ay adetm 5 gun gecti test yaptirdim bugun negatif cikti ama hamilelik belirtileride var ama sonradan teste cikma gbi veya bebis olusumu gbi bi olabilirmi yardimci olursaniz sevinirim
Dun yaptirdim kan testinde cikmadi bilmiyorum kararsizim bundan snra olma imkani varmi yokmukan testi kesin sonuç verir idrarda çıkmayabilir..benim kızımda iddrarde adetim 15 gün geçince çıkmıştı
Yaaa gercekten mi hayirli olsn cnm cok sevndm:)Allah tanamini erdirir insallah hayirlisiyla kucagna alirsin bebiskonu
Arksslar benm akintim basladi normalde olmazdo adetten once suanda bugunu saymazsak 2 gn var akinto yasayan ininz variydi hamilelikte
Nasil bi akinti pekibende var canım
kızlar selam. 16 0cak beklediğim regl tarihim. 8 gün kaldı ama hala ovulasyon testinde pozitifi göremedimEki Görüntüle 2089030 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
kaçıncı günden başladın yapmaya benim bat 14/15 ocak 13 gün şeffaf uzayan akıntım oldukızlar selam. 16 0cak beklediğim regl tarihim. 8 gün kaldı ama hala ovulasyon testinde pozitifi göremedimhatta bu fotoğraftan sonra ikinci çizgi tamamen kayboldu. reglim bittiği günden beri hergün test yapıyorum. yani kaçırmışta olamam. noluyor anlamadım
bende var canım
o zaman yoktur canım olsaydı kesin çıkardı kan tahlilinde yanılma olmuyor..inşallah en kısa zamanda nasip olurDun yaptirdim kan testinde cikmadi bilmiyorum kararsizim bundan snra olma imkani varmi yokmu
Insallah rabbim hepimize nasip eder saglikli hayirli evlatlaro zaman yoktur canım olsaydı kesin çıkardı kan tahlilinde yanılma olmuyor..inşallah en kısa zamanda nasip olur
kızlar selam. 16 0cak beklediğim regl tarihim. 8 gün kaldı ama hala ovulasyon testinde pozitifi göremedimhatta bu fotoğraftan sonra ikinci çizgi tamamen kayboldu. reglim bittiği günden beri hergün test yapıyorum. yani kaçırmışta olamam. noluyor anlamadım
reglimin bittiği günün ertesi günü başladım direk canım. erken yumurtluyorsam falan kaçırmayayım demiştim.kaçıncı günden başladın yapmaya benim bat 14/15 ocak 13 gün şeffaf uzayan akıntım oldu
şimdi iş yerindeyim canım. eve gidince çekeyimcanım hepsini yan yana koyup bir çeksen
eğer sıvı alımına diklkat etmediysen ve ilk idrarla yaptıysan kaçırma olasılığın var.yada bazı ay yum çatlamamış olabiliyorreglimin bittiği günün ertesi günü başladım direk canım. erken yumurtluyorsam falan kaçırmayayım demiştim.
bütün testleri akşam 6 ile 8 arası yaptım. sıvı alımını da 2 saat önceden kestimeğer sıvı alımına diklkat etmediysen ve ilk idrarla yaptıysan kaçırma olasılığın var.yada bazı ay yum çatlamamış olabiliyor
Him benm beyaz ve kuruyan bise sndekide kuruyomuönceleri beyaz gibiydi şimdi hafif sarı ve yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?