Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tesekkur ederm cevap verdigin icin kasik agrisi akitti alt karin agrisi bel agrisi gogus agrisi var ama pek fazla yok sismee bunlari yasadim
Evet belirtiler var gibi biraz daha bekleen az iki gun gelemzse adetn bi kan tahlili uaptr belliki gec dollenme olmus

kan testi kesin sonuç verir idrarda çıkmayabilir..benim kızımda iddrarde adetim 15 gün geçince çıkmıştı

kızlar selam. 16 0cak beklediğim regl tarihim. 8 gün kaldı ama hala ovulasyon testinde pozitifi göremedim hatta bu fotoğraftan sonra ikinci çizgi tamamen kayboldu. reglim bittiği günden beri hergün test yapıyorum. yani kaçırmışta olamam. noluyor anlamadım

kaçıncı günden başladın yapmaya benim bat 14/15 ocak 13 gün şeffaf uzayan akıntım oldu

canım hepsini yan yana koyup bir çeksen

reglimin bittiği günün ertesi günü başladım direk canım. erken yumurtluyorsam falan kaçırmayayım demiştim.
eğer sıvı alımına diklkat etmediysen ve ilk idrarla yaptıysan kaçırma olasılığın var.yada bazı ay yum çatlamamış olabiliyor

Kızlar bi şey soracağım kafayı yemeden, sat 2 aralık ve 12.günümde sadece bi defa ilişki oldu.16. Günümde yumurtlama akıntım oldu. 11 yıldır adet görüyorum sadece bi defa gecikmem oldu o zaman da gebeydim zaten:) 1 ocakta adet olmam gerekiyordu olmayınca 3ünde sabah ve akşam test yaptım silik dahi değildi negatifti ben de yoktur diye rahatladım ama hala olmadım 8gün oldu. Aslında ilişkim de yumurtalama dönemine denk gelmedi 4 gün sperm yaşar mı kadın vücudunda? Bir de her sabah adet ağrısı ile uyanıyorum akıntı hissediyorum adet oldum sonunda diye seviniyorum ama beyaz süt gibi akıntı gelmiş oluyor/: bu akıntı gebelikte oluyor mu ? kafam çok karışık eşim 20 gündür yurt dışında yarın dönecek ne dicem ona bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…