- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
canım 12. Gün değilde 14. Gün beraberlik olsaydı acaba mı derdim bırde varsa testte de çıkması gerekirdi silik te olsa bana hamilelik yok gıbı geldi ama allahın işi bır kan ver kafan rahatlasın herşey gönlünce olsunKızlar bi şey soracağım kafayı yemeden, sat 2 aralık ve 12.günümde sadece bi defa ilişki oldu.16. Günümde yumurtlama akıntım oldu. 11 yıldır adet görüyorum sadece bi defa gecikmem oldu o zaman da gebeydim zaten:) 1 ocakta adet olmam gerekiyordu olmayınca 3ünde sabah ve akşam test yaptım silik dahi değildi negatifti ben de yoktur diye rahatladım ama hala olmadım 8gün oldu. Aslında ilişkim de yumurtalama dönemine denk gelmedi 4 gün sperm yaşar mı kadın vücudunda? Bir de her sabah adet ağrısı ile uyanıyorum akıntı hissediyorum adet oldum sonunda diye seviniyorum ama beyaz süt gibi akıntı gelmiş oluyor/: bu akıntı gebelikte oluyor mu ? kafam çok karışık eşim 20 gündür yurt dışında yarın dönecek ne dicem ona bilmiyorum
Çok sağol canım benim hiç adetim gecikmediği için soru işareti kaldı aklımda testte negatif ama. Enfeksiyon bulgusu da yok yeşilimsi kokulu olur enfeksiyon akıntım da bu baya beyaz süt gibi günde 10 defa falan hissediyorum, hayır gebelik de değilse nedir aklıma bi şey gelmiyorcanım 12. Gün değilde 14. Gün beraberlik olsaydı acaba mı derdim bırde varsa testte de çıkması gerekirdi silik te olsa bana hamilelik yok gıbı geldi ama allahın işi bır kan ver kafan rahatlasın herşey gönlünce olsun
kan ver canımÇok sağol canım benim hiç adetim gecikmediği için soru işareti kaldı aklımda testte negatif ama. Enfeksiyon bulgusu da yok yeşilimsi kokulu olur enfeksiyon akıntım da bu baya beyaz süt gibi günde 10 defa falan hissediyorum, hayır gebelik de değilse nedir aklıma bi şey gelmiyor
Yarın vereceğim canımkan ver canım
72 saat kadar yaşar.Kızlar bi şey soracağım kafayı yemeden, sat 2 aralık ve 12.günümde sadece bi defa ilişki oldu.16. Günümde yumurtlama akıntım oldu. 11 yıldır adet görüyorum sadece bi defa gecikmem oldu o zaman da gebeydim zaten:) 1 ocakta adet olmam gerekiyordu olmayınca 3ünde sabah ve akşam test yaptım silik dahi değildi negatifti ben de yoktur diye rahatladım ama hala olmadım 8gün oldu. Aslında ilişkim de yumurtalama dönemine denk gelmedi 4 gün sperm yaşar mı kadın vücudunda? Bir de her sabah adet ağrısı ile uyanıyorum akıntı hissediyorum adet oldum sonunda diye seviniyorum ama beyaz süt gibi akıntı gelmiş oluyor/: bu akıntı gebelikte oluyor mu ? kafam çok karışık eşim 20 gündür yurt dışında yarın dönecek ne dicem ona bilmiyorum
test yapmışmıydınız ya unutuyorum yazılanlarıAy kizlar acil durum pembe bi leke geldi geri gitti adete 2 gn var ay ne olyo sizce
Yok cnn pmadm 2 gnm var bekliyordum gecikmeyitest yapmışmıydınız ya unutuyorum yazılanları
regl erken gelebiliyor mu?Yok cnn pmadm 2 gnm var bekliyordum gecikmeyi
devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir ama günün geçmemiş adette olabilirYok cnn pmadm 2 gnm var bekliyordum gecikmeyi
1 bycuk yildir evliyim 1 kere 3 guncerken geldi sancili sekilde 1 gunde gecikmem oldu onun disinda sasmaz bugun daha 2 gun var normalde ilk adetm kauverengi gelit snrakirmiziya doner bu pembe oldu ve devami gelmedi oyuzden adetten diyemiyorumregl erken gelebiliyor mu?
Ewt gecmefi henuz devami gelmedi ped de bise yik amz bkliyorum bakalimdevamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir ama günün geçmemiş adette olabilir
Fotoğrafları yüklüyorum canım bak. Boyutu aştığı için tek tek yükleyeceğim. Bugün de negatifcanım hepsini yan yana koyup bir çeksen
Eki Görüntüle 2090907
Fotoğrafları yüklüyorum canım bak. Boyutu aştığı için tek tek yükleyeceğim. Bugün de negatifreglimin son günü 26 aralıktı
Eki Görüntüle 2090907
Fotoğrafları yüklüyorum canım bak. Boyutu aştığı için tek tek yükleyeceğim. Bugün de negatifreglimin son günü 26 aralıktı
Bitti son günüydü26 sında bittimi başladımı
Bitti son günüydü
Ay öyle mi diyosun ? Önceden silik de olsa çizgi oluyodu, şimdi yokolunca bi panikledim ben :)e bugün 14. gün
benimki 17 de birden koyulaştı
moral bozma bekle daha :) yapmaya devam et :)
Ay öyle mi diyosun ? Önceden silik de olsa çizgi oluyodu, şimdi yokolunca bi panikledim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?