Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım 12. Gün değilde 14. Gün beraberlik olsaydı acaba mı derdim bırde varsa testte de çıkması gerekirdi silik te olsa bana hamilelik yok gıbı geldi ama allahın işi bır kan ver kafan rahatlasın herşey gönlünce olsun

Çok sağol canım benim hiç adetim gecikmediği için soru işareti kaldı aklımda testte negatif ama. Enfeksiyon bulgusu da yok yeşilimsi kokulu olur enfeksiyon akıntım da bu baya beyaz süt gibi günde 10 defa falan hissediyorum, hayır gebelik de değilse nedir aklıma bi şey gelmiyor

kan ver canım

72 saat kadar yaşar.

Ay kizlar acil durum pembe bi leke geldi geri gitti adete 2 gn var ay ne olyo sizce

regl erken gelebiliyor mu?
1 bycuk yildir evliyim 1 kere 3 guncerken geldi sancili sekilde 1 gunde gecikmem oldu onun disinda sasmaz bugun daha 2 gun var normalde ilk adetm kauverengi gelit snrakirmiziya doner bu pembe oldu ve devami gelmedi oyuzden adetten diyemiyorum

canım hepsini yan yana koyup bir çeksen
Fotoğrafları yüklüyorum canım bak. Boyutu aştığı için tek tek yükleyeceğim. Bugün de negatif reglimin son günü 26 aralıktı

e bugün 14. gün
benimki 17 de birden koyulaştı
moral bozma bekle daha :) yapmaya devam et :)
Ay öyle mi diyosun ? Önceden silik de olsa çizgi oluyodu, şimdi yokolunca bi panikledim ben :)

Ay öyle mi diyosun ? Önceden silik de olsa çizgi oluyodu, şimdi yokolunca bi panikledim ben :)

dur kız sanki adetine 3 gün kalmış gibi panik yapıyosun :)
27 sinde bittiyse beş gün desek 22 sinde olmuşsundur daha bugün ayın 8 i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…