21inde başladı, 26sında bitti son gündü canım. Ben adetin başladığı ilk günden sayıyoruz sanıyordum ama sen bittikten sonraki 17. Günde pozitifi gördün heralde :)dur kız sanki adetine 3 gün kalmış gibi panik yapıyosun :)
27 sinde bittiyse beş gün desek 22 sinde olmuşsundur daha bugün ayın 8 i
21inde başladı, 26sında bitti son gündü canım. Ben adetin başladığı ilk günden sayıyoruz sanıyordum ama sen bittikten sonraki 17. Günde pozitifi gördün heralde :)
27 günde bir adet oluyorum ve 6 gün sürüyor canım. Bu arada hamile misiinn seen?? :))kuzum şimdi dur sana biley yapcam kafam karıştı dur
adetlerin kaç güne bir?
27 günde bir adet oluyorum ve 6 gün sürüyor canım. Bu arada hamile misiinn seen?? :))
Yaaaa tebrik ederimm canım benim sağlıkla al kucağına :)) mpbil uygulama 1 Ocak ovulasyon gösteriyor ama biz aylardır bu uygulamalara göre deniyoruz olmuyor. Yumurtlama günüm farklı demekki diyip ovulasyon testine başlamıştım.evet kuzum dün öğrendim dur sana bilgi vericem bekle beni :) süper takvimime senin bilgileri yüklicem bakalım
İnşallah öyledir bir sorun yoktur kuzumteqteq canım takvime göre yumurtlama zamanın geçmiş geç yumurtlama ihtimalin var testleri yapmaya devam et
Yaaaa tebrik ederimm canım benim sağlıkla al kucağına :)) mpbil uygulama 1 Ocak ovulasyon gösteriyor ama biz aylardır bu uygulamalara göre deniyoruz olmuyor. Yumurtlama günüm farklı demekki diyip ovulasyon testine başlamıştım.
İnşallah ya çok panik oluyorumçok iyi etmişsin sen geç yumurtluyor olabilirsin
İnşallah öyledir bir sorun yoktur kuzum
2 saat önceden sıvıyı kesiyorum ve idrarımı tutuyorum canım. Akşam 6-8 arası yapıyorumcanım bir bekle bakalım adetine bir hafta kala yumurtlayan bile var
testlerin bayagı acık tonda ama bakalım neler olcak düzenli yap testi ve idrarını tutup yap sabah ilk idrarla yapma
2 saat önceden sıvıyı kesiyorum ve idrarımı tutuyorum canım. Akşam 6-8 arası yapıyorum
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için :)tamam devam et canım yapmaya
S. A kızlar ben geçen hafta doktor ra gittim altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok dedi allalım dedi bugün devlet e git tim büyük ultrason baktılar beş haftalık altı günlük dedi ler bir hafta bekle dediler hangisi doğru sizce
Cnm ölcümlerden kaynaklanabilir adetin neydi en sonS. A kızlar ben geçen hafta doktor ra gittim altı hafta beş günlük dedi kalp atışı yok dedi allalım dedi bugün devlet e git tim büyük ultrason baktılar beş haftalık altı günlük dedi ler bir hafta bekle dediler hangisi doğru sizce
Şuan sonucunu aldınmı canım bilmiyorum ama adetimden 5 gün önce test yaptım erken testlerden sonıc negatifti. Adet günümde bir daha denedim pozitif çıktı. 3 4 gün bekledim ve kan verdim dün bugün sonuclarımı aşdım 4 haftalık hamileymişim. Testler erken yapılınca çıkmıyor umarım pozitif sonucu almıssındırKızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?