- 22 Eylül 2017
- 32
- 4
- 6
- 34
Naptin hamiş misin?dun ayni seyleri ben kendine soledim testte negatifi gorunce bendd laboquick yapmistim kimi markaya iyi dio kimi kotu anlamadim valla hic bise sol kasikta batma var dunden beri dedigin gibi beynimiz yapiosa eger ne kafa varmis bizde
Naptin canım hamiş miain?
İNŞAALLAHHAZ ÖNCE HASTANEYE GİTTİM BETA İÇİN SONUÇ BEKLİYORUM 13:00 DA ÇIKÇAKMIŞ GELDE DAYAN DİMİ SEN NE YAPTIN TEST YAPTIN MI LÜTFEN HAMİLE OLDUĞUNU SÖYLE BUNU DUYMAYA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR BİRİLERİ ARTIK HAMİLE KALSIN
benimde 4te sonuc hadi hayirlisi bakalimm
canım öncelikle hayırlı olsun.ilk gebeliğin sanırım. bizde 2.çoçuğu istiyoruz ama 1 yıl oldu henüz gelen bisi yok.senin belirtiler nelerdi yazarmısın.adet ağrısı gibi oldumu hiç.Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum ve birgun hamile olursam yazacagim demistim. bugun haberimi aldim coook sukur. isteyen arkadaslarima yardimci olmak isterim. Herkesin gonlune gore versin Allah.
İNTERNETTEN DAHA ERKEN ÖĞRENİRSİN SONUCU CANIM BENDE İŞYERİNE YAKIN Bİ ÖZEL HASTANEDE YAPTIRDIM BAKALIM AY DARALLAAR GELDİ İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ
Ayyy kiz öle deme ya ben senden umutluydum adet olmamissan umut vardir benceBENİM SONUÇ GELDİ YİNE BİR NEGATİF 0,5 ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ AYLARA BAKICAZ ARTIK BEKLEMEYE DEVAM.
Doğru söylüyorsun adet olunca bende kendimi öyle hissetmistim neden bu kdar belirti dedim ben delirdim ni kendi kendime mi uyduruyorumVALLA BENDE KENDİMDEN ÜMİTLİYDİM AMA GEÇEN HAFTA ÇARŞAMBA YAPTIRMIŞTIM 0,100 ÇIKMIŞTI BUGÜN 0,5 DÜŞMÜŞ BİLE HATTA YANİ GELEN GİDEN YOK BENİ TIMARHANEYE YATIRSINLAR ARTIK BU KADAR BELİRTİ YAŞAYIP HAMİLE OLMAMAM BENİM KAFAYI YEMİŞ OLMAM DEMEK
Doğru söylüyorsun adet olunca bende kendimi öyle hissetmistim neden bu kdar belirti dedim ben delirdim ni kendi kendime mi uyduruyorumama sen daha regl olmamissin kiz umudunu yitirme
sonuc cikmamis henuz bekliorum
Yer var mi beni de al yaninaumut felan kalmadı şekerim ne umudu ben sıyırmışım kafayı haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?