Tamam tatlim yarin bakcam nobetci eczane kosup alacagim bir tene testAnladım canım test yaparsan banda haber ver
Hayirli olsun canim benim darisi basimiza insallahMerhaba arkadaslar ben yeni uye oldum ve birgun hamile olursam yazacagim demistim. bugun haberimi aldim coook sukur. isteyen arkadaslarima yardimci olmak isterim. Herkesin gonlune gore versin Allah.
Teste gerek kalmadi sabah uyandigimda coktan adet olmustum bile gelecek aya bakcez artkAnladım canım test yaparsan banda haber ver
Teste gerek kalmadi sabah uyandigimda coktan adet olmustum bile gelecek aya bakcez artk
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki aya nasip olurTeste gerek kalmadi sabah uyandigimda coktan adet olmustum bile gelecek aya bakcez artk
Amin insallah canimHakkında hayırlısı olsun canım inşallah bir dahaki aya nasip olur
Aynen kiz insallah senden guzel haber alirizHadi ya hayırlısı canım önümüzdeki ay tam gaz devam o halde
İnsallah canim ya benim bugün göğüs kontrolum vardi 3ay önce varolan lezyonların yok olmuş suan göğüslerinde sadece süt bezelerin var dediler onlar dolmuş dediler umarım hamileyimdir de o yuzden boyle olmuşturAynen kiz insallah senden guzel haber aliriz
Geçen ay benim adetimde çok sancılı geçmişti hatta ilk gün yataktan çıkmamıştım canım kasıklarım o kadar ağrıyordu ki, normalde öyle geçmezdi adetlerim , bu ay da bebiş geldi :)Kizlar bugün adet oldum ama sancidan ölüyorum normalde bu kadar kötü olmam ilk defa böyle oluyorum ki kocamin dikkatini bile cekti 'neyin var seni hastaneye giturwyim" diyor bana. Bir hafta oncesinden de bu hamilelik belirtileri vardi ya hani ben kendim uyduyorum sanki onlar oyle dün yok oldu ve sabah adet oldum acaba bu sancilar ondan mi oluyor ?? Bile benim gibi olan var mi acaba
Allah anali babali büyütsün . Gelecek ay bebis gelecekse yine raziyim bunlari cekmeye ama dedigin gibi yataktan cikamiyorum bende yaa berbat bir sanciGeçen ay benim adetimde çok sancılı geçmişti hatta ilk gün yataktan çıkmamıştım canım kasıklarım o kadar ağrıyordu ki, normalde öyle geçmezdi adetlerim , bu ay da bebiş geldi :)
Rabbim şifa versin canım, Rabbime gönülden dua et zamanı geldiğinde bebişin sana gelecektir inşallahAllah anali babali büyütsün . Gelecek ay bebis gelecekse yine raziyim bunlari cekmeye ama dedigin gibi yataktan cikamiyorum bende yaa berbat bir sanci
Amin insallah canim isteyen herkese versinRabbim şifa versin canım, Rabbime gönülden dua et zamanı geldiğinde bebişin sana gelecektir inşallah
Kizlar bugün adet oldum ama sancidan ölüyorum normalde bu kadar kötü olmam ilk defa böyle oluyorum ki kocamin dikkatini bile cekti 'neyin var seni hastaneye giturwyim" diyor bana. Bir hafta oncesinden de bu hamilelik belirtileri vardi ya hani ben kendim uyduyorum sanki onlar oyle dün yok oldu ve sabah adet oldum acaba bu sancilar ondan mi oluyor ?? Bile benim gibi olan var mi acaba
İnsallah azra gibi seninde bebisinin hazırlığı yapılıyordur icerdede bu ağrıları çektiğine deger canım sicak su torbası felan koymayı deme istersen Biraz olsun rahatlatır seni
Naptin canım hamiş miain?Günaydın kızlar ben tabikide sabah gözümü açtığım gibi test yaptım ve koca bir negatifle başbaşayız.testi erken test birtek o marka var diye almıştım eczaneden ama yaptıktan sonra güvenilirliği biraz şüphe uyandırdı yada ben öyle olmasını istiyorum.testin adı days comfort tur.Daha önce kullanan var mı ki acaba?Birde Bunca belirtiyi ben beynimle yapıyorsam eğer beni ruh sinir hastalıklarına kapatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?