Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum ve birgun hamile olursam yazacagim demistim. bugun haberimi aldim coook sukur. isteyen arkadaslarima yardimci olmak isterim. Herkesin gonlune gore versin Allah.
Hayirli olsun canim benim darisi basimiza insallah

Herkese merhaba. Umarım hamileliğini öğrenenler sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar ve bu ay olumsuz haberler alıp isteyen herkese Rabbim müjdeli haberleri nasip etsin. Sanırım ben de hamileyim ama henüz kan testi yaptırmadım. Adet günüme 4-5 gün kala şiddetli sancılarım olmaya başladı. 5 gün gecikince de ne olur ne olmaz diye idrar testi yaptım ve yaklaşık 10-15 saniyede 2 çizgi de çok net bir şekilde ortaya çıktı. Sancılarım hala devam ediyor, özellikle geceleri şiddetli oluyor. Göğüslerim sızlıyor gibi ve işten eve gelince aşırı yorgun oluyorum sürekli uyku hali. Pazartesi günü kan tahlili yaptırmaya gideceğim. Daha birkaç sene çocuk düşünmüyorduk ama test pozitif çıkınca insan umutlanıyor, umarım bebek vardır ve sağlıklıdır. Bu kadar çok ağrı olması normal mi acaba?

Arkadaşlar merhaba 8 yıllık evliyim
Uzun zamandır bebek hayalimiz var fakat 2 kez düşük sonucu bebek sahibi olamadık. Regl dönemini sancılı geçirenlerdenim.
Regl e bu ay son 2 günüm var 28 günde bir regl görüyorum düzenlidir gününü hiç şaşmaz yaklaşık son 6 günün ilk 2 günü mide bulantısı çarpıntı rahim ağrısı ve sırt ağrısı ile geçirdim Şuan pembe renk akıntım var her wc ye girişimde peçetede görüyorum hiçbir şekilde regl başlangıcına benzemiyor ağrım sızım yok ben buna birtürlü anlam veremedim ne yapmamı önerirsiniz

Kizlar bugün adet oldum ama sancidan ölüyorum normalde bu kadar kötü olmam ilk defa böyle oluyorum ki kocamin dikkatini bile cekti 'neyin var seni hastaneye giturwyim" diyor bana. Bir hafta oncesinden de bu hamilelik belirtileri vardi ya hani ben kendim uyduyorum sanki onlar oyle dün yok oldu ve sabah adet oldum acaba bu sancilar ondan mi oluyor ?? Bile benim gibi olan var mi acaba

Geçen ay benim adetimde çok sancılı geçmişti hatta ilk gün yataktan çıkmamıştım canım kasıklarım o kadar ağrıyordu ki, normalde öyle geçmezdi adetlerim , bu ay da bebiş geldi :)

Geçen ay benim adetimde çok sancılı geçmişti hatta ilk gün yataktan çıkmamıştım canım kasıklarım o kadar ağrıyordu ki, normalde öyle geçmezdi adetlerim , bu ay da bebiş geldi :)
Allah anali babali büyütsün . Gelecek ay bebis gelecekse yine raziyim bunlari cekmeye ama dedigin gibi yataktan cikamiyorum bende yaa berbat bir sanci

İnsallah azra gibi seninde bebisinin hazırlığı yapılıyordur icerdede bu ağrıları çektiğine deger canım sicak su torbası felan koymayı deme istersen Biraz olsun rahatlatır seni

Naptin canım hamiş miain?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…