Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Slm kizlar bende sizin yorumlarinizi okudum ve pazartesiyi dört gozle bekleyen bir aday alaraktan size katilmak istedim . Iki uc gun once sol kasigim cok fenaydi sonra üst bacaklarum cok agriyordu oturup kalamiyordum da . Bugun ise dizden asagisi cok fena sanki gunlerce yurumusum gibi bide karnim hep adet sancisi var su an da yatamiyorum sancidan insallah bebiş kendine yer yapiyordur da bu agrilar vardir

Bende hormon yüksekliği var. Yani Lh ve progesteron hormonlarım yuksek bu yüzden ilaç kullanıyorum. Doktor hormonlarım düşmeden hamile kalamayacağımı söyledi. Aynı zamanda da bu ilacı icerken hamile kalabilirmişim. Dört haftadır ilaç kullanıyorum. Bir haftadir mide bulantısı, uyku hali, bel ve bacak ağrım, şeffaf bir akıntım var. Ekşi seyler disinda yemek yiyemiyorum. Adetime daha 10 gun var. Hamile olabilir miyim. İdrar testi yaptim dört gün önce negatifti

İNŞALLAH HAMİLESİNİZDİR. BELİRTİLERİNİZ BURDAKİ HAMİLELERE BAKILIRSA AYNI GÖRÜNÜYOR.

Erken yapmışsın canım, adetine birkaç gün kala yada gecikirse yap ama kan testi de yaptırsan çıkabilir

ilk bebegi

canim kan verdim 0,122 cikti adet sokturucu verdi iciyimmi bekliyimmi

TEST Mİ BOZUKMUŞ BİLEMEDİM CANIM BEKLE İSTERSEN YİNEDE DAHA KAPSAMLI GÖRÜŞEBİLECEĞİN BİR DOKTORA GİT HATTA GEÇ DÖLLENME DEDİKLERİ ŞEY VARDIR BELKİ HEMEN SÖKTÜRÜCÜ İÇMEK BANA SAÇMA GELDİ AMA BİLEMEM TABİ BU BENİM FİKRİM YANLIŞ BİR YÖNLENDİRME OLMUŞ OLMASIN TABİKİDE.

tmm canim.cok saol bekleyim hafta ici de olmazsa bidaha kan veririm

Kizlar bat günüm pazartesi ama ben cok sabirsizim yarin test yapsam mi ??negatif cikmasindan da korkuyorum

Kizlar bat günüm pazartesi ama ben cok sabirsizim yarin test yapsam mi ??negatif cikmasindan da korkuyorum
MERHABA CANIM SENDE BENDENSİN BEN ADETİME 10 GÜN VARKEN BİLE TEST YAPMIŞ BİRİ OLARAK TABİKDE YAP DERİM UMARIM HAMİLESİNDİR HATTA HAMİLEYİZDİR BENİMDE BAT PERŞEMBE BEN PAZRTESİ ZANNEDYORDUM 12 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİF SONRA GEÇTİĞİMİZ ÇARŞAMBA BETA YAPTIRDIM 0,100 ÇIKTI YİNEDE ÜMİTLİYİM BİR ÜMİT BAT GÜNÜMÜ BEKLİYORUM UMARIM KIRMIZILARI GÖRMEYİZ

MERHABA CANIM SENDE BENDENSİN BEN ADETİME 10 GÜN VARKEN BİLE TEST YAPMIŞ BİRİ OLARAK TABİKDE YAP DERİM UMARIM HAMİLESİNDİR HATTA HAMİLEYİZDİR BENİMDE BAT PERŞEMBE BEN PAZRTESİ ZANNEDYORDUM 12 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİF SONRA GEÇTİĞİMİZ ÇARŞAMBA BETA YAPTIRDIM 0,100 ÇIKTI YİNEDE ÜMİTLİYİM BİR ÜMİT BAT GÜNÜMÜ BEKLİYORUM UMARIM KIRMIZILARI GÖRMEYİZ

Ayy insallah amileyizdir canim da sen benden daha sabirsizmissin . Ben de 5-6 ay once senin gibiydim ama hep umutsuzlukla sonuclandigi icin artk yapmakistemiyorum

EVET YA BENİM ÇÜNKÜ BELİRTİLERİM O KADAR NET BİR ŞEKLDE Kİ O YÜZDEN BANA GÖRE HAMİLEYİM YANİ BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK ACAYİP ŞEYLER YAŞIYORUM 14 GÜNDÜR RESMEN FİZYOLOJİM DEĞİŞTİ ONDAN BU AY O POZİTİFİ GÖRÜCEM GÖRECEĞİZ GÖRMELİYİZ YANİ

Aminn inşallah hepimizi güldürsün Allah bence sen su motivasyona adını degstrmekle başlasan umutsuz da ne öyle olumsuzu çağırma lütfen

Hanımlar birşey sorucam 3 gün önce 197 olan değerim 3 gün sonra yani bugün 983 e yükselmiş ancak ara ara kasik ağrım.ve karın ağrım var ne dış gebelik olmasindan korkuyorum keseyi görmedi ama rahimde kalınlaşma var dedi sizce dış gebelik ihtimali varmı ?

Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum ve birgun hamile olursam yazacagim demistim. bugun haberimi aldim coook sukur. isteyen arkadaslarima yardimci olmak isterim. Herkesin gonlune gore versin Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…