Amin canım Allah razı olsun, inşallah hakkını veririz anne baba olmanınMaşallah. Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin. Demiştm. Belirtiler benimle aynıydı inşallah bebiş olayı da aynıdır demiştim içimden
kizlar iyi aksamlar 13 ay once dogum yaptim.ve hala adet gormedim suphelenip test yaptim yanilma payi varmi acaba lutfen bakarmisiniz
Bende hormon yüksekliği var. Yani Lh ve progesteron hormonlarım yuksek bu yüzden ilaç kullanıyorum. Doktor hormonlarım düşmeden hamile kalamayacağımı söyledi. Aynı zamanda da bu ilacı icerken hamile kalabilirmişim. Dört haftadır ilaç kullanıyorum. Bir haftadir mide bulantısı, uyku hali, bel ve bacak ağrım, şeffaf bir akıntım var. Ekşi seyler disinda yemek yiyemiyorum. Adetime daha 10 gun var. Hamile olabilir miyim. İdrar testi yaptim dört gün önce negatifti
Erken yapmışsın canım, adetine birkaç gün kala yada gecikirse yap ama kan testi de yaptırsan çıkabilirBende hormon yüksekliği var. Yani Lh ve progesteron hormonlarım yuksek bu yüzden ilaç kullanıyorum. Doktor hormonlarım düşmeden hamile kalamayacağımı söyledi. Aynı zamanda da bu ilacı icerken hamile kalabilirmişim. Dört haftadır ilaç kullanıyorum. Bir haftadir mide bulantısı, uyku hali, bel ve bacak ağrım, şeffaf bir akıntım var. Ekşi seyler disinda yemek yiyemiyorum. Adetime daha 10 gun var. Hamile olabilir miyim. İdrar testi yaptim dört gün önce negatifti
İnşallah...İNŞALLAH HAMİLESİNİZDİR.BELİRTİLERİNİZ BURDAKİ HAMİLELERE BAKILIRSA AYNI GÖRÜNÜYOR.
HAMİLE OLABİLİRSİNİZ ÇOK NET EME YİNEDE GİDİN KAN VERİN BENCE NET OLSUN HİÇ DEĞİLSE
ilk bebegi
canim kan verdim 0,122 cikti adet sokturucu verdi iciyimmi bekliyimmi
TEST Mİ BOZUKMUŞ BİLEMEDİM CANIM BEKLE İSTERSEN YİNEDE DAHA KAPSAMLI GÖRÜŞEBİLECEĞİN BİR DOKTORA GİT HATTA GEÇ DÖLLENME DEDİKLERİ ŞEY VARDIR BELKİ HEMEN SÖKTÜRÜCÜ İÇMEK BANA SAÇMA GELDİ AMA BİLEMEM TABİ BU BENİM FİKRİM YANLIŞ BİR YÖNLENDİRME OLMUŞ OLMASIN TABİKİDE.
MERHABA CANIM SENDE BENDENSİN BEN ADETİME 10 GÜN VARKEN BİLE TEST YAPMIŞ BİRİ OLARAK TABİKDE YAP DERİMKizlar bat günüm pazartesi ama ben cok sabirsizim yarin test yapsam mi ??negatif cikmasindan da korkuyorum
MERHABA CANIM SENDE BENDENSİN BEN ADETİME 10 GÜN VARKEN BİLE TEST YAPMIŞ BİRİ OLARAK TABİKDE YAP DERİMUMARIM HAMİLESİNDİR HATTA HAMİLEYİZDİR BENİMDE BAT PERŞEMBE BEN PAZRTESİ ZANNEDYORDUM 12 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİF SONRA GEÇTİĞİMİZ ÇARŞAMBA BETA YAPTIRDIM 0,100 ÇIKTI YİNEDE ÜMİTLİYİM BİR ÜMİT BAT GÜNÜMÜ BEKLİYORUM UMARIM KIRMIZILARI GÖRMEYİZ
Ayy insallah amileyizdir canim da sen benden daha sabirsizmissin . Ben de 5-6 ay once senin gibiydim ama hep umutsuzlukla sonuclandigi icin artk yapmakistemiyorum
EVET YA BENİM ÇÜNKÜ BELİRTİLERİM O KADAR NET BİR ŞEKLDE Kİ O YÜZDEN BANA GÖRE HAMİLEYİM YANİ BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOKACAYİP ŞEYLER YAŞIYORUM 14 GÜNDÜR RESMEN FİZYOLOJİM DEĞİŞTİ ONDAN BU AY O POZİTİFİ GÖRÜCEM GÖRECEĞİZ
Guldurdun beniRabbimde seni güldürür insallah kiz guzel guzel haber alırsın
Kiz buraya kayit olurken bir sürü isim denedim olmadi o yuzden bu ismi koydumAminn inşallah hepimizi güldürsün Allah bence sen su motivasyona adını degstrmekle başlasan umutsuz da ne öyle olumsuzu çağırma lütfen
Kiz buraya kayit olurken bir sürü isim denedim olmadi o yuzden bu ismi koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?