Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaslar merhaba 2 yillik evliyim 1 yil ilac kulandim 1yildir ilacsiz korunmadan snrabu ay korunmasiz gecti bat 1 temmuz lakin 1haftadir goguslerim agriyodu umudum yoktu ilk diye gogus agrisinida hep adetten once yasarim zaten adete 7 gn kala erken gebelk yptim cikmadi. Rahatca regl beklyim dedim. Adete 5 gun kala iliskiden snra pembe leke gordum erken hastalancgmi dusundum devamini gormedim tabi neyse lekekafami karistirsada onemsememeye calistm bu sabaha kdr bu sabah gogus uclarm sisddetle agrmya basladi hala agryo ucu agriyinca endiseye dustum yine ovu tssti yaptim koyuya yakn olmyan ama bayabelirgin olan cczgi gordum suanda gebelik yok die dusnnyorum ama ufak tefek seyler kafami karistirdi sizde yorumlarmisinz yasadklarmi kusura bkmayin uzun oldu :)

göğüs ağrısı için genelede belirti diyorlar ama bende hiç yok
yarın sabah test yapacağım

göğüs ağrısı için genelede belirti diyorlar ama bende hiç yok
yarın sabah test yapacağım
Kac gn geciktin sen yabenm adetten ojce hep agrir ama suanda ucu sizlar gibi agriyo o benim kafami karistirdi canm belirti olmyadablr belkide normalde sende olandir

Kac gn geciktin sen yabenm adetten ojce hep agrir ama suanda ucu sizlar gibi agriyo o benim kafami karistirdi canm belirti olmyadablr belkide normalde sende olandir
benim daha 7 gün var. benim adette de ağrımaz zaten şimdide ağrı yok. dediğim gibi genel olarak belirti olarak söylenen bir şey. benim şuan için en kuvvetli belirtim beyaz akıntı gelmesi ve yumurtlama sonrası batma şeklinde olan karın ağrısı.
ayrıca 3 gündür müthiş uykum geliyor.

Himm hadi bakalm hayirlisi artik bilmiyorum belirti ne hangisi adet hangisi gebelik kafam cok karisik

Selam arkadaşlar nasılsınız.. Ara vermiştim bayadır giremedim foruma.. Heyecanlı günler yaşıyorum 3 yıllık evliyim hala hamile kalamadım. Ama bu ay adetim 4 gün gecikti.. Yaşadığım belirtiler de şöyle, adet günüm geldiğinden beri aralıklarla adet sancısına benzeyen hafif sancılarım var, göğüslerde hassasiyet acı, ara ara sıcak basmaları oluyor. Sonra beyaz kremsi tonlarda uzayan bir akıntı var, yorgunluk, arada halsizlik... sizce hamile miyim ne diyorsunuz?

Anlattiklarinda gebelik diyeblcegim sagkam bi bwlirti yok genelde adet gelmeden ocne yasanan seyler le gebelk belrtisi ayni olyo gecikmissin test ypsan cikar bosuna umitlenmemis olursun

tebrikler allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah.

Mrb adeyimin bugun 3. Gunu ama hala olmadim erken gebelik testi aldim yaptim negatif cikti karnimda agriyo ama testte hata olma ihtimali varmi sizce yoksa hava degisikliginden adetim mi gecikti

Mrb adeyimin bugun 3. Gunu ama hala olmadim erken gebelik testi aldim yaptim negatif cikti karnimda agriyo ama testte hata olma ihtimali varmi sizce yoksa hava degisikliginden adetim mi gecikti
Herhngi bi testte cikar di gebelk olsadi adet olrsun byk ihtimal

Arkadaşlar merhaba, bat 5 benim. Bu sabah göğüslerim şişmiş gibi geldi ama acı hassasiyet vs yok sizce belirti mi?

Merhaba hanımlar. Benim adetime de 8 gün var. Normalde küçük göğüslüyüm ama yumurtlamadan beri büyüdüler ve son bir iki gündür uçlar karardı ama özellikle soldaki daha kara. Ayrıca iki gün önce gece kasığımda iğne batması gibi bi şey oldu ertesi gün olmadı ama sizce gebe olabilir miyim?

Merhaba, bu bir belirti olabilir de olmayabilir de. Kendimden biliyorum insan psikolojikman belirti yaratiyor. Bir cok yazida da okudum gecikmesini beklemek en dogrusu gibi bosa umit etmemek icn zaten az kalmiiis haftaya pazar i bekle derim

Bence gebelik belirtileri bunlar ozellikle iğne batması olmuştu bende

Kızlar merhaba :)
2 ay once tum kontrollerimi oldum hormonal bir sorun vb yok.. 2 aydır istiyoruz bebek. Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptım. yumurtlama tahminen 27sinde oldu sanırım 28-29unda catladı. 30undan beri o kadar agrıyor ki gögüslerim, dokunamıyorum. Sütyen bile rahatsız ediyor. Adetimden bir gün önce olurdu bende gögüs agrısı ilk defa bu oluyor? Hic boyle bir durumu tecrübe edeniniz var mı?

Canım bu kadar erken pek mümkün değil ki yumurtanın döllenmesi ve yerlşme 3-4 günü alıyor en az, yani daha yeni yumurtan döllenmiştir olduysa. Benim göğüs hassasiyetim adetten 5 gün önce başlar, 1 gün sürerdi ama şu an hala geçmedi. Göğüs hassasiyeti olur ama bu kadar erken olmaz.Spermlerin bile ulaşması 5-6 saat sürüyor yumurtaya, yani bilemedim.

Cok tesekkur ederim canım :) Belki hormonal birsey vardır bilemiyorum bakalım bekleyecegim 11 gun falan var bata :)

Merhabalar ben bayramdan önce biyokimyasal gebelik yaşadım. 16 gün süren kanamam oldu beta hcg değerim en son 15e düşmüştü daha sonra tekrar baktırmadım. Üzerinden 10 15 g0n filan geçti. 2 3 günden beri sabahları midem bulanıyor. Kokulardan normalde etkilenmezdim. Kokulardan tiksinmeye başladım. Sizce tekrar hamile olma şansım var mı ? Tekrar umutlanmak istemiyorum o yüzden de test yapmıyorum insanlar çok taktığımı söylüyor. 10 aylık evliyim. Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…