Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım geçmşi olsun öncelikle. Sadece bu belirtiden anlamak mümkün değil maalesef. Biz hamilesin veya diyemeyiz, çok afaki olur.İnşallah hamilesindir.

Allah sizden razı olsun, benim içime umut düşürmüştünüz dün test yaptım pozitifti. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin.

Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bize de bir gün nasip olsun tabi

Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bize de bir gün nasip olsun tabi

Amiiin Allah razı olsun. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı gebelikleriniz çocuklarınız olur ve sizlerin de güzel haberlerinizi alırız

Evet adete 4 gün kala yaptım idrar ve kan yaptırdım. Pozitif Allaha şükür ama şimdi de kimyasal ve boş gebelik diye bi şey duydum ondan korkuyorum. Allah korusun.
Benımde 2 gun gctı ama hala beklemek istıyorum duzenszde olabılıyor cnku..kötü şeyler düşünme canım inşallah turp gbi saglıklı bır evladın olur

Benımde 2 gun gctı ama hala beklemek istıyorum duzenszde olabılıyor cnku..kötü şeyler düşünme canım inşallah turp gbi saglıklı bır evladın olur

Beklemek çok zor oluyor heyecandan ama inşallah hayırlısı ile pozitif olur ve beklediğine değer.

Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum. Ben 5 nisan tarihinde düşük yaptım. Nisan 24 tarihinde 5 gün adet gördüm. Mayıs 24te ise 9 gün adet gördüm. Hala adet görmüyorum adet ağrım sancım yok gebelik testi yaptım ama sonuç negatif soğan suyu içiyorum ama fayda etmiyor sizce sorun ne olabilir?

merhaba arkadaşlar bir sorum olucak ;
son adet tarihim 29 mayıs ve ben hala adet olmadım adetimin 9.gün gecikmesi doktora gittim test yaprı negatif ve
utrasonla baktıgında sorun görünmedigini kist olmadıgını söyle di adet sökücü verdi
bu gün 16 gün gecikmenin ilaçda kullandım olmadım daha önce adet düzensizligi de yaşamadım en fazla 5 gün oluyodu arada gecikmem
adet günüm tekrar gidicem doktor öyle söyle bu durumu yaşayanlar varssa ne çıktı sonunda yazarsanız sevinirim çok merak ediyorum

Allah sizden razı olsun, benim içime umut düşürmüştünüz dün test yaptım pozitifti. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Amin.
Ayy ciddi mi cok sevindim Rabbim tüm isteyenlere versin artık bu igne batmasınin gebelil belirtisi olduğuna eminim bende

Bendede öyle gecıkme olmstu hatta ıdrar testınde pozıtf cıktı sonra kan verdım ve negatftı adet olmak için ilaç verdı dktor adet olncada mauyenede kıst cıktı

Bizde yaklaşık 1 senedir deniyorduk. Son 3ay doktora gittik hiç bir sıkıntı yoktu görünürde çaylatma iğnesi vs oldum yine olmadı. Sonra doktorum ilaçlı rahim filmi istedi başka bir sıkıntı var mı diye. Ayrıca sıkıntı yoksa bile ilacın basıncıyla tüplerde kılcal dahi tıkanıklı varsa acılıyormuş, bu filmden sonra hamilelik oranı artıyormuş. Gercekten öyle oldu filmi cektirdigim ay yani bu ay reglim gecikti evde test yaptım pozitifti. Doktora gittik hcg degeri de 1379 çıktı. Kese henüz oluşmamış ama onun için Pazartesi tekrar gideceğiz. Yani tavsiyem ilaçlı rahim filmi çektirebilirsiniz. Belirtilere gelince sağ kasığıma sürekli bir batma ve midem bozukmuş, ishal olacakmışım hissi var. Cabuk yoruluyoruö ve ayakta duracal halim yok. Göğüslerimde acayip acıyor. İnşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda verir

Canım bende bugün çektirdim çok şükür bir problem görünmedi. Ama bana doktorum bu ay korun önümüzdeki ay dene dedi. Sana korunma mı demişti?

Arkadaşlar kafam cidden karışık biç çözüm bulmak istiyorum( dr.a gitmeden önce). ben 4 senedir evliyim çeşitli sebeplerden bebek düşünmedik son 2 aydır düşünmeye başlayalım deyip korunmayi biraktim.korunma dediysem eşim geri çekilme yöntemi ilaç hicbisey kullanmadım adetim düzenliydi en fazla 1 gün falan şaşardım.son 2 aydır bozuldu erken oluyorum hep 6 gun önceden. Bide adet şeklide değişti önceden karın ağrısı sancı olurdu onlarda olmuyo ilgin çok olurdum oda yok az az oluyorum resmen yıllardan beri olan düzenim farklilasti sizce ne olabilir böyle olan var mı fikirlerinizi bekliyorum kafam karışık

Öncelikle en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın demek istiyorum :) Bence bu durumlar hep stresten oluyor canım. Ben kaç defa psikolojik beklentiden dolayı gelecek adetimi gelmez ettim. Hatta az gelen adeti hamile miyim diye kestiğimi bilirim. Ne zamanki kanda veya testte negatif sonucu görürdüm o zaman adet olurdum. Son birkaç aydır kendimi dinlemeyi bıraktım ve normal adet oluyorum.

Teşekkür ederim canm sagol çok. Ama ben hiç stresli değilim. Kafama takmıyorum hatta yerlesme kanaması zannedip test yaptım negatif çıktı idrarda.sonrasında bile olmadım. Adet az az oluyorum sanki biberin kesilir ara ara kanar ya o şekilde. Normalde benim ilk gün agrim çok olur sonra feci kanamas olur vs şuan çok şaşkınım ben başka biriyim sanki adetim değişti korunmayi birakinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…