Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İnsan ne kadar takmıyorum dese de beyninin bir yanında o düşünce oluyor. Benim demek istediğim kendini dinliyorsan dinleme. Hatta kendini oyala mümkün olduğunca az düşün. Çünkü bilinçaltımız vücudumuzu öyle bir yönetiyor ki bunları yaşayınca çok net anladım.

Pozitiff bugun kan verdım ve hamıeşyım bakalım muayenem de ne cıkacak
Arkadaşım ben bi süre giremedim işlerden dolayı şimdi girince bu mesajı görünce çoooook sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin. Acısını yaşatmasın.

Arkadaşım ben bi süre giremedim işlerden dolayı şimdi girince bu mesajı görünce çoooook sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin. Acısını yaşatmasın.
Amiiin iyi dileklerın için çok teşekkur ederım Rabbım sanada nasıp etsın hayrlısıyla

Sen zaten hamılemıydın hamıelık takvımı neden yapmadın

Ben de buraya yazdıktan sonra tahlil yaptırmıştım öyle öğrendim ama o takvimi denedim yapamadım ya anlamadım nasıl yapıldığını
Kişisel bilgılerıne gir orda hamılelık takvımı yazıyorya oraya bebgnın dogacagı tarıhı yazıosun o sekılde aşşadanda kaydet dıosun oluo dene benve hergun bi bilgi verıo eglencelı guzel yanı

Kişisel bilgılerıne gir orda hamılelık takvımı yazıyorya oraya bebgnın dogacagı tarıhı yazıosun o sekılde aşşadanda kaydet dıosun oluo dene benve hergun bi bilgi verıo eglencelı guzel yanı
Evet ben de çok beğeniyorum ama yapamamıştım şimdi sayende yaptım arkadaşım Allah razı olsun

Mrb kafam cok karisik.. 19+5 adet dongum sat 26 haziran bat 20temmuz ovulasyn tarihlerini oncesini sonrasini da degerlendirdik. Suan bata 6 gun var dun laboquick ultra erken gebelik testi yaptm ve supheye meydan vermeyck sekilde negatif cikti ama benm son 1 haftadir goguslerm agirlasti damarlar belirdi ve ucu normalde kucuktur nerdeyse 2 katindan fazla buyudu. Bunun dsndaki belirtileri kendm psikolojik mi olustryorm dye onlra dikkat etmeyi biraktim.. sizce testin yanilma durumu nedir.. uzerinde iliskiden 7 gun sonraya kdr dogru sonuc yaziyodu

merhabaa bende bu süreçleri sizinle deneyimlerimizi heyecanlarimizi paylasarak yasamak isteyenlerdenim.. bizde 4 aydir mutlu olmayi bekleyenlerdeniz.. gecen ay kimyasal gebelik yasadim ve gercekten zor bir durum allah herkesin yardimcisi olsun.. bu ayda yarin adet gunum ama insallah gelmez dua edelim birbmizie kizlar..

naptınız acaba kan testı yaptınız mı

Beklemedeyim daha yarn 2 gunum kalcak yaptrsam mi kan testi acaba ya da bekliyim mi gunumu bilemedm
bende ılk defa gecıktım 2 gun oldu gecıkmeden once test yaptım ıkıncı cızgı sılınık gıbı cıktı 3 yılda ılk defa ole bısı gordum hemen bıtane erken gebelık aldık negatıf cıktı 5 gundur kasık agrısı cekıorum ara ara buda ılk defa basıma gelıyor ama bısı oldugunu sanmıyorum basımdan 3 negatıf asılama gectı bıdahakı ay tup bebege baslıcaktım sımdıde olıyım dıe beklıorum kaldım ole

Gunun gectyse kan testine kos hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…