Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

benimde bugün adet gunum henuz gelmedi idrar testi yaptim ama malesef tek cizgiyi gordum sonuc yine negatiffff.. su durum beni kahrediyor artik inanilmaz dibe vuruyorum hic bir sey yapmak istemiyorum.. allah herkese en yakin zamanda saglikla bebisleri versin...

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) Biz 2 aydır deniyoruz maalesef henüz olmadı.Karından ultrasonla baktırdım bir sorun yok.Hormon testlerim de gayet iyi çıktı.Sonbahara kadar deneyip olmazsa rahim filmi ile bir sorun var mı diye baktırmak istiyorum ama çok ağrılı bir işlem diye bahsediyorlar.Sizin nasıl oldu acaba ?

Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı . Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi

Merhaba kızlar, benim adet döngüm 30-32 günde bir. en son 1 temmuzda reglim başladı. 16 ve 18 temmuzda ilişkim oldu. Sizce ne zaman test yapmalıyım idrar ve kan için ayrı ayrı? yumurtlama için geç mi oldu ilişkim bilmyorum?

Ben de sizinle aynı durumdayım. Biz 14ünden sonra gün aşırı değerlendirdik. Hatta ovulasyon testinde çift çizgi görmeye devam edince değerlendirmeye devam da ettik. Acaba belirtiniz var mı hiç? Ben bat geçene kadar test yapmayı düşünmüyorum. Ateşim Halen yüksek ve göğüslerim çok hassas. Başka bi belirtim de Yok. Sizin durumunuz nasıl?

ben de kasıklarda ağrı var, sivilcelenme var, akıntı var ama göğüslerde hassasiyet yok. ama bunlar regl öncesinde de oluyo bende. reglim 30-32 günde bir olduğundan yumurtlama hesaplama programları 16 sı olarak yazıyordu diye denedik. çok merak ediyorum ama sekerimmin dediği gibi gecikmis de olabiliriz. Ates yok hatta ben üşüyorum. belli olursa haber bekliyorum :)

Benim de reglim 30-32 gün gibi oluyor . O yüzden regl belirtileri ile gebelik belirtilerini karıştırmak için daha çok sebebimiz ve vaktimiz oluyor galiba bende de kasık ağrıları başladı, sağ tarafım odaklı genelde. İnşallah ikimiz için de hayırlı olur güzel sonuç alırız Muhakkak yazalım canım

Ben buraya yeni üyeyim pek bilmiyorum kullanmayı fa burda arkadaş ekleme veya takip etme falan var mı :)

Merhabalar kızlar bende yeniyim benimde kasıgımda ağri var birde seyreme var adetim geceli 4 gun oldu goyuslerimde siskinlik hissediyorum hamilelik belirtileri olabilir mi ?

Merhaba Ben 25 Haziranda regl oldum 26 günde bir adet oluyorum bu bağlamda 19 temmuz beklenen adet tarihimdi
Ben dün ve önceki gün akşam test yaptım fakat negatif çıktı bugüne kadar hiç gecikme yaşamadım
Son 15 gündür kasık ağrısı yaşıyorum bir daha ne zaman test yapmalıyım bebek olma ihtimali var mıdır acaba ? Henüz 1 günlük gecikme yaşadım ve son olarak akşam test yapma ile sabah test yapma arasında fark var mıdır?

Merhaba kızlarrr, henüz 1 aylık evliyim.
Reglime yaklaşık 10 gün var,
Kasığımın sol kısmında ara ara kramp şeklinde hafif ağrılar oluyor, ve iştahsızlık var. Ayrıca gaz problemi yaşıyorum. Göğüslerde bir ağrı veya hassasiyet yok, ancak benim regl dönemlerimde de göğüslerde bir fark olmuyordu. Mide bulantım var ama sabahları olmuyor, gün içinde midem bulanıyor.. hamile olabilir miyim bilmiyorum. Aslında çok istekliyim ve çok sabırsızlanıyorummm :) bir fikriniz var mı?

Merhaba hanimlar.adetim iki gun gecikti fakat adet tarihimde test yaptim cikmadi bir sey.acaba daha beklesemmi?yoksa olsa cikarmiydi?

Canım 10 gün önceden belirtilere göre tahmin çok zor oluyor. Tecrübeli arkadaşlardan kimileri bu tip belirtiler yaşamış kimileri ise belirtilerin daha geç başladığını yazmış. Bence sabret regl olman gereken gün test yap inşallahhh gönlüne göre olur hemencik anne olursun

canım inşallah beni en çok ümitlendiren sol kasığımda yaşadığım sancılar... ama çokta ümitlenmek istemiyorum işte :)) Allahım herkesin gönlüne göre versiiinn

Merhaba canım iyi akşamlar. Bende 26 günde bir regl oluyorum mayıs ayında hamile kalmıştım 4-5 gün geciktikten sonra kan da pozitif çıktı o günün gecesinde idrar testinde de pozitif çıktı. Yani sabah yada akşam farketmiyo eğer gebelik varsa çıkar zaten. Ama bi kaç gün daha bekle derim. Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Kizlar bana yardimci olur musunuz lütfen ne yapacagimi bilmiyorum 8 aylik evliyim ve esimle.iliskiye yeni girdik cok fazla kan geldi kastigim.icin bn oldu sandim aetk.gevcti dun yine denedk yine kasildm kan geldi icime alamiyorum napmam lazim boyle olanlar varsa bana yardim edebilirmi ne yapmam gerekiyor bebek iatiyoruz cok hemde Allah herkese nasip etsin ama canım cok sıkkın ben niye herkes gibi degilim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…