Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar birileri bana yardım etsin 11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .

Canım çok düşündüğün için psikolojik olarak 1-2 gün gecikmiş olabilir.

Merhaba kızlar her ay adetimden bir hafta önce kasık ve karın ağrısından duramazdım bu ay adetime 2 gün kaldı ama hiç bir ağrı ve kaşık ağrısı yok yaklaşık 3 4 gündür baş dönmesi var ve tansiyonum düşük acaba hamile olabilirmiyim ayrıca her ay adetime bir hafta kala göğüslerim çok şişerdi elleyemezdim bile ama bu ay hiç bişey yok

Herkes farklı yaşıyor canım belirtiyi ben de sadece şişkinlik vardı mide yanması ile her bünye farklı sonuçta umarım hamilesin sir

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok tebrik ederim :) benim de genelde sol kasigimda sanci var.ayni şekilde ayakta durmak istemiyorum hep uzanmak istiyorum halsizim ve gosuslerim uclari dehşet aciyo.. bata 2 gun var beklemedeyim..

Benimde bugün beklemedeyim ama inşallah gelmez hamileyimdir

Ayyy insallah rabbim gönlümüze göre versin :) senin var mi belirtilerin canım?
Malesef bu ayda olmadı
Aslında bu ay fazla ümitliydik ama kısmet olmadı
Benim son 1 haftadır tansiyonum düşük gözlerim kararıyor ve her ay adetimden 1 hafta önce karın ağrısından kalkamazdım bu ay hiç öyle bişey olmadı bu belirtiler beni fazla ümitlendirdi ama olmadı

Canım konuyu farklı bi yere yazman daha uygun olabilir

Adetime daha 5 gun var kızlar sizce pozitif mi burdan okudugum kadariyla bu kadar erken çıkmamalıydı

Eklentiler

• Screenshot_20180729-235658.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 197
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…