- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
- 83
Canım çok düşündüğün için psikolojik olarak 1-2 gün gecikmiş olabilir.Kızlar birileri bana yardım etsin11 temmuzda yumurtam çatladı (ovulasyon testi kullandığım için biliyorum) bugün adet olmam gerekiyordu olmadım . Hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunurmuş ya bu acaba doğrumu tam 14 gün sonramı adet olunuyor ? Eğer öyle ise ben hala neden adet olmadım yumurtam çatladıktan 8 gün sonra kan verdim 0.16 idi yani negatif. Dün idrar testi yaptım yani adetime 1 gün kala yine negatifdi . Anlamadım ben şimdi hiçbirşey .
Herkes farklı yaşıyor canım belirtiyi ben de sadece şişkinlik vardı mide yanması ile her bünye farklı sonuçta umarım hamilesin sirMerhaba kızlar her ay adetimden bir hafta önce kasık ve karın ağrısından duramazdım bu ay adetime 2 gün kaldı ama hiç bir ağrı ve kaşık ağrısı yok yaklaşık 3 4 gündür baş dönmesi var ve tansiyonum düşük acaba hamile olabilirmiyim ayrıca her ay adetime bir hafta kala göğüslerim çok şişerdi elleyemezdim bile ama bu ay hiç bişey yok
Bizde yaklaşık 1 senedir deniyorduk. Son 3ay doktora gittik hiç bir sıkıntı yoktu görünürde çaylatma iğnesi vs oldum yine olmadı. Sonra doktorum ilaçlı rahim filmi istedi başka bir sıkıntı var mı diye. Ayrıca sıkıntı yoksa bile ilacın basıncıyla tüplerde kılcal dahi tıkanıklı varsa acılıyormuş, bu filmden sonra hamilelik oranı artıyormuş. Gercekten öyle oldu filmi cektirdigim ay yani bu ay reglim gecikti evde test yaptım pozitifti. Doktora gittik hcg degeri de 1379 çıktı. Kese henüz oluşmamış ama onun için Pazartesi tekrar gideceğiz. Yani tavsiyem ilaçlı rahim filmi çektirebilirsiniz. Belirtilere gelince sağ kasığıma sürekli bir batma ve midem bozukmuş, ishal olacakmışım hissi var. Cabuk yoruluyoruö ve ayakta duracal halim yok. Göğüslerimde acayip acıyor. İnşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda verir
Benimde bugün beklemedeyim ama inşallah gelmez hamileyimdirRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok tebrik ederim :) benim de genelde sol kasigimda sanci var.ayni şekilde ayakta durmak istemiyorum hep uzanmak istiyorum halsizim ve gosuslerim uclari dehşet aciyo.. bata 2 gun var beklemedeyim..
Benimde bugün beklemedeyim ama inşallah gelmez hamileyimdir
Malesef bu ayda olmadıAyyy insallah rabbim gönlümüze göre versin :) senin var mi belirtilerin canım?
Canım konuyu farklı bi yere yazman daha uygun olabilirKizlar bana yardimci olur musunuz lütfen ne yapacagimi bilmiyorum 8 aylik evliyim ve esimle.iliskiye yeni girdik cok fazla kan geldi kastigim.icin bn oldu sandim aetk.gevcti dun yine denedk yine kasildm kan geldi icime alamiyorum napmam lazim boyle olanlar varsa bana yardim edebilirmi ne yapmam gerekiyor bebek iatiyoruz cok hemde Allah herkese nasip etsin ama canım cok sıkkın ben niye herkes gibi degilim diyorum
Resmi kırp öyle yüklemeyi deneSitesine girdim su an yine yükleyemiyorum neden acaba
Kesinlikle pozitif canım hayırlı olsun.Adetime daha 5 gun var kızlar sizce pozitif mi burdan okudugum kadariyla bu kadar erken çıkmamalıydı
Bence imkanın varsa yarın git. Kan ver sonra zate dr sana ne yapman gerekiyorsa söyler. :)Cok teşekkür ederim rabbim bekleyen herkese nasip etsin..ne zaman doktora gitmeliyim sizce
İdrarda çıktıysa kandada çıkar. Çünkü zaten kandan idrara geçiyor :)Adet tarihim henuz gelmediğinden kanda cikar mi peki
Tmamadir yarin yaptircam cok teşekkürlerİdrarda çıktıysa kandada çıkar. Çünkü zaten kandan idrara geçiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?