Ben dun gece rüyamda test yapıyodum ikinci çizgi çıkıyodu o kadar takıntılanmışım ki kuzum inşallah bebeğin sana sağlıcakla tutunur sağlıcakla kucağına alırsın dua rt canım ağustosta bende atym çift çizgiCok teşekkür ederim rabbim bekleyen herkese nasip etsin..ne zaman doktora gitmeliyim sizce
Amin insallah sen bu guzel haberi alirsin dua edicem sanaBen dun gece rüyamda test yapıyodum ikinci çizgi çıkıyodu o kadar takıntılanmışım ki kuzum inşallah bebeğin sana sağlıcakla tutunur sağlıcakla kucağına alırsın dua rt canım ağustosta bende atym çift çizgi
Bende burda okuduklarima dayanarak adetim gecmeden yapımıcaktım esimin israri ile yaptım ve şok gecirdim :)Hayirli olsun bayagi pozitif :) Iste kiminde adet gecikince ancak cift cizgi cikiyor kiminde erkenden görünüyor...
Bende burda okuduklarima dayanarak adetim gecmeden yapımıcaktım esimin israri ile yaptım ve şok gecirdim :)
Maşallah canım ovulasyon takibi yapmış miydin kaç gün önce yumoş çatladı biliyor musun :)Bende burda okuduklarima dayanarak adetim gecmeden yapımıcaktım esimin israri ile yaptım ve şok gecirdim :)
Bende bayagi once cikti bence yapabilirisnizBenimde midem bulanıyor sabah kusma oldu hamilemiyim acaba 17 gun once birlesme oldu ama adetime var daha test yapmalimiyim sonuc negatif olur diye korkuyorum
Merhaba!
3 aydır üye olmadan yazdıklarınızı okuyorum, bana çok bilgi verdiniz teşekkür ederim :)
Çocuk sahibi olmaya karar verdikten birkaç ay sonra hamile kaldım. Yani henüz tahlil sonucumu almadım ama ona yakın idrar testi pozitif ve 10 günlük bir regl gecikmem var. Artık muayenede bir sorun çıkar yada başka birşey olursa orası Allah'a kalmış; kader kısmet.
Size faydalı olacağını düşündüğüm birkaç bilgi vermek için üye oldum:
1) Her ay regl öncesi 1 hafta göğüs ağrısı çekerim ve regl gününde ağrım biter. Ağrı genelde tüm göğüste ve kol altına yakın olurdu. Bu ay yine bir hafta önce başladı, yine regl olmam gereken günde azaldı ama en büyük farkı daha önce de bahsettikleri gibi sadece uçlarının ağrıyıp hassaslaşmasıydı.
2) Burada daha önce başka başlıklarda konuşulan kayganlaştırıcı yada oral seks, tükürük vs gebeliğe kesinlikle engel olur mu sorusuna kendimce bir cevap buldum: Engel olmuyormuş.
3)Uzayan akıntım yaklaşık üç gün geldi. Ancak ilişkiyi hafif kasık ağrısını yaşadığım gecenin sabahında yaşadık. Ben o ilişkiden hamile kaldığımı tahmin ediyorum tabii ki. Yani, akıntının son gününün sabahında.
4) En büyük belirti yerleşme kanamasıydı. Regl günümden 4 gün önce tuvalet kağıdında sütlü kahve rengi azıcık bir akıntı gördüm. Kanama asla değildi ve sadece iki gün iki yada üç kere yine tuvalet kağıdına geldi. Bu tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim, regl mi yerleşme kanaması mı diye düşünüyorsanız kesinlike regl; çünkü diğerinin regl kanamasıyla alakası yok hem miktar hem renk olarak.
5) Regl ağrılarım oldu. Ben de ha oldum ha olacağım dedim ama kanama gelmedi.
6) İdrar rengim koyulaştı diye çok yorum okumuştum. Benimki hiç koyulaşmadı, aksine oldukça açık renkte. Alınan sıvı miktarıyla ilgili sanırım.
7) Regl günümde yaptığım normal gebelik testinde silik çizgi bile yoktu. Ancak ben yerleşme kanamasından dolayı emin gibiydim o yüzden bir de Predictor Early yaptım. Bir dakika içinde bariz ikinci çizgi çıktı. O günden sonra iki günde bir normal testleri yaptım, anca gecikmeden 5 gün sonra falan ikinci çizgi o testlerde netleşmeye başladı.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım bir kişiye bile olsa bir faydam olur.
İyi haftalar hepinize! İstediğiniz haber neyse onu alın inşallah :)
Ne kadar güzel yazmışsınız şahsım adına teşekkür ederim. benimde meme ağrım hiç olmaz adetimin 15.gününden beri hassasiyet var.Bugün 20.gün. pembe akıntım var.Adetlerim ayrıca düzensizdir. Keşke bende hamile olsam. Dua edin bizlere de inşallah. Allahım tamamına erdirsin. Sağlıkla inşallah
Ağzınız bal yesin emi :) İnşallah kısmet bakalım olmazsa önümüzdeki ay takibe başlayıp aşılama yaptıracağım.Sanıyorum en net belirti normalde hiç olmayan bir takım değişikliklerin olması. O yüzden inşallah sizin de meme ağrınız bebek sebebiyledir. Bende ne pembe ne kahverengi akıntı hiç olmadı onca yıldır. O yüzden yerleşme kanamasından pıt diye anladım. İnşallah olur gönlünüzden geçen hayırlısıyla.
Hayırlı olsun canım yoktur ihtimalKızlar kan testi sonucum 310.76 kimyasal olma ihtimali var mı??
Kimyasal bu kadar yükselmez genelde. Siz 5 gün sonra falan ultrason gidin. Vaginal ultrason bakar Dr kese görünür.Kızlar kan testi sonucum 310.76 kimyasal olma ihtimali var mı??
Canımsın Allah razı olsun inşallah isteyen herkes güzel haberler alır Rabbim kimsenim kucagını boş bırakmasınAmin insallah sen bu guzel haberi alirsin dua edicem sana
Kızlar kan testi sonucum 310.76 kimyasal olma ihtimali var mı??
Tmmdir tesekkur ederimHayırlı olsun canım :)
Kimyasalda o kadar yükseldiğini sanmıyorum
Ben bir kez yaşadım 80 zor gördüm
Vajinal ultrason icin erken degil mi daha sorun olmaz mi ?Kimyasal bu kadar yükselmez genelde. Siz 5 gün sonra falan ultrason gidin. Vaginal ultrason bakar Dr kese görünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?