- 7 Ekim 2016
- 1.352
- 1.342
- 133
- 37
bence bi test daha yapin . idrari daha az koyunKızlar bugün bel ağrısına dayanamadim test yaptim sabah ilk önce mürekkep hafif yayıldı gibi geldi 2. Çizgi beyazdi sonra biraktim kurusun diye.kendi haline 15 dk sonra geldim baktim böyleydi hamile miyim,sevinsem mi napsam bilemedim uzun yola cikcam gece hazirlik yapiyorum hastaneye gidip kan testi yaptırmaya da vaktim yok sevinmek istiyorsun insallah vardir bebis
Mrh b cnm benimde beta 1.4 cıktı dr hamilelik yok dedi acaba varmdrCanım adetim 5 gün geçti benim aslında aşılamadan 9 gün sonra beta yaptırdım 1.4 tü.bugün 20. Gündü 12432 çıktı keseyide gördük şaşırdım valla
Canım lekelenme yerleşme kanaması olabilir zor da olsa bir kaç gün daha bekle istersen.beklemek istemezsen kan testi yaptırSlm arkadaşlar dün adet olmam lazımdı ama olmadım bu ayın 2 sinde sabah kahverengi lekelemem oldu kesildi mide bulandım kasık ağrım var göğüslerinde elektrik çarpması oluyor acaba hamle miyim bilgisi olan yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederi cnmCanım lekelenme yerleşme kanaması olabilir zor da olsa bir kaç gün daha bekle istersen.beklemek istemezsen kan testi yaptır
Birkaç damla ise; yerleşme kanaması olabilir. Malum havalar değişiyor, mevsimsel bir durum da olabilir. Normal olanlardan değil de; sabah ilk idrarınla erken gebelik testi yapabilirsin. Gebelik varsa silik bile olsa; ikinci çizgi çıkar zaten. Ama en garantisi; birkaç gün daha bekleyip; kan testi yaptırman.Slm arkadaşlar dün adet olmam lazımdı ama olmadım bu ayın 2 sinde sabah kahverengi lekelemem oldu kesildi mide bulandım kasık ağrım var göğüslerinde elektrik çarpması oluyor acaba hamle miyim bilgisi olan yardımcı olur musunuz
Canım benim de ilk testim negatif çıkmıştı; 3-4 gün sonra tekrarlamıştım ve çok net pozitifi gördüm. Benim adet günüm gelmemişti bile henüz. Ben erken testlerden yapmıştım. Ama en garantisi; birkaç gün daha bekleyip; kan tahlili yaptırmak. Adet ve hamilelik belirtileri aynı nerdeyse.Kızlar merhaba..siteye yeni üye oldum. gecen ay kımyasal gebelık yasadım ve bugun adet günüm gebelik testi yaptım negatif cıktı. Ama adet belirtilerim var mide bulantısı kasıklarda agrı , gögüslerde hassasıyet yorgunluk gıbı acaba hamile olma ıhtımalım var da teste cıkmama ihtimali var mı erken mı yaptım acaba testi
Tamam canım sağol aralık ayında 40+6 günlük bebeğimi kaybettim doğum beklerken karnımda kalbi durduğunu öğrendim o yüzden korkuyorum aslındaBirkaç damla ise; yerleşme kanaması olabilir. Malum havalar değişiyor, mevsimsel bir durum da olabilir. Normal olanlardan değil de; sabah ilk idrarınla erken gebelik testi yapabilirsin. Gebelik varsa silik bile olsa; ikinci çizgi çıkar zaten. Ama en garantisi; birkaç gün daha bekleyip; kan testi yaptırman.
Aaa çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum.Tamam canım sağol aralık ayında 40+6 günlük bebeğimi kaybettim doğum beklerken karnımda kalbi durduğunu öğrendim o yüzden korkuyorum aslında
Amin canım çok sağol inş herkes sağ salim alır kucağına bebişleriniAaa çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum.Korkman çok çok normal. En iyisi direkt kan testi yaptır. Garanti bi sonuç alırsın kafan rahat eder en azından. Allahım sana bir daha nasip etsin; sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşaallah.
Slm arkadaşlar dün adet olmam lazımdı ama olmadım bu ayın 2 sinde sabah kahverengi lekelemem oldu kesildi mide bulandım kasık ağrım var göğüslerinde elektrik çarpması oluyor acaba hamle miyim bilgisi olan yardımcı olur musunuz
Hamile değilim canım geldi benim kırmızılar ama çok yoğun ağrılı sanırım bebişim tutunamadı normalde böyle olmuyorBenimde dün adet olmaması gerekiyordu ama olmadım . Ayın 24 de pembe lekelenmem olmustu . Inşallah hamilediriz.
Hamile değilim canım geldi benim kırmızılar ama çok yoğun ağrılı sanırım bebişim tutunamadı normalde böyle olmuyor
Hayırlısı olsun cnm benim inş rabbim gönlüne göre versinBende halen olmadım sağlık ocağında test yaptılar idrar negatif kan sonuçların ya bugün yada yarın çıkacak bakalım hayırlısı dua et benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?