Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar kan testini en erken ne zaman yapmalıyız? Battan kaç gün önceye kadar? Ya da ilişkiden kaç gün sonra?
Canım döllenmeden 9-10 gün sonra betahcg kana geçmeye başlar. Ben çok erken öğrendim, adetime bir hafta vardı. Ama en garantisi adet olma ihtimalinin olduğu haftayı beklemek. Ne kadar var gününe?

Selamlar kızlar, beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Adetime 12 gün kala göğüslerde hassasiyet ve bugün adetime 3 gün var göğüslerim ilk defa bu kadar büyüdü ve çevresindeki halka da büyüdü renginde ki değişimi farkedemedim. Yaklaşık 7 gündür Beyaz akıntım var sık sık çamaşır değiştiriyorum .kasık ağrım 12 gündür var. Bugün tam 13 saat uyumuşum akşam üstü bile gözlerim kapanıyordu . Sırtımın tam orta kısmında bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu 2 gündür . Bunların üzerine Elimde ovülasyon testi vardı onu yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı . Yine bugün beta hcg değerime baktırdım 0,100 çıktı . Bunları eşime söylemeden yaptım çünkü sürpriz yapmak istedim bebeğimizin olmasını çok istiyor . Doktorum hiç bir sorun yok 3 senedir olmamasına kısmet dedi hala bekliyoruz olur diye. Bu yaşadığım değişimi de beta hcg değerini de göz önüne alarak yorumlamanızı rica ediyorum . Sevgiler

merhaba ben de kimyasal gebelik yaşadım mayısta. şuan 3 gün gecikmem var. adet oldum sanıyorum devamlı ama olmuyorum. göğüslerim balon gibi şiş. bide gaz ve kabızlık sorunum var benim. bulantım yok. bide bende kimyasal gebelik zamanı 5 gün geciktiği halde idrar testinde çıkmadı kan tahlilinde çıkmıştı

Canım döllenmeden 9-10 gün sonra betahcg kana geçmeye başlar. Ben çok erken öğrendim, adetime bir hafta vardı. Ama en garantisi adet olma ihtimalinin olduğu haftayı beklemek. Ne kadar var gününe?

Tatlım, bugün 28.gün ama olmadım. adetlerim düzensiz olduğu için bilemiyorum. 2 gün önce idrar testi yaptım bişey yok. Hiçbir belirtim de yok gögüslerim aynı vs. Sadece sarımtrak bi akıntı var bikaç gündür

Canım betahcg değerin negatif yani gebelik yok. Adet ve hamilelik belirtileri; birbirine yakın maalesef.
Araya mevsimsel değişiklikler de girince; böyle farklı belirtiler oluyor.
Allahım inşaallah en kısa zamanda nasip eder.
Folik asit kullanmıyorsan; başla. Hamile kalmayı çok kolaylaştırıyor.

Adetten 4 gün önce kan testi yaptırmama rağmen gebe değil mi oluyorum ? Adet gününde ve gününden sonra benim gibi önceden yapanlar gebe olduklarını öğrendiler . Öyle bir durum olabilir mi diye düşünmüyor değilim

Değerin şuan negatif. Gebe değilsin.
Ben normal yumurtlama dönemimde hamile kaldım ve adetime bir hafta kala değerim 55di.
Geç döllenme olduysa; nadiren de olsa yükselme olabilir. İçine sinmiyorsa; adetinin geçmesini bekle. 4 gün varmış zaten; bir hafta daha bekle eğer olmazsan tekrar test yaptır. Varsa çıkar zaten.

Ovülasyon testi yumurtlama gününde çift çizgi çıkar . Benim yumurtlama günüm değildi 2. Çizgi silik çıktı ve hep tek çizgi çıkardı net bir şekilde . Dediğin gibi adetin geçmesini bekleyeceğim çünkü bu hallerimi ilk kez yaşıyorum . Stresli bir dönemden geçiyorum onun da etkisi olabilir tabii . Ya stres ya gebelik artık . Kasıklarım sık sık ağrıyor adet olacakmışım gibi 12 gün önceden bunun başlaması normal mi mesela

Biliyorum; şuan içine hiç sinmiyor ikna olmuyorsun ama kan testinde yanılma payı olmaz. Sadece geç döllenme varsa yükselir. Onu da beklemek lazım canım.
Adet ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyor. Herkesin ağrıları farklı farklı seyrediyor. Benim adete 10 gün kala başlayıp, gebeliğimde 7. haftamı doldurana kadar adet olacakmışım gibi ağrılarım hep devam etti.
Adet dönemin hep aynı geçeçek diye birşey yok. Stres,mevsimsel değişiklik, Üşütme, hormonal bozukluklar, kullandığın ilaçlar vs hepsi adet belirtilerini değiştirebilir.
Hiç stres yapmadan, gününün geçmesini bekle.

arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. perşembe günü adet olmam gerekiyordu ancak cuma günü pembe bir iki damla olacak şekilde lekelenme oldu bu şekilde salı gününe kadar devam etti. sadece günde bir iki damla sulu pembe bir lekelenme vardı. pazartesi günü doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi ve kan tahlili yaptırdı ancak negatif çıktı. salı günü kanamam normal şekilde geldi ve pazara kadar az az devam etti.ben hamile olmadığımı düşündüm tabi haliyle. ancak 2 gündür mide bulantım var gözlerim kararıyor ve sağ göğsüm sızlıyor. neo penotran diye bir fitil kullanıyorum çok kararsız kaldım acaba geç döllenme olabilir mi hamilelik varsa fitil kullanıp zarar vermiş olur muyum? sizce geç döllenme olma ihtimalim olabilir mi?

Kızlar bugün yarın adet olmam lazım ama belimde acayip bir ağrı var. Bi geliyo bi gidiyo. Adet olacakmışım gibi ağrı var gelmiyor. Kesin geldi diyorum bakıyorum akıntı. Hamile olabilir miyim ?

Merhaba arkadaşlar.. 3.5 yildir hamile kalmaya calisanlardanim. Sorum olacakti . adetimden 1 gun once sulu sekilde 2 damla acik pembe renginde kanama oldu.ondan snra kesildi daha hic birsey gelmedi. Bugun 4. Gun sadece peceteye gelen acik kahverengi akiskan sulu akinti oldu gene bisey yok . gecen ay 5 gun erken baslamisti adetim . bu ayda haliyle erken gelmesi gerekiyordu adetlerim duzenli. 27 gunde 1 olurum. Bu akinti sekli sizce adetin baslangici mi . aranizda da boyle yasayan var mi? simdiden cvplariniz icin tesekkurler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…