İnşallah vardır canım aşılamanın kaçıncı günüMrh b cnm benimde beta 1.4 cıktı dr hamilelik yok dedi acaba varmdr
Hamilelik yok canımKızlar bu ne demek yorumlayabilen bar mı
Kaç olması lazım canım bunun? 35. Gündeyim, bugün yaptırdım. Geç döllenmede kaçıncı gün çıkar bilginiz var mı?Hamilelik yok canım
Canim 5 ve üstü kabul ediliyor.Kaç olması lazım canım bunun? 35. Gündeyim, bugün yaptırdım. Geç döllenmede kaçıncı gün çıkar bilginiz var mı?
Hamilelik değil demekKızlar bu ne demek yorumlayabilen bar mı
Canim 5 ve üstü kabul ediliyor.
Pko musun ?
Benimde öyle canım gecikiyor şuan 45 gün olmak üzere regl olmadım adet söktürücü kullandım 4 gün oldu olmadım daha bir hafta dolmasını bekliyorum şuan kontrole gidicemEvet ama her ay kontrole gidiyorum, basit boyutta sizinkine pko bile denmez hatta tamamen temiz demisti
Benimde öyle canım gecikiyor şuan 45 gün olmak üzere regl olmadım adet söktürücü kullandım 4 gün oldu olmadım daha bir hafta dolmasını bekliyorum şuan kontrole gidicem
Tarlusal tatlmSöktürücü de en son 1 sene önce lutenyl kullanmıstım canım sen ne kullandın?
Benım kasıklarım da ve belimde baya sıddetlı bır agrı olmustu bır gece boyunca.Tahmınımce hamile kaldığım ilişkiden 4 5 gun sonraydı.Adetıme 10 gunden fazla vardı.Sonrasında adetime 1 gun kala test yaptım pozıtıftıKızlar en erken 1 haftalık belirtilerini hatırlayan var mı??
Mide bulantısı psikolojik olabilir diğer belirtiler de adet belirtisi ile karıstırılabılıyor.Ama gogus ucu renk koyulasması koyu alanın buyumesı gebelık belirtisi. Umarım dilediğiniz gıbı olurMerhaba ben yeni üyeyim 3 aylık evliyim adetime 4 gün var ve bende 2 gündür hamilelik belirtileri var baş dönmesi hafif mide bulantısı sürekli baş ağrıması bel ağrılarım en belirgin olan ise göğüslerimdeki belirtiler uçlarındeki renk iyice yayıldı uçları iyice büyüdü sertleşti ağırlaştı bugünde kasıklarımda ağrılar başladı hani derler ya hamile kadının kirpikleri karışım olur diye onlarda öyle oldu midemde sertlik ağız kuruluğu bu yüzden de çok fazla su içmeye başladım kabızlık ve tuvalet ihtıyacım çoğaldı
Bu kadar erken olması zor ama belli de olmaz tabi hassas bir bunyenız varsa veya dedıgınız gıbı adetten hemen sonra gebelık olusmussa degerınız iyice artmıştır o yuzden bunları hissedebilirsiniz. Ama mevsim gecıslerınden dolayı adet dongunuz de degısıyor olabilir hepsi olabilir yani. Umarım dilediğiniz gibi olurKızlar merhaba, brn her ay düzenli olarak adet belirtilerine maruz kalan biriyim. Aşırı şişkinlik, goğus hassasiyeti, bel agrısı vs. Ama adetime 3-4 gun kala yaşarım bunları. Şuan adetime 8 gün var. Üstümde aşırı duygusallık, gaz sancıları, sürekli yatma isteği, hiç durmadan yeme isteği var. Bu kadar erken hamilelik belirtileri yaşayan var mı? Hiç zannetmiyorum ama insan şüpheleniyor. Bi de ben en son adetimden sonra hemen ilişkiye girdim ve o şekilde gün aşırı devam ettik. Arkadaşım adet sonrası ilişkiden hamile kaldı. Acaba benimde o zaman tutmuş olabilir mi, o yuzden mi böyle belirtiler yaşıyorummdiye düşünmeden edemiyorum. Adetime de daha var. Test yapsam çıkmaz zaten. Ne zor şey böyle beklemek.
Canım uyelık adını tutturup bı turlu yazamadım sana da noldu bebek ısı dıyeHayırlı olsun canım :)
Kimyasalda o kadar yükseldiğini sanmıyorum
Ben bir kez yaşadım 80 zor gördüm
Dolgu-çekim vs gibi işlemler gebelikte yapılabilir. O tarihlerde gebelik zaten tam olarak oluşamayacağı için rahatlıkla yapabilirsiniz.Merhaba kızlar ben bir kimyasal gebelik geçirdim 2 ay önce şimdi diş tedavisi görüyorum 10-11 ekim diş dolgusu yapılacak fakat yumurtlama dönemim 1-7 ekim arası denemek istiyoruz eşimle ama ya tutarsa gebelik olursa bir hafta sonrası da diş dolgusu yapılırsa bebeğe bir zararı olur mu bilgisi olan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?