Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum. 4 aydır korunmuyoruz.Bugun adetimin 19.günü 3-4 gündür kasık ağrılarım var ilk ağrım başladığında yumurtlama döneminde olduğun içindir demiştim ama hala geçmedi. Ben daha yumurtlamadim mi acaba?ya da yumurtladim döllenme mi oldu. Bugün de normal günden daha fazla idrara çıkmaya başladım psikolojik mi acaba bilemiyorum yardım edin lutfennn

Evet ama her ay kontrole gidiyorum, basit boyutta sizinkine pko bile denmez hatta tamamen temiz demisti
Benimde öyle canım gecikiyor şuan 45 gün olmak üzere regl olmadım adet söktürücü kullandım 4 gün oldu olmadım daha bir hafta dolmasını bekliyorum şuan kontrole gidicem

Merhaba ben yeni üyeyim 3 aylık evliyim adetime 4 gün var ve bende 2 gündür hamilelik belirtileri var baş dönmesi hafif mide bulantısı sürekli baş ağrıması bel ağrılarım en belirgin olan ise göğüslerimdeki belirtiler uçlarındeki renk iyice yayıldı uçları iyice büyüdü sertleşti ağırlaştı bugünde kasıklarımda ağrılar başladı hani derler ya hamile kadının kirpikleri karışım olur diye onlarda öyle oldu midemde sertlik ağız kuruluğu bu yüzden de çok fazla su içmeye başladım kabızlık ve tuvalet ihtıyacım çoğaldı

Kızlar en erken 1 haftalık belirtilerini hatırlayan var mı??
Benım kasıklarım da ve belimde baya sıddetlı bır agrı olmustu bır gece boyunca.Tahmınımce hamile kaldığım ilişkiden 4 5 gun sonraydı.Adetıme 10 gunden fazla vardı.Sonrasında adetime 1 gun kala test yaptım pozıtıftı

Kızlar merhaba, brn her ay düzenli olarak adet belirtilerine maruz kalan biriyim. Aşırı şişkinlik, goğus hassasiyeti, bel agrısı vs. Ama adetime 3-4 gun kala yaşarım bunları. Şuan adetime 8 gün var. Üstümde aşırı duygusallık, gaz sancıları, sürekli yatma isteği, hiç durmadan yeme isteği var. Bu kadar erken hamilelik belirtileri yaşayan var mı? Hiç zannetmiyorum ama insan şüpheleniyor. Bi de ben en son adetimden sonra hemen ilişkiye girdim ve o şekilde gün aşırı devam ettik. Arkadaşım adet sonrası ilişkiden hamile kaldı. Acaba benimde o zaman tutmuş olabilir mi, o yuzden mi böyle belirtiler yaşıyorummdiye düşünmeden edemiyorum. Adetime de daha var. Test yapsam çıkmaz zaten. Ne zor şey böyle beklemek.

Mide bulantısı psikolojik olabilir diğer belirtiler de adet belirtisi ile karıstırılabılıyor.Ama gogus ucu renk koyulasması koyu alanın buyumesı gebelık belirtisi. Umarım dilediğiniz gıbı olur

Bu kadar erken olması zor ama belli de olmaz tabi hassas bir bunyenız varsa veya dedıgınız gıbı adetten hemen sonra gebelık olusmussa degerınız iyice artmıştır o yuzden bunları hissedebilirsiniz. Ama mevsim gecıslerınden dolayı adet dongunuz de degısıyor olabilir hepsi olabilir yani. Umarım dilediğiniz gibi olur

Kizlar merhaba, ben size birsey danişmak istiyorum. Bu ay esimle yumurtlama gunlerimde geri cekilme ile iliskimiz oldu 3 gun sonra falan kasik agrilari batmalar yasamaya basladim, su an adete 8 gun var goguslerim cok aşiri acimiyo ama yinede hassasiyet var, ama akinti hic yok yumurtlama zamanimda yogun oldu sonra kesti yumurtlama bitince kuru gunlerdeyim yani bas donmesi mide bulantisi falanda yok, ayaklarimda falanda agri hissetmiyorum. Esimde ben eminim diyo, Gecen aylardada biliyorum yani benim goguslerim adet baslamadan 10 gun once bile agridigini biliyorum ne belirtiler yasadim adet oldum sonra ama bu ay emin olamadim. Sizce bunlarin bi alakasi var mi? Su an cocuk dusunmuyoruz korunuyoruz normalde biz geri cekilmeyi kullanmayiz ama kullanmak durumunda kaldik ondan sormak istedim.

Hayırlı olsun canım :)
Kimyasalda o kadar yükseldiğini sanmıyorum
Ben bir kez yaşadım 80 zor gördüm
Canım uyelık adını tutturup bı turlu yazamadım sana da noldu bebek ısı dıye

Merhaba kızlar ben bir kimyasal gebelik geçirdim 2 ay önce şimdi diş tedavisi görüyorum 10-11 ekim diş dolgusu yapılacak fakat yumurtlama dönemim 1-7 ekim arası denemek istiyoruz eşimle ama ya tutarsa gebelik olursa bir hafta sonrası da diş dolgusu yapılırsa bebeğe bir zararı olur mu bilgisi olan var mı acaba ?

Dolgu-çekim vs gibi işlemler gebelikte yapılabilir. O tarihlerde gebelik zaten tam olarak oluşamayacağı için rahatlıkla yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…