Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Rahimin acilmasida olabilir rahim duvarinin genislemeside olabilir kalirsin insAllah benimde ayni derdim var iki aydir cocuk istiyorum ama ne fayda hep testler beni yanıltıyor

Kızlar şimdi ateş ölçer aldm denemek amaçlı bi ölçtüm 36.9°C çıktı sizce bir Umut Olabilir Mi ???? Yada ateş normal derecede mi ?

Canım bu yumurtla çatlarken de oluyor, eğer hamile kaldıysan yerleşme kanaması da oluyor leke şeklinde, her iksii de olabilir ama inşallah seninki ikincisidir bu sefer :)
baktim simdi hala devam ediyor.
Canım bu yumurtla çatlarken de oluyor, eğer hamile kaldıysan yerleşme kanaması da oluyor leke şeklinde, her iksii de olabilir ama inşallah seninki ikincisidir bu sefer :)
canim keşke oyle olsa ama.daha bat a 11 gun var. yerlesme kanamasi olur mu bu kadar erken? cevap verdigin icin tesekkur ederim.peceteye sildim baya butun pecete boyle kahverengimsi ve pembe karisik akinti gibi bir sey geldi.

Tatlım yerleşme kanaması zaten genelde bat tan 1 hafta önce falan oluyor, sende erken yumurtlama olduysa evet yerleşme kanaması olabilir

Çok haklısın canım tabii ki herkes kendi vücuduna neyin iyi gelip gelmeyeceğini en iyi kendisi bilir aslında, inşallah dediğin gibi hepimiz tez zzamanda sağlıkla kavuşalım bebişlerimize

Kızlar ben test yaptm ve negatif ama umudumu kaybetmedim bat 13 kasım daha var inşallah adet olmazsam yapcam . İnşallaaaaahhhh hayırlısıyla ve saglıkla hamileyimdir allahın izniyle

Hanımlar meraba 4h 4 günlük hamileyim insallah sağlıklı gebeliktir ilk gebeliğim cok fazla başım dönüyor azıcık başımı koydum yastığa o nasıl bir donmedir sanki dünya ters dönüyor normal midir ya mide bulantılarım da başladı cok kötü hissediyorum kendimi

Normaldir canm. Vucut yukselen hormona alışmaya calıstıgı için bu tarz tepkiler veriyor. Zaten belirti olarak ilk bunlar genelllikle görülüyor. İnşallah saglıkla kucagınıza alırsınız.

Tatlım yerleşme kanaması zaten genelde bat tan 1 hafta önce falan oluyor, sende erken yumurtlama olduysa evet yerleşme kanaması olabilir
ayy canim valla ne kadar mutlu ettin beni. cok umutlanmak istemiyorum ama oyle bir ihtimal var yani.insallah oyledir.cevapladigin icin cok tesekkur ederim.

Kızlar ben test yaptm ve negatif ama umudumu kaybetmedim bat 13 kasım daha var inşallah adet olmazsam yapcam . İnşallaaaaahhhh hayırlısıyla ve saglıkla hamileyimdir allahın izniyle
canım daha cok varmis. aynen umudunu kaybetme.benim de bat 20 kasim.bekliyorum.insalllah guzel haberlerini verirsin burdan.

Normaldir canm. Vucut yukselen hormona alışmaya calıstıgı için bu tarz tepkiler veriyor. Zaten belirti olarak ilk bunlar genelllikle görülüyor. İnşallah saglıkla kucagınıza alırsınız.
Hic is filan yapamıyorum ne canım istiyor ne de halim var. Ama tabi Allahıma şükürler olsun. Rabbim insallah tez zamanda sizlerin de gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin..

Merhabalar herkese. Ben de araniza yeni katildim sayılır. 22 ekimde düşük yaptım fakat doktorum korunma vermedi biz de cok istediğimizden calismalara devam ettik. Yumurtlama gecen hafta cuma gunu idi. Ve gunasiri denemeler oldu. 2-3 gundur feci bel agrisi var. Göğüslerimde dolgunluk ve sizlama var ozellikle uc kisimlarda. Idrarimda normalden koyu ve kokulu. Gece uykum bolunmeye basladi ve 5 dk da bir tuvaletteyim. Acaba yeniden hamile miyim meraktayim? Bat 19 kasimda yani tam 10 gun var. Yorumlarinizi bekliyorum. Simdiden cok teşekkürler ilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…