Rahimin acilmasida olabilir rahim duvarinin genislemeside olabilir kalirsin insAllah benimde ayni derdim var iki aydir cocuk istiyorum ama ne fayda hep testler beni yanıltıyor
- Arkadaslar herkese gunaydin. sizlere bir sey sormak istiyorum.benim ovulasyon donemim 1 kasim ve 7 kasim arasiydi. 32 gunde bir adet goruyorum ben. 2 aydir bebek istedigimiz icin 2 aydir daha cok takip ediyorum. Akinti takibi yaptim ve gercekten uygulama dogru gosteriyor. 5 kasim yumurtlama gunumdu. ovulasyon doneminin bittigi gun yani bu gun peceteye hafif pembemsi ve kahverengi karisik az miktarda leke oluyor. camasirimda yok. sadece peceteye geliyor. gecen ay da ayni bitiminde bu lekelenme oldu.iki ay ust uste oldugu icin soruyorum. bu yumurtanin catladigini mi gosterir diye aklima geldi. yumurtam gec mi catliyor acaba? ben yanlis gunleri mi degerlendirdim? dun de degerlendirmedik. ben bu ay hamile kalamaz miyim? bilgisi olanlarin cevaplamasini bekliyorum.
Olabilir surekli atesin cikip ve dusmesi ates çıkınca halsizlik gibiKızlar şimdi ateş ölçer aldm denemek amaçlı bi ölçtüm 36.9°C çıktı sizce bir Umut Olabilir Mi ???? Yada ateş normal derecede mi ?
Hımm saol canm bakalım :)Olabilir surekli atesin cikip ve dusmesi ates çıkınca halsizlik gibi
Nasip tabi :)Hımm saol canm bakalım :)
baktim simdi hala devam ediyor.Canım bu yumurtla çatlarken de oluyor, eğer hamile kaldıysan yerleşme kanaması da oluyor leke şeklinde, her iksii de olabilir ama inşallah seninki ikincisidir bu sefer :)
canim keşke oyle olsa ama.daha bat a 11 gun var. yerlesme kanamasi olur mu bu kadar erken? cevap verdigin icin tesekkur ederim.peceteye sildim baya butun pecete boyle kahverengimsi ve pembe karisik akinti gibi bir sey geldi.Canım bu yumurtla çatlarken de oluyor, eğer hamile kaldıysan yerleşme kanaması da oluyor leke şeklinde, her iksii de olabilir ama inşallah seninki ikincisidir bu sefer :)
Tatlım yerleşme kanaması zaten genelde bat tan 1 hafta önce falan oluyor, sende erken yumurtlama olduysa evet yerleşme kanaması olabilirbaktim simdi hala devam ediyor.
canim keşke oyle olsa ama.daha bat a 11 gun var. yerlesme kanamasi olur mu bu kadar erken? cevap verdigin icin tesekkur ederim.peceteye sildim baya butun pecete boyle kahverengimsi ve pembe karisik akinti gibi bir sey geldi.
Çok haklısın canım tabii ki herkes kendi vücuduna neyin iyi gelip gelmeyeceğini en iyi kendisi bilir aslında, inşallah dediğin gibi hepimiz tez zzamanda sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeOlsun canim uzun yazmak onemli degil. Deneyimlerimiz ve az da olsa bilgilerimizle insanlara umut olabilirsek ne fayda bize. Aynen her bunye farkli ben midemde degil tamamen yumurtaliklarimda ters etki yasadim sogan kurunde o gunden bugune hic oyle bitkisel bir sey kullanmam. Ne varsa doktora giderim. Insallah herkes isteyen herkes saglikla bebegine kavuşsun
Normaldir canm. Vucut yukselen hormona alışmaya calıstıgı için bu tarz tepkiler veriyor. Zaten belirti olarak ilk bunlar genelllikle görülüyor. İnşallah saglıkla kucagınıza alırsınız.Hanımlar meraba 4h 4 günlük hamileyim insallah sağlıklı gebeliktir ilk gebeliğim cok fazla başım dönüyor azıcık başımı koydum yastığa o nasıl bir donmedir sanki dünya ters dönüyor normal midir ya mide bulantılarım da başladı cok kötü hissediyorum kendimi
ayy canim valla ne kadar mutlu ettin beni. cok umutlanmak istemiyorum ama oyle bir ihtimal var yani.insallah oyledir.cevapladigin icin cok tesekkur ederim.Tatlım yerleşme kanaması zaten genelde bat tan 1 hafta önce falan oluyor, sende erken yumurtlama olduysa evet yerleşme kanaması olabilir
canım daha cok varmis. aynen umudunu kaybetme.benim de bat 20 kasim.bekliyorum.insalllah guzel haberlerini verirsin burdan.Kızlar ben test yaptm ve negatifama umudumu kaybetmedim bat 13 kasım daha var inşallah adet olmazsam yapcam . İnşallaaaaahhhh hayırlısıyla ve saglıkla hamileyimdir allahın izniyle
Amin inşallah canm :)canım daha cok varmis. aynen umudunu kaybetme.benim de bat 20 kasim.bekliyorum.insalllah guzel haberlerini verirsin burdan.
Hic is filan yapamıyorum ne canım istiyor ne de halim var. Ama tabi Allahıma şükürler olsun. Rabbim insallah tez zamanda sizlerin de gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin..Normaldir canm. Vucut yukselen hormona alışmaya calıstıgı için bu tarz tepkiler veriyor. Zaten belirti olarak ilk bunlar genelllikle görülüyor. İnşallah saglıkla kucagınıza alırsınız.
Amin canım allah razı olsun. Bu dönemde böyle olman normaldir :)Hic is filan yapamıyorum ne canım istiyor ne de halim var. Ama tabi Allahıma şükürler olsun. Rabbim insallah tez zamanda sizlerin de gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin..
Rica ederim canım ne demek inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruzayy canim valla ne kadar mutlu ettin beni. cok umutlanmak istemiyorum ama oyle bir ihtimal var yani.insallah oyledir.cevapladigin icin cok tesekkur ederim.
İnşşalah hayırlı haberler alırsınayy canim valla ne kadar mutlu ettin beni. cok umutlanmak istemiyorum ama oyle bir ihtimal var yani.insallah oyledir.cevapladigin icin cok tesekkur ederim.
tesekkur ederim.canim. insallahİnşşalah hayırlı haberler alırsınHayırlı haberlerini bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?