Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Çok geçmiş olsun canım o zaman en iyisi pzartesiye kadar bekleyip olmazsam bi dpktora gitmek

anladım canım ilk kez duydum hakkımız da hayırlısı olsun bu arada kaç yaşındasın

Canım sen soğan kürü yapsana https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi

Arkadaslar benim bildigim kadariyla pco( bana da teşhis koymustu bir doktor o anlatmisti) yumurta catlamiyor ve atilamiyor.atilamadigi icin orda kaliyor ve kist gorunumunu aliyor. ultrasonla dojtor baktiginda bir suru kist gorunumunde atilamamis yumurtalar goruyor.bana yanlis teshis koymus. o ayri. ama teshisi koydugunda hamileligi her zaman engellemez. %70 i bir yil icinde hamile kaliyor demisti. ilk denemesinde hamile kalan pco lu bircok arkadasim var.cikolata kisti biraz sikintili.o da cok yakin bir arkadasimda var. 7 yil sonunda hamile kalabildi. operasyon gecirdi. ilaclar kullandi ve aşilamanin ucuncusunde hamile kaldi.

Kızlar herkse selam, hamilelik belirtisi olarak saçlarının çok yağlandığını yazan bir hamişimiz vardı aramızda, kendisi buralarda mı acaba ? :)

• Arkadaslar herkese gunaydin. sizlere bir sey sormak istiyorum.benim ovulasyon donemim 1 kasim ve 7 kasim arasiydi. 32 gunde bir adet goruyorum ben. 2 aydir bebek istedigimiz icin 2 aydir daha cok takip ediyorum. Akinti takibi yaptim ve gercekten uygulama dogru gosteriyor. 5 kasim yumurtlama gunumdu. ovulasyon doneminin bittigi gun yani bu gun peceteye hafif pembemsi ve kahverengi karisik az miktarda leke oluyor. camasirimda yok. sadece peceteye geliyor. gecen ay da ayni bitiminde bu lekelenme oldu.iki ay ust uste oldugu icin soruyorum. bu yumurtanin catladigini mi gosterir diye aklima geldi. yumurtam gec mi catliyor acaba? ben yanlis gunleri mi degerlendirdim? dun de degerlendirmedik. ben bu ay hamile kalamaz miyim? bilgisi olanlarin cevaplamasini bekliyorum.

Canım bu yumurtla çatlarken de oluyor, eğer hamile kaldıysan yerleşme kanaması da oluyor leke şeklinde, her iksii de olabilir ama inşallah seninki ikincisidir bu sefer :)

İnşallah canım çok sağol verdiğin bilgiler için ama bu ay geçti artık tükendi bu sabah ümitlerim neyse bi dahaki ay yeni bi heyecan beklicek yani :) adetim bitsin hemen doktora gidicem bende bi kontrole bakalım tekrar

Ne demek canım, kötü etki derken eğer kanaması falan olduysa zaten doktor da söylüyor kistler vücuttan atıldığı için oluyor korkmayın ve devam edin diyor, ben yapıyorum şuan 12. günümdeyim canım ve gerçekten gözle görülür değişimler oldu bende

2014 yılında cikolata kisti icin sogan kürü uyguladim o dönem bekardim 3. Hafta acil hastanelik oldum o gunlerim cok kötüydü ölümden döndüm doktorum kendi dedi noye bu kadar gec kaldiniz kistler iyice sismis büyümüş patlasaymis yumurtaliklarimi alacaklarmisdi Allaha sukur ki kurtuldum hastaliktan ama sizlere tavsiyem sogan kürü uygulamayin yine de sizlerin bilecegi is benim basimdan geceni anlattim umarim kimsenin basina gelmez. Belki bazi kisilere iyi geldi bilemem ama ben boyle biŕ durum yasadim.

Çok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş seni çok şükür ki .. Tabii ki her bünye tamamen farklı, bazı bayanlar içemiyor bile mide ağrısı yapıyor diye, bana da ilk kayınvalidem tavsiye etmişti ama o zamanlar kulak arkası etmiştim, ama sonraları bayadır hamile kalamayınca insan ne olsa denemek istiyor, ben de baya araştırdım burdan, baktım ki yazanların çoğu uyguladıkları ay hamile kalmışlar, ben de o umutla başladım çok şükür bende çok güzel etki gösterdi hatta bugün 12. günüm, kusura bakma uzun yazdım biraz, tabii ki deneyimlerimizi paylaşarak daha çok fikir ediniyoruz, sen de sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine canım

Olsun canim uzun yazmak onemli degil. Deneyimlerimiz ve az da olsa bilgilerimizle insanlara umut olabilirsek ne fayda bize. Aynen her bunye farkli ben midemde degil tamamen yumurtaliklarimda ters etki yasadim sogan kurunde o gunden bugune hic oyle bitkisel bir sey kullanmam. Ne varsa doktora giderim. Insallah herkes isteyen herkes saglikla bebegine kavuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…