Yarın gitmeyi düşünüyorum hastaneyeAyy inanmıyorum ilk defa duydum bu kadar kötü olduğunu ben 20 yaşındayım
Telaş yap diye soylemedim en azindan tedavisi var.canim doktorlar bazen yanlis teshis koyabiliyor o yuzden doktor degistir mutlaka iyi bir doktora gorun. Belkide cikolata kisti var diye sana yanlis bilgi verildi. Normalde oda eriyen kistti o yuzden simdi gozukmuyordur. Telas yapma sadece iyi teşhis koyan bir doktor olmasi lazimYarın gitmeyi düşünüyorum hastaneye
Anladım canım ben İstanbul’da yaşıyorum burda özel bir hastaneye gidiyorum doktorum çok iyi bakalım bir kaç güne gidecem tekrar uzun zamandır gitmedimTelaş yap diye soylemedim en azindan tedavisi var.canim doktorlar bazen yanlis teshis koyabiliyor o yuzden doktor degistir mutlaka iyi bir doktora gorun. Belkide cikolata kisti var diye sana yanlis bilgi verildi. Normalde oda eriyen kistti o yuzden simdi gozukmuyordur. Telas yapma sadece iyi teşhis koyan bir doktor olmasi lazim
Yeni deniyorum diyorsun negatif cikar diye korkuyorum diyorsun... cok denedin de hepsi negatif mi çıktı bu neyin korkusu neyin stresi canım.. bi relaks ol.. daha başta bu kadar stres yaparsannn..test al bak negatif cikarsa doktor kontrolune gitArkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum çok yeni deniyorum hamile kalmayı adetim bu ay 5 gün gecikti adet zamanlarım çok ağrılı geçer normalde 3 gündürde bugün adet olucam diye bekliyorum ama olmuyorum. Test yapmayada negatif çıkar diye korkuyorum
Yeni deniyorum diyorsun negatif cikar diye korkuyorum diyorsun... cok denedin de hepsi negatif mi çıktı bu neyin korkusu neyin stresi canım.. bi relaks ol.. daha başta bu kadar stres yaparsannn..test al bak negatif cikarsa doktor kontrolune git
Arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum çok yeni deniyorum hamile kalmayı adetim bu ay 5 gün gecikti adet zamanlarım çok ağrılı geçer normalde 3 gündürde bugün adet olucam diye bekliyorum ama olmuyorum. Test yapmayada negatif çıkar diye korkuyorum[/QUOTE
Aynı şey bende de oldu adetim hiç gününden şaşmazdı tam hamilelik belirtileri yaşadım 4gün geciktim ve adet oldum
Canım ben kendimden bilıyorum stres yaptikca hersey tersine oluyor istediklerin olmuyor. Bu yuzden bak kendin diyorsun herkes 7.8 ay 1 yil deniyor bizler daha yeniyiz korkmamamiz stres yapmamamiz gerekir bir bakmissin bu ay yada diger ay hamilesin.. senin icin diyorum relaks ol diyeCanım yeni denemek negatif çıktığında üzülmemek anlamına mı geliyo ? Yeni dediğim formda arkadaşlar 1 yıl 7 -8 ay demişler ben henüz 1 aydır denediğim için dedim bu bir ay içerisinde bir kez kan tahlili yaptım ilk denememde bile üzdü. Pko var dedi geçen ay doktor ama tedavi falan olmuyorum şuan onun stresi var . Olmayınca ona bağlıyorum. Doktor sadece doğum kontrol hapı verdi ama çocuk düşünürsen kullanma dedi. O yüzden bi çelişki içindeyim. Sizinle paylaşmak istedim. Cevabınıda dikkate alacağım. Teşekkürler.
Canım ben kendimden bilıyorum stres yaptikca hersey tersine oluyor istediklerin olmuyor. Bu yuzden bak kendin diyorsun herkes 7.8 ay 1 yil deniyor bizler daha yeniyiz korkmamamiz stres yapmamamiz gerekir bir bakmissin bu ay yada diger ay hamilesin.. senin icin diyorum relaks ol diye
Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile ayni derler. Ve herkes hamilelikte farkli reaksiyon gosteriyor bu yuzden bilemeyiz sadece emin olman icin diyorum adetin gecikince test yap. O kesin sonuctur. Ama adetten once beb hamilemiyim değilmiyim cok belirtiler var diye düşündüğümüz seyler bizlerde stresten baska bir sey yapmiyor. Gecen ay bende senin gibiydim adetim 3 gun gecikti 4. Gun adet oldum bu yuzden belirtilere guvenme derim adet gununu bekle.Merhaba kizlar fikir almak istiyirum 1 yillik evliyim 2.denemem bu ay adetime 10 gun kala goguslerim cok hassaslasti yanlardan cok sizlyo yesil damarlar cok belirginlesti suan adetime 7 gun kaldi ara ara kasik agrilarim oluyo belim agryo bu sabahta bas agrisiyla uyandim sizce hamilelik belirtilerimidir birde 2 gundur kabizlik var
Ben bu ay hic gun bile takip etmicem adet gecikince yapicam relaks olucaz yani :) kii dusun adetim 3 gun gecikti test yaptim negatif kan testi negatif sonra anladim stres herseyi engelliyor. Doktor adet gecikmesini 1 hafta gecikirse gel diyor dusun yani bunlar hep yasanmis seyler bu yuzden emin olamazsin ancak testler belli ederHaklısın canım ama elimden değilll ki zaten ugün idrar tahlili yaptım negatif çıktı. Tabiki daha çok yeniyiz. Ağzından bal damlıyo Allah tüm isteyenlere versin inşallah :)
Ben bu ay hic gun bile takip etmicem adet gecikince yapicam relaks olucaz yani :) kii dusun adetim 3 gun gecikti test yaptim negatif kan testi negatif sonra anladim stres herseyi engelliyor. Doktor adet gecikmesini 1 hafta gecikirse gel diyor dusun yani bunlar hep yasanmis seyler bu yuzden emin olamazsin ancak testler belli eder
Sen bence kan tahlili yaptir zaten ondada cikmazsa doktor ona gore tedavi yoluna gider adet söktürücü gibi..Bende artık 6 güne kadar dayanabildim ama insanlar bazen yeniyse idrar tahlişinde belli olmaz çıkmayabiliyo kan garanti diyolar ama idrarda negatif çıktı olsa çıkardı bence sonuçta 6 güm gecikti.
Pko ne anlama geliyor ? Merak ettim deCanım yeni denemek negatif çıktığında üzülmemek anlamına mı geliyo ? Yeni dediğim formda arkadaşlar 1 yıl 7 -8 ay demişler ben henüz 1 aydır denediğim için dedim bu bir ay içerisinde bir kez kan tahlili yaptım ilk denememde bile üzdü. Pko var dedi geçen ay doktor ama tedavi falan olmuyorum şuan onun stresi var . Olmayınca ona bağlıyorum. Doktor sadece doğum kontrol hapı verdi ama çocuk düşünürsen kullanma dedi. O yüzden bi çelişki içindeyim. Sizinle paylaşmak istedim. Cevabınıda dikkate alacağım. Teşekkürler.
Polikistik over demek canımPko ne anlama geliyor ? Merak ettim de
Pko ne anlama geliyor ? Merak ettim de
Sen bence kan tahlili yaptir zaten ondada cikmazsa doktor ona gore tedavi yoluna gider adet söktürücü gibi..
Canim benim cikolata kisti oldugu dönem sogan kürü uyguladim kistler patlamaya yakinlasmis bu yuzden acil hastanelik olmustum ustelik istah kaybindan dolayi 38 kiloya düşmüştüm doktor dedi yetismeseydiniz hastayi kaybederdik ve kistler patlasaymis yumurtaliklari da alacaklarmis Allaha şükür ki ameliyatla kurtuldum yine de sen bilirsinPazartesiye kadar sabredip eğer olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum canım bende bakalım hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?