Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

arkadaşlar yorumlar mısınız adetim gecikti sizce var mıdır gebelik birkaç gün önce kahverengi akıntım oldu ama devamı da gelmedi

Aşkım days doktor maalesef yalancı pozitif çıkarıyor mesela bende yaptım 3 gün önce net çıktı bugün Prodoctor yaptım hiçbir şey yok başka testle tekrarla
Evet okumuştum onu da o yüzden heveslenmek istemedim umarım doğru sonuç alanlardan olmuşumdur yarın kan vereceğim direk kesinleşsin istiyorum Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar yumurtlamadan 7 gün sonra başlayan bacak kalça Ağrınız oldu mu belirtileriniz ne zaman başladı ve neler oldu görenler yazsın

Kızlar yumurtlamadan 7 gün sonra başlayan bacak kalça Ağrınız oldu mu belirtileriniz ne zaman başladı ve neler oldu görenler yazsın
Geçen ay çok belirti yaşadım piskolojik sanırsam kendinizi dinlemeyi bırakmayı deneyin çok takınca insan ister istemez belirti arıyor beynin bı oyunu bize bu ay takmiyorm olursa olur modundayim hayırlısı inşallah sizinki gebeliktendir

Benim bugün aynı dediğiniz ağrılar ve pembe kahve karışık sürüntü şeklinde afedersiniz akıntım oldu yerleşme olabilir mi acaba düşünüyorum adet geçsin test yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…