- 17 Şubat 2025
- 189
- 52
- 13
- 27
Ay hadi inşallah sizden o iyi kalpli enerjiyi aldım ben inşallah bu ay güzel haberi alırsınızOlabilirsin insall da hamilesindir
Yumurtlama 2 gün önceydi benimde beklenen regl 28 Şubat beklemedeyim ben
Amin inslalh canım rabbim isteyen bekleyen herkese nasıp etsinAy hadi inşallah sizden o iyi kalpli enerjiyi aldım ben inşallah bu ay güzel haberi alırsınız
Verilen saatlerde de farklılık var bu bile etken olabilir canım bence normal gibi verilen saat aralıklarına bakarsakKızlar yardımınız ihtiyacım var
Cumartesi saat 11:00 beta 46
Pazartesi 18:00 147 artış iyi mi kimyasal olmaz dimi
Testi yapabildinmi canım19:00-30 gibi yapmış olurum muhtemelen bakalım
Testin markası ne ?Eki Görüntüle 3546001 arkadaşlar yorumlar mısınız adetim gecikti sizce var mıdır gebelik birkaç gün önce kahverengi akıntım oldu ama devamı da gelmedi
Days doctorTestin markası ne ?
Aşkım days doktor maalesef yalancı pozitif çıkarıyor mesela bende yaptım 3 gün önce net çıktı bugün Prodoctor yaptım hiçbir şey yok başka testle tekrarlaDays doctor
Evet okumuştum onu da o yüzden heveslenmek istemedim umarım doğru sonuç alanlardan olmuşumdur yarın kan vereceğim direk kesinleşsin istiyorum Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsinAşkım days doktor maalesef yalancı pozitif çıkarıyor mesela bende yaptım 3 gün önce net çıktı bugün Prodoctor yaptım hiçbir şey yok başka testle tekrarla
Aminnn inşallah lütfen sonucu buraya yazEvet okumuştum onu da o yüzden heveslenmek istemedim umarım doğru sonuç alanlardan olmuşumdur yarın kan vereceğim direk kesinleşsin istiyorum Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Yaptım balım ama negatif en azından içim rahatladıTesti yapabildinmi canım
Yeni döngünde nasip olsun inşallah canımYaptım balım ama negatif en azından içim rahatladı
Kan verebildin mi canımEvet okumuştum onu da o yüzden heveslenmek istemedim umarım doğru sonuç alanlardan olmuşumdur yarın kan vereceğim direk kesinleşsin istiyorum Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Evet verdim ama sonuç yarın çıkacakmış canımKan verebildin mi canım
Hayırlısı olsun inşallahEvet verdim ama sonuç yarın çıkacakmış canım
İnşallahh teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah
Geçen ay çok belirti yaşadım piskolojik sanırsam kendinizi dinlemeyi bırakmayı deneyin çok takınca insan ister istemez belirti arıyor beynin bı oyunu bize bu ay takmiyorm olursa olur modundayim hayırlısı inşallah sizinki gebeliktendirKızlar yumurtlamadan 7 gün sonra başlayan bacak kalça Ağrınız oldu mu belirtileriniz ne zaman başladı ve neler oldu görenler yazsın
Benim bugün aynı dediğiniz ağrılar ve pembe kahve karışık sürüntü şeklinde afedersiniz akıntım oldu yerleşme olabilir mi acaba düşünüyorum adet geçsin test yapacağımKızlar yumurtlamadan 7 gün sonra başlayan bacak kalça Ağrınız oldu mu belirtileriniz ne zaman başladı ve neler oldu görenler yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?