Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yumurtlama dan sonraki 12 . Gün kanda çıkar 10 gün de döllenme oluyormuş çünkü
8 gün geçti yumurtlamamdan ama yurtlara öncesinde değerlendirdim yani 9 gün oldu diyebilirim .fazla heyecanlıyım galiba 2 gece evvel şiddetli bir sağ kasık ağrısı yaşadım yerleşme için olabilir mi

L
8 gün geçti yumurtlamamdan ama yurtlara öncesinde değerlendirdim yani 9 gün oldu diyebilirim .fazla heyecanlıyım galiba 2 gece evvel şiddetli bir sağ kasık ağrısı yaşadım yerleşme için olabilir mi
olabilir canım 7 ila 10 günde yerleşme ourmus belki sizinki erken olmuştur belki çıkabilir canım kan ver istersen erken Gebelik testlerinde reglden 6 gün önceye kadar gösteriyor deniyor ama bilemiyorum tabi :) bekleyebilirsen bekle :)

Ay bekleyemiyorum ama negatif görürsem diye korkuyorum kendimi sıkabildiğim kadar sıkayımmm

Ay bekleyemiyorum ama negatif görürsem diye korkuyorum kendimi sıkabildiğim kadar sıkayımmm
Varsa bile erken öğrenmek de çok stresli olur canım beta yukseldimi vs diye iki günde bı kan vermen gerekir vs ne kadar regle yakın öğrendin okadar iyi olur senin için inşallah hamilesindir

Varsa bile erken öğrenmek de çok stresli olur canım beta yukseldimi vs diye iki günde bı kan vermen gerekir vs ne kadar regle yakın öğrendin okadar iyi olur senin için inşallah hamilesindir
İnşaAllah ya bir yandan çok istiyorum bir yandan korkuyorum Allah hayırlısını versin inşaAllah

Arkadaşlar adetimden iki gün önce beta 2.60 geldi iki gün sonra regl oldum. 2 gün sürdü 3. Gün kahverengi geldi ve bitti. Normalde 5-6 gün sürer çok şaşırdım. Üstüne görmeye yaşayan var mı etrafınızda. Üstüne görme olma ihtimali var mıdır sizce test yapmalı mıyım?

Olabiliyor canım beklenen reglden daha kısa sürmüş kanaman nasıldı pıhtı li mi ? Parlak Kırmızı şekilde miydi

Olabiliyor canım beklenen reglden daha kısa sürmüş kanaman nasıldı pıhtı li mi ? Parlak Kırmızı şekilde miydi
İlk başta öyleydi hatta bi anda ped doldu. Ama 2. Gün öyle değildi normal adetimden çok farklıydı. Gerek var mı sizce idrar testi yapmama

İlk başta öyleydi hatta bi anda ped doldu. Ama 2. Gün öyle değildi normal adetimden çok farklıydı. Gerek var mı sizce idrar testi yapmama
Surekli 6 gün oluyorsa reglinjz bence yapın çünkü üstüne görme o şekilde oluyor regl oluyorsun ama sonrasında yerleşme kanaması oluyo hatta bı topikte vardı bu şekilde hamilesinizdir insallh test yapmakta fayda var bence çünkü regl uzunluğunuz kısalmış ve ilk gün o şekilde regl kanaması yaşamıssinjz sonrasında kahverengi lekelnme olmuş benve olabilir :)

Evet ilk gün yoğundu sonra kahverengi oldu normalde uzun sürer dediğiniz gibi ne olur ne olmaz test yapayım ben muhtemelen yok ama olsun içim rahat olsun teşekkür ederim

Evet ilk gün yoğundu sonra kahverengi oldu normalde uzun sürer dediğiniz gibi ne olur ne olmaz test yapayım ben muhtemelen yok ama olsun içim rahat olsun teşekkür ederim
Bi topikte okumuştum ben bu üstüne görmeyi hatta regl oldum diye düşünmüş sonrasında gebe oldugunu öğrenmişti
Erken gebelik testi ve kaset test alın artimed hariç bı kaç marka aljnki acabada kalmayın insallh vardır inşallah

Yaa inşallah vardır geçen ay ilk denememizdi kimyasal oldu. Bu ayda 2.60 çıkınca acaba dedim artar mı adet olunca ümidimi kestim ama kısa sürünce yine ümitlendim negatifte olsa size haber edeceğim çok teşekkür ederim

Anlattığına göre seninde bu şekilde olmuş sanki canım insallh sende onun gibi hamilesindir
Yaa çok taatlısınız bakalım inşallah vardır tabi ama hiç ümidim yok hayırlısı olsun hakkımızda sizde durumlar nasııl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…