Merhaba hiç bir belirtim yok bugün göğüs hassasiyetim başladı, daha test yapmadım bu kadar geç belirti vermez diye düşünüyorum gebe olsam yani regl bekliyorum olmazsam birdaha test yapıcamMerhaba benim de 4. Günü gecikmenin belirtileriniz neydi acaba
Tekrardan merhaba bugün test yaptım ve 2. Çizgi daha da belirginleşti. Göğüslerimde hassasiyet 2 gündür var ve devam ediyor. Sağlıklı bir gebeliktir umarım. Dr randevusu alacağım.Merhaba adetim 4-5 gün gecikti akşam saatlerinde test yaptım silik çıktı anlayamadım, akşam mı yaptım diye, daha önce sabah yapmıştım direk kırmızı çizgi çıkmıştı 6 haftalıkken öğrendim. Negatif mi kabul etmeliyim? Yardımcı olur musunuz? Tecrübesi olan?
MerhabaTekrardan merhaba bugün test yaptım ve 2. Çizgi daha da belirginleşti. Göğüslerimde hassasiyet 2 gündür var ve devam ediyor. Sağlıklı bir gebeliktir umarım. Dr randevusu alacağım.
Bende de sarı akıntı bir var bir yok bazen yoğun şekilde beyaz şeffaf karışık geliyor regl 4 günüm kaldı aşırı derecede regl belirtilerim var ama tek fark bende regl öncesi meme hassasiyeti olmaz bu defa var. Gerçi her regl öncesi değişik değişik belirtlerim çıkıyor ve yine hüsran bilgili hamişler biraz belirtilerini detay verebilir mi hepimizin ihtiyacı varKizlar bu sari akinti kesin her hamilelikte olan bisey midir? Buna yonelik seyler okuyorum ama benim bata 9 gun var ve boyle bir akintim yok
Nasıl bir akıntı acaba kan verdiniz miHanımlar merhaba adetim 4 gün gecikti normalde hep günümde olurdum böyle olmazdı dün ve bugün de prodoctor gebelik testi yaptım gölge gibi yani var gibi yok gibi çıktı anlam veremedim aşırı derecede yorgun hissediyorum akşamları başım ağrıyor kafamı kaldırmakta zorlanıyorum resmen bide sürekli afedersiniz akıntım var kasıklarıma bazen kramp giriyor gibi oluyor acaba kan versem mi biraz daha beklesem mi negatif görmeye de dayanamaz oldum ne yapsam acaba geç döllenmede olabilir mi
Kan vermedim henüz sarı geliyor ara ara bide yoğun beyaz geliyorNasıl bir akıntı acaba kan verdiniz mi
Kan verirseniz sonucu paylaşabilir misinizKan vermedim henüz sarı geliyor ara ara bide yoğun beyaz geliyor
Bat 6 şubat. 1 hafta gecikti belirtim olmadı 2 gündür var sık idrara çıkma, göğüste hassasiyet. Biraz tedirginim açıkcası. İlk idrarımla yapmadım ama testi.Merhaba
Bata kaç gün var belirtilerinizi detaylı yazabilir misiniz
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
TabikiKan verirseniz sonucu paylaşabilir misiniz
Hayırlısı olsun çok daha belirgin değeriniz düşüktür henüz ama kesinlikle vardır hayırlısı olsun darısı bizim başımızaaTekrardan merhaba bugün test yaptım ve 2. Çizgi daha da belirginleşti. Göğüslerimde hassasiyet 2 gündür var ve devam ediyor. Sağlıklı bir gebeliktir umarım. Dr randevusu alacağım.
Canım ne yaptın son durumun ne bir belirtin vs car mı testi yeniledin miCanım ben bugun KD.doktoruna gittim.bana bir adet yumurtan çatlamış , hamile olabilirsin de olmayabilirsin de dedi .az önce idrar testi yaptım negatif.ayın 10ydu.benim beklenen det tarihim 17
Allah isteyen herkese versinHayırlısı olsun çok daha belirgin değeriniz düşüktür henüz ama kesinlikle vardır hayırlısı olsun darısı bizim başımızaa
Evet canım.sabah test yaptım baby time hızlı gebelik negatifti .yani eşim yanımdayken doktor hamilelik olbilir bir yumurtn çatlamış dedi.idrar ve kanda çıkardı bat 17 yani 3 gün kaldıCanım ne yaptın son durumun ne bir belirtin vs car mı testi yeniledin mi
Bu arda sen ne yaptın.haaa bu arada doktora kloman yerine femara kullansan nsıl olur dedim.hiç gerek yok klomen kadim ve sonuç alınan bir ilaç devlette karşılıyor femara ya hiç gerek yok dedi.Canım ne yaptın son durumun ne bir belirtin vs car mı testi yeniledin mi
Adeet oldum öğlen.klomen ikinci ay kullanım yolları gözüktü bana.bu ay çok umutluydum.doktorda öyle deyinceCanım ne yaptın son durumun ne bir belirtin vs car mı testi yeniledin mi
Regle 4 gün kala yapım isterseniz erken gebelik testiKızlar merhaba sat 27 ocak Bat 24 şubat. Birkaç gündür yorgunluk var bel ağrısı ara ara oluyor . 2 gece önce aniden sağ kasık ağrısıyla uyandım. Leke vs yok ama sarımsı akıntı oluyor bazen beyaz oluyor. Midem de araba tutması gibi bulanıyor. Göğüs ucu koyulaşması da fark ediyorum sizce ne zmn test yapayım 1 hafta var adete
Peki kanda çıkar mı şimdiRegle 4 gün kala yapım isterseniz erken gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?