Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yumurtanın kaliteli olması nasıl anlaşılıyor peki kızlar benim de o konuda hiç bilgim yok geçen sene muayene olduğumda yumurtan oluşmuş değerlendirin dedi geçti doktor mesrla çatlayıp çatlamadığı ve kaliteli yumurta olduğunu nasıl anlıyorsunuz

Merhaba benim de 4. Günü gecikmenin belirtileriniz neydi acaba
Merhaba hiç bir belirtim yok bugün göğüs hassasiyetim başladı, daha test yapmadım bu kadar geç belirti vermez diye düşünüyorum gebe olsam yani regl bekliyorum olmazsam birdaha test yapıcam

Tekrardan merhaba bugün test yaptım ve 2. Çizgi daha da belirginleşti. Göğüslerimde hassasiyet 2 gündür var ve devam ediyor. Sağlıklı bir gebeliktir umarım. Dr randevusu alacağım.

Eklentiler

• 237C028A-43C7-4DAA-8515-A4668971B728.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 40
Tekrardan merhaba bugün test yaptım ve 2. Çizgi daha da belirginleşti. Göğüslerimde hassasiyet 2 gündür var ve devam ediyor. Sağlıklı bir gebeliktir umarım. Dr randevusu alacağım.
Merhaba

Bata kaç gün var belirtilerinizi detaylı yazabilir misiniz
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kizlar bu sari akinti kesin her hamilelikte olan bisey midir? Buna yonelik seyler okuyorum ama benim bata 9 gun var ve boyle bir akintim yok
Bende de sarı akıntı bir var bir yok bazen yoğun şekilde beyaz şeffaf karışık geliyor regl 4 günüm kaldı aşırı derecede regl belirtilerim var ama tek fark bende regl öncesi meme hassasiyeti olmaz bu defa var. Gerçi her regl öncesi değişik değişik belirtlerim çıkıyor ve yine hüsran bilgili hamişler biraz belirtilerini detay verebilir mi hepimizin ihtiyacı var

Nasıl bir akıntı acaba kan verdiniz mi

Merhaba

Bata kaç gün var belirtilerinizi detaylı yazabilir misiniz
Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bat 6 şubat. 1 hafta gecikti belirtim olmadı 2 gündür var sık idrara çıkma, göğüste hassasiyet. Biraz tedirginim açıkcası. İlk idrarımla yapmadım ama testi.

Hayırlısı olsun çok daha belirgin değeriniz düşüktür henüz ama kesinlikle vardır hayırlısı olsun darısı bizim başımızaa

Canım ben bugun KD.doktoruna gittim.bana bir adet yumurtan çatlamış , hamile olabilirsin de olmayabilirsin de dedi .az önce idrar testi yaptım negatif.ayın 10ydu.benim beklenen det tarihim 17
Canım ne yaptın son durumun ne bir belirtin vs car mı testi yeniledin mi

Evet canım.sabah test yaptım baby time hızlı gebelik negatifti .yani eşim yanımdayken doktor hamilelik olbilir bir yumurtn çatlamış dedi.idrar ve kanda çıkardı bat 17 yani 3 gün kaldı

Bu arda sen ne yaptın.haaa bu arada doktora kloman yerine femara kullansan nsıl olur dedim.hiç gerek yok klomen kadim ve sonuç alınan bir ilaç devlette karşılıyor femara ya hiç gerek yok dedi.

Herkese merhabalar inşallah güzel pozitifler görürüz.6 şubatta tam yumurtlama günümde 4 kez korunmasız geri çekilmeli ilişki iki kez de denemelerimiz oldu 13 şubatta sağ kasığımda ağrı ve sokulma bacağıma vuran bir ağrı büyün gün hatta ertesi gün de bir süre devam etti karnımda sağ tarafında ara ara hissettiğim sürekli olmayan bi ağrı var belimin sağında bir yerde ara ara hissettiğim bir ağrı da oldu sonra ortalardan yayılmaya başladı yürüyünce.kasıklarımda ve tenimde hassasiyet var kabızlık gaz gibi belirtilere arada hafif sarı akıntı eşlik ediyo yoğun değil ama .bugün ağrıları bel ağrısı dışında hissetmedim regl 21 şubat ben aynu gün yada bir gün evvel belirti vermeye başlarım karnım ağrır bir hafta evvelden gögüslerim acır ağrır ama o hiç yok şuan mavi damarlar çıkmış yani emin de olamadım tabiki görüşlerinizi merak ettim yaşayanlar fikir verirse çok sevinirim

Kızlar merhaba sat 27 ocak Bat 24 şubat. Birkaç gündür yorgunluk var bel ağrısı ara ara oluyor . 2 gece önce aniden sağ kasık ağrısıyla uyandım. Leke vs yok ama sarımsı akıntı oluyor bazen beyaz oluyor. Midem de araba tutması gibi bulanıyor. Göğüs ucu koyulaşması da fark ediyorum sizce ne zmn test yapayım 1 hafta var adete

Regle 4 gün kala yapım isterseniz erken gebelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…