- 29 Aralık 2024
- 2.140
- 1.178
- 48
Aynen bencede gününe kadar takip et koyulasmaya başlayınca netlik kazanır zaten ama artimed yapma benceGecikmedi henüz 3 günüm var.acaba evde testlere devammı etsem.yoksa hemen gitsemmi bi doktora.eğer tutunma olduysa beta artışını erken takip etmiş oluruz
Erken gidincede ayrı stres olacaksın beya arttimi artmadimi artcakmi diye 2 gune bir gidip kan vermen gerekecek daha çok stres olursunGecikmedi henüz 3 günüm var.acaba evde testlere devammı etsem.yoksa hemen gitsemmi bi doktora.eğer tutunma olduysa beta artışını erken takip etmiş oluruz
Pazartesiye randevu aldım nasıl geccek bilmiyorum .2 gün geçmiş olcak günümErken gidincede ayrı stres olacaksın beya arttimi artmadimi artcakmi diye 2 gune bir gidip kan vermen gerekecek daha çok stres olursun
Hangi mark
Nimo.Hangi marka
Nimo markası. Ve tek bu marka değil farklı markalardanda aynı sonucu almıştımHangi marka bu baya da net çıkmış.. Kimisi de idrarda pozitif görüp kanda çıkmıyor bir kaç gün sonra kanda artmaya baslıyor. Çok ilginç ama okudum burada
Aynı şekilde ben öyle oldumm evdeki testlerde silik çıkıp bi heyecanlanıyordum daha sonra kan verdiğimde negatif çıkıyordu bu testlerde hamile olanların negatif çıktığını duydum ama gebelik yokken pozitifmiş gibi çıkması beni şaşırtmıştıEki Görüntüle 3588294 kızlaryardımcı olurmusunuz.üstekini dün yapmıştım resimde çok gözükmüyo ama çok ince çizgi var alttakinide bu sabah ilk idrarla yaptım.reglime 3 gün var.böyle görüp kanda negatif çıkanlar çok var.sevinemiyorum şuanda
Bugün kan vermeyi düşünüyorum.inş vardırAynı şekilde ben öyle oldumm evdeki testlerde silik çıkıp bi heyecanlanıyordum daha sonra kan verdiğimde negatif çıkıyordu bu testlerde hamile olanların negatif çıktığını duydum ama gebelik yokken pozitifmiş gibi çıkması beni şaşırtmıştı
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canimBugün kan vermeyi düşünüyorum.inş vardır
Benim ablamda o filmi çekti çok etkisi var.oda 41 yaşindaydı.bende 40 yaşindaym bende o filmi çekecem 3 aydır deniyoruz.Dün dayanamayıp test yaptım, 2’si farklı olmak üzere 3 tane test aldım. Hepsinde silik çizgi çıktı, geceyi bekleyemedim ve emin olmak adına acilden gidip kan verdim ve sonuç pozitif :’) Sanırım 5-6 haftalık, bugün kontrole gideceğim. Buarada bir dip not geçmek istiyorum, belki birilerine de faydası olur. Rahim filmi çektirdim bundan 2 ay önce ve tıkalıymış. Doktor 2-3 ay kadar deneyin olmazsa tekrar gelin bakalım dedi. (Yaşım 40, ilk çocuk. Amh 0,52.) Kanallarım açılır açılmaz tuttu. Dualarım kabul oldu, umarım bebeğimizi de sağlıkla kucağımıza alırız. Darısı isteyen herkese, sağlıkla olsun
İnşlhBugün kan vermeyi düşünüyorum.inş vardır
Reglim beş gün gecikti normalde regl olmadan önce sancım olurdu göğüslerim ağrırdı şimdi hiçbiri olmuyor da iki gün önce akşam test yaptım negatif çıktı hamilelik var mı yok mu anlamadım böyle olan kimse var mıbiraz daha bekle kan ver
Yaa hayırlı olsun canim gözün aydın çok sevindimKızlar kan verdim bugün 28 çıltı değerim yarın regl günüm.günüme göre normalmiş.daha önce kimyasalım oldu düşmez dimi tekrar
Sağol canım benim.Yaa hayırlı olsun canim gözün aydın çok sevindim
Test mi bozuk ?yarısı pembeye dönmüş test bozuk büyük bi ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?