Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Gecikmedi henüz 3 günüm var.acaba evde testlere devammı etsem.yoksa hemen gitsemmi bi doktora.eğer tutunma olduysa beta artışını erken takip etmiş oluruz
Aynen bencede gününe kadar takip et koyulasmaya başlayınca netlik kazanır zaten ama artimed yapma bence

Gecikmedi henüz 3 günüm var.acaba evde testlere devammı etsem.yoksa hemen gitsemmi bi doktora.eğer tutunma olduysa beta artışını erken takip etmiş oluruz
Erken gidincede ayrı stres olacaksın beya arttimi artmadimi artcakmi diye 2 gune bir gidip kan vermen gerekecek daha çok stres olursun

Aynı şekilde ben öyle oldumm evdeki testlerde silik çıkıp bi heyecanlanıyordum daha sonra kan verdiğimde negatif çıkıyordu bu testlerde hamile olanların negatif çıktığını duydum ama gebelik yokken pozitifmiş gibi çıkması beni şaşırtmıştı

Bugün kan vermeyi düşünüyorum.inş vardır

Benim ablamda o filmi çekti çok etkisi var.oda 41 yaşindaydı.bende 40 yaşindaym bende o filmi çekecem 3 aydır deniyoruz.

Kızlar kan verdim bugün 28 çıltı değerim yarın regl günüm.günüme göre normalmiş.daha önce kimyasalım oldu düşmez dimi tekrar

Test mi bozuk ??

Eklentiler

• IMG_2680.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_2679.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 66
Reglim beş gün gecikti normalde regl olmadan önce sancım olurdu göğüslerim ağrırdı şimdi hiçbiri olmuyor da iki gün önce akşam test yaptım negatif çıktı hamilelik var mı yok mu anlamadım böyle olan kimse var mı

Testti ilk yaptım bir şey çıkmadı sonra tekrar deneyeyim dedim bekledim bir şey görmedim şimdi çöpe Sönmez bakmak istedim bunu gördüm acaba test mi yanlış yoksa ???

Eklentiler

• IMG_2683.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…