Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Amin inşAllah yaSiz yumurtlama ve çatlama takipmiydi ve bugün regl günümü kan verdin
Ay hiç takip filan etmedim. Hatta ailem geldi memleketten. O kadar kaşla göz arasında oldu ki birliktelik bebek aklıma bile gelmedi. İstek vardı sadece belki de yumurtlamaydı. Bugün veya yarın regl olmam lazım

Ay hiç takip filan etmedim. Hatta ailem geldi memleketten. O kadar kaşla göz arasında oldu ki birliktelik bebek aklıma bile gelmedi. İstek vardı sadece belki de yumurtlamaydı. Bugün veya yarın regl olmam lazım
Aslında umursamayınca oluyor varyatakmamak lazım işte elde değil gün gün hesaplıyoruz

Aslında umursamayınca oluyor varyatakmamak lazım işte elde değil gün gün hesaplıyoruz
Valla sadece denk geldi. Olmamıştır ya deyip 30 tane gebelik testi aldım. Ovülasyon testi aldım daha bugün geldi ailem geldi diye çok mutluydum ama kavga etmiyorduk eşimle

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benim yumurtlama günümden gecikme günüme kadar bel ağrım oldu şiddetli. Ayrıca regli olacakmısım gibi kasık ağrısı çektim

Benim yumurtlama günümden gecikme günüme kadar bel ağrım oldu şiddetli. Ayrıca regli olacakmısım gibi kasık ağrısı çektim
Yumurtlamadan beri bende de bel ağrısı var. Ama bende zaten bel fıtığı olduğu için devamlı bel ağrım oluyor bişeye yoramadım henüz Yumurtlama üzerinden 2 gün geçti.

Kızlar merhaba nolur bana da yardımcı olur musunuz. Benim normalde adetim sancılı geçer bı hafta öncesinden başlar . Geçen ayın 28 inde oldum bu ay yani bugün adet günüm ama olmadım tuhaf olan hiç belirtim yok dayanamadım az önce test yaptım bişey çıkmadı varmıdır ki yoksa bilmiyorum ya of

Selamun aleyküm ben 14 Mayıs ta 2. Hacamatı yaptırdım adet günlerim 4 gün arada değişirdi (yanı bazen gününde olurdum bazen de 4 gün erken olurdum) ilk hacamatında 4 gün erken oldum ama ikinci hacamatımdan sonra 3 gün gecikti adet belirtisi yok sadece kasıklarımda ara ara batmalar olur göğsüm hafif şiş gibi çok afedersiniz kabızlık var biraz birde bacaklarım da ağrı çok fazla var namaz kılarken özellikle çok şiddetli oluyor acaba hamile miyim çok istiyorum öyle olmazsa diye erkenden sevinmek de istemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Kızlar hayırlı geceler. Ayın 22 sinden beridir şiddetli göğüs ucu ağrısı yaşıyorum. Bugünde çok fazla yanma vardı göğüs uçlarında. Yumurtlama yakaladım 24 de pikti. Ertesi günler bir tık daha açıldı ama tamamen siliklesmedi. Ovulasyon testi pik sürekli normalde adetlerim düzensiz olduğu için gününü kestiremyrm dün kan verdim negatif böyle bir durum yasayaninkz var mı ?

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Adetime 2 gün varken erken gebelik testi yaptım Silik çıktı pozitif göğüs ağrısı ve sık idrara çıkma var 3 gün öncesinde de mide bulantısı birazda kasık ağrısı vardı

Kızlar adet dönemime 3 4 gün var ovülasyon testi yaptım pike yakın çıktı bu şekilde koyulukta olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba

Eklentiler

• 9D79B215-DCCA-4F27-A7A2-39F31E45D1D5.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 101
  • 494DDB33-9EB7-4988-9B48-6C4968FE70D0.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…