- 14 Ağustos 2024
- 402
- 63
- 18
- 25
Acaba belirtiniz nedir benim 2 gün gecikti ve göğüs ucum aşırı sızlıyorYaa hayırlı olsun çok sevindim darısı benim başıma inşAllah dua edin hamilenin duası kabul olurmuş
İnşallah amin sizin de olsun hemencik. Ama bişey hissedilmiyor ki ya. Kese görmeden kalp atışı duymadanYaa hayırlı olsun çok sevindim darısı benim başıma inşAllah dua edin hamilenin duası kabul olurmuş
Amin inşAllah yaİnşallah amin sizin de olsun hemencik. Ama bişey hissedilmiyor ki ya. Kese görmeden kalp atışı duymadan
Ay hiç takip filan etmedim. Hatta ailem geldi memleketten. O kadar kaşla göz arasında oldu ki birliktelikAmin inşAllah yaSiz yumurtlama ve çatlama takipmiydi ve bugün regl günümü kan verdin
Aslında umursamayınca oluyor varyaAy hiç takip filan etmedim. Hatta ailem geldi memleketten. O kadar kaşla göz arasında oldu ki birliktelikbebek aklıma bile gelmedi. İstek vardı sadece belki de yumurtlamaydı. Bugün veya yarın regl olmam lazım
Valla sadece denk geldi. Olmamıştır ya deyip 30 tane gebelik testi aldım. Ovülasyon testi aldım daha bugün geldiAslında umursamayınca oluyor varyatakmamak lazım işte elde değil gün gün hesaplıyoruz
Kafa rahattı deseneValla sadece denk geldi. Olmamıştır ya deyip 30 tane gebelik testi aldım. Ovülasyon testi aldım daha bugün geldiailem geldi diye çok mutluydum ama kavga etmiyorduk eşimle
KısmenKafa rahattı desene
Eşinize dediniz mi hamilelik yoksa süprizmiKısmeneşim diyor bak kavga etmeyelim. Diyorum ki bu mümkün mü
Evi süpürüyordu ağlayarak gittim yanına. Anladı zaten. Valla mı valla mı diyorEşinize dediniz mi hamilelik yoksa süprizmiRabbim banada nasip etsin hayallerimdeki süprizi yapiyim inşAllah amin
İnşAllah canım hakkımızda hayırlısı olsunEvi süpürüyordu ağlayarak gittim yanına. Anladı zaten. Valla mı valla mı diyoray inşallah nasıl düşünüyorsanız o nasip plsın
Aminnnn inşallahİnşAllah canım hakkımızda hayırlısı olsun
Benim yumurtlama günümden gecikme günüme kadar bel ağrım oldu şiddetli. Ayrıca regli olacakmısım gibi kasık ağrısı çektimErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Yumurtlamadan beri bende de bel ağrısı var. Ama bende zaten bel fıtığı olduğu için devamlı bel ağrım oluyor bişeye yoramadım henüzBenim yumurtlama günümden gecikme günüme kadar bel ağrım oldu şiddetli. Ayrıca regli olacakmısım gibi kasık ağrısı çektim
Adetime 2 gün varken erken gebelik testi yaptım Silik çıktı pozitif göğüs ağrısı ve sık idrara çıkma var 3 gün öncesinde de mide bulantısı birazda kasık ağrısı vardıErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?