Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar sizce rahmin fokur fokur sesler cıkarması ve hafif mide bulantısı bi belirti mi? Dünden beri böyle rahim bölgesi

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz
8 mayısta doktorum sıvı birikmesi var bu geceyi değerlendirin yumurtlama olmuş dedi normalde 28 günde bir adet görüyorum o yüzden 23 Mayıs’ta adet olmam gerekir ama erken yumurtladıysam eğer doktorun dediği gibi 21 Mayıs’ta adet olmam gerekiyor ama sadece göğüsleri şiş ağrıyor normalde âdetten bir hafta on gün öncesinde adet sancısı başlardı şu an öyle bir şey yok sanki adetime çok varmış gibi, yumurtlamamın olduğu hafta ağrıdı sadece karnım sonra geçti hamile olabilir miyim

Kizlar lütfen banada yardım
1 buçuk yıllık evliyim
Bu ay ovulasyonda 14mayis pik
15 Mayıs silik gördüm
İki günü de değerlendirdik
Bu arada interlinewomen adında takviye destek kullanıyorum 20 gündür
Eşimde keciboynuzu pekmezi
17 mayıstan beri de duphaston kullanıyorum
Dun test yaptım cikmadi yumurtlamadan sonraki 6. Günüm bugün.
Bu günlerde gebelik öğrenen varmi

6 günde nasıl çıksın canım. En az 11 12 gün geçmesi lazım

Kızlar yumurtlamayı takip etmek için ateş ölçme yöntemi var duydunuz mu bilmiyorum ilk gebeliğimde kullanmıştım yine aynı yöntemi uyguluyorum ve sizi de davet ediyorum buyrun

6 günde nasıl çıksın canım. En az 11 12
Canım Beta dün 0.100 di bugün 0.200
Olsun canım 5 altı değerler önemsiz. Sabret adetini bekle erken öğrenmek stres zaten

6 günde nasıl çıksın canım. En az 11 12

Olsun canım 5 altı değerler önemsiz. Sabret adetini bekle erken öğrenmek stres zaten
Ya benimde takvimime göre bugünler yumurtlama günüm ama bu ay ilaçla yumurta geliştirip çatlattık 9 unda çatlama olmuş progesteron 20 çıkmıştı benim adetim ne zaman oluyor

Testlerime bakar mısınız lütfen.
Üç fotoğraf olan bebetime-predictor-Artimed. Dün yaptım sabah
Laboquik az önce yaptım. Bugün regl olmam lazım. Regl belirtilerim çok fazla

Eklentiler

• IMG_4353.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_4422.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_4415.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…