- 24 Aralık 2024
- 1.919
- 972
- 38
Çok teşekkür ederim canım kesinlikle öyle dualarında beni de unutmaYaaaa iyi ki gitmişsin baakk çok sevindim, zaten biz ne kadar istersek isteyelim Allah istediği zaman veriyor buna çok inanıyorum :) Mutlu haberlerini bekliyorum valla yaa :)
tamam canım okur okumaz senin için dua ettim Allah kabul etsin, etiketlersin beni güzel haber alıncaÇok teşekkür ederim canım kesinlikle öyle dualarında beni de unutma
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim, mutlaka canımtamam canım okur okumaz senin için dua ettim Allah kabul etsin, etiketlersin beni güzel haber alınca
6 günde nasıl çıksın canım. En az 11 12 gün geçmesi lazımKizlar lütfen banada yardım
1 buçuk yıllık evliyim
Bu ay ovulasyonda 14mayis pik
15 Mayıs silik gördüm
İki günü de değerlendirdik
Bu arada interlinewomen adında takviye destek kullanıyorum 20 gündür
Eşimde keciboynuzu pekmezi
17 mayıstan beri de duphaston kullanıyorum
Dun test yaptım cikmadi yumurtlamadan sonraki 6. Günüm bugün.
Bu günlerde gebelik öğrenen varmi
Canım Beta dün 0.100 di bugün 0.2006 günde nasıl çıksın canım. En az 11 12 gün geçmesi lazım
6 günde nasıl çıksın canım. En az 11 12Kizlar lütfen banada yardım
1 buçuk yıllık evliyim
Bu ay ovulasyonda 14mayis pik
15 Mayıs silik gördüm
İki günü de değerlendirdik
Bu arada interlinewomen adında takviye destek kullanıyorum 20 gündür
Eşimde keciboynuzu pekmezi
17 mayıstan beri de duphaston kullanıyorum
Dun test yaptım cikmadi yumurtlamadan sonraki 6. Günüm bugün.
Bu günlerde gebelik öğrenen varmi
Olsun canım 5 altı değerler önemsiz. Sabret adetini bekle erken öğrenmek stres zatenCanım Beta dün 0.100 di bugün 0.200
Ya benimde takvimime göre bugünler yumurtlama günüm ama bu ay ilaçla yumurta geliştirip çatlattık 9 unda çatlama olmuş progesteron 20 çıkmıştı benim adetim ne zaman oluyor6 günde nasıl çıksın canım. En az 11 12
Olsun canım 5 altı değerler önemsiz. Sabret adetini bekle erken öğrenmek stres zaten
Var gibi duruyorTestlerime bakar mısınız lütfen.
Üç fotoğraf olan bebetime-predictor-Artimed. Dün yaptım sabah
Laboquik az önce yaptım. Bugün regl olmam lazım. Regl belirtilerim çok fazla
Benim de göğüs uçlarım aşırı sızlıyorVar gibi duruyor
Kan sonucu bekliyorum. Eli kulağındaVar gibi duruyor
Damarlar aşırı belirgin benim de. Göğüs ucuma kadar masmavi dolanıyorBenim de göğüs uçlarım aşırı sızlıyor
Benim de 9 unda çatlamıştı 12 sinde progesteron 20 çıktı yani adetin 21. GünüDamarlar aşırı belirgin benim de. Göğüs ucuma kadar masmavi dolanıyor
Ay inanmıyorum 194 çıktı beta. 4 haftalık diyorBenim de 9 unda çatlamıştı 12 sinde progesteron 20 çıktı yani adetin 21. Günü
Benim de 9 unda çatlamıştı 12 sinde progesteron 20 çıktı yani adetin 21. Günü
Yaa hayırlı olsun çok sevindim darısı benim başıma inşAllah dua edin hamilenin duası kabul olurmuşAy inanmıyorum 194 çıktı beta. 4 haftalık diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?