- 25 Ekim 2024
- 404
- 309
- 18
Bunlar pik ve pike yakın değil canım.Kızlar adet dönemime 3 4 gün var ovülasyon testi yaptım pike yakın çıktı bu şekilde koyulukta olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Yaa öyle mi dersinBunlar pik ve pike yakın değil canım.
Evet çünkü ben çok kullandımYaa öyle mi dersin
Kızlar merhabalar.3 mayısta adet oldum 8 mayısta adetim bitti 9 mayısı değerlendirdik.14 ,17 ,19,26 mayısı değerlendirdik. Son 1 hafa önce kasık sızlamalarım başladı. Sonrasında isal oldum bir gün sonrada kabız oldum bu süreçte hafif mide bulantılarım başladı.Gögüslerim şiş ve dokununca agrı yapıyor.Dün yemeğin kokusundan dolayı kusmak üzereydim koku hassasiyeti var. Geçen ay hamile kalamadım o yüzden umudum kırıldı test yapmadım adetim 31 mayısta olması gerekiyor adet gecikmesini beklicem dedim kendime. Sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Regl belirtileriyle aynı olduğu için umutsuzum
Herkes yapma daha erken diyor korktum açıkçasıEvet ihtimal var gorunuyor test yapabilirsiniz ama guvenilir marka olmasina dikkat edin
Bence hemen kan vermelisinizKızlar adet dönemime 3 4 gün var ovülasyon testi yaptım pike yakın çıktı bu şekilde koyulukta olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
Merhaba kızlar reglm 12 mayıstaydı kahverengı ve az oldum 18 ınde bıttı suan 14 gun sonra bugün kahverrngı lekeyle basladı pembe olarak adet olmus gıbı devam edıyo ama cok az ve belim karnım 3 gundur agrıyodu zaten adetıme 12 gun var ve cok saskınım adetmı oldum bebek beklerken gene ve bukadar erken çok kafam karısık lütfen beni yanluz bırakmayın bi şeyler söyleyincanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Kuruma cizgısı nasıl oluyor bilmiyorum ama 5 test yaptım bu zamana kadar ılk defa bırınde azcık ama cok az görür gıbı oldum o yuzden sasırdımKızlar bakarmısınız ılk defa bu testte azda olsa çizgi görünüyor gıbı şaşırdım
Aynı olay benım basımada geldı testım aynı böyle en son 12 mayıs 18 mayıs arası oldum adet 18 ınde bıttım tekrar 1 hazıranda yaanı 14 gun sonra gene oldum bugun test yaptım ılk defa golge goruyorum ılk defa ve ne bilmiyorum kafayı yıycemHerkese merhabalar. Ben bugün test yaptım. İlk yaptığımda gölge gibi çizgi gördüm sandım. Kafayı yiyorum kendi kendime çizgi görüyorum artık diye düşündüm testi attım. 1 saat sonra bu şekildeydi. Sizce kuruma çizgisi mi. Daha önce hiç testimde kuruma çizgisi oluşmamıştı. Hafif pembe gibi rengi kuruma çizgisi gri olurmuş ama çok istediğim için uyduruyor muyum acaba. 1 haziranda kanadım ayrıca bu mümkün mü ? Olumsuz da olsa yorum yaparsanız sevinirim. Korkumdan tekrar test yapamıyorum
Sizdede çizgi var kan tahlili yapın benceHerkese merhabalar. Ben bugün test yaptım. İlk yaptığımda gölge gibi çizgi gördüm sandım. Kafayı yiyorum kendi kendime çizgi görüyorum artık diye düşündüm testi attım. 1 saat sonra bu şekildeydi. Sizce kuruma çizgisi mi. Daha önce hiç testimde kuruma çizgisi oluşmamıştı. Hafif pembe gibi rengi kuruma çizgisi gri olurmuş ama çok istediğim için uyduruyor muyum acaba. 1 haziranda kanadım ayrıca bu mümkün mü ? Olumsuz da olsa yorum yaparsanız sevinirim. Korkumdan tekrar test yapamıyorum
Açıkçası çok korkuyorum tekrar test yapmaya. 1 yıldır istiyoruz olmuyor. Kuruma çizgisi mi diye korkuyorumSizdede çizgi var kan tahlili yapın bence
Fotoğraflarda pek belli olmamış. Ama kimyasal gebeliğim aynı seninki gibi olmuştu ben anlamamıştım 10 gün sonra kan vermiştim 986 hcg çıkmıştı. Kan ver istersen ya da sabah tekrar yap. İnşallah ikimizde de vardırAynı olay benım basımada geldı testım aynı böyle en son 12 mayıs 18 mayıs arası oldum adet 18 ınde bıttım tekrar 1 hazıranda yaanı 14 gun sonra gene oldum bugun test yaptım ılk defa golge goruyorum ılk defa ve ne bilmiyorum kafayı yıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?