Gunumuz cok yakin belirtilerimiz de cok benzer hatta ayni. Ama sizi yorumlarda hep umutsuz goruyorum bence test icin cok erken henuz icinizi karartmayinTarihlerimiz aynı gibi benim 2 sinde yumurtlama 3.de çatlama gördüm 6 mayıstan beri göğüs ağrısı tek taraflı sol kasık ağrıları başladı bende dün 24. Gün test yaptım negatif di benim birde şöyle bir saçmalık oldu ilk iki dakika pozitif 2 dk dan sonra da negatif döndü akşamdan beri fazlasıyla karnımın sol tarafında kalkıp gezdikçe kramplar başladı şimdide sol kasık ağrıları
Her ay olumsuz olunca ister istemez karamsarlaşıyorumGunumuz cok yakin belirtilerimiz de cok benzer hatta ayni. Ama sizi yorumlarda hep umutsuz goruyorum bence test icin cok erken henuz icinizi karartmayin2 3 gun hatta 5 gun falan beklememiz lazim tabii insan dayanamıyor
Evet cok ince görünüyor belki gözle daha nettir burda kalite düşüyorBurda hayalet çizgi var
tam günüm bugün gerçi 6 gün önce yaptığım daha belirgindi ama görebilen varmı acaba?
Ya bende ovulasyon testleri ile takip ettim 10 gün boyunca ama anlamadım hangi ara yumurtlama oldu. Sadece cuma cumartesi günü epey kasık ağrısı yaşadım. 18 nisan da mens görmüştüm en son bekliyorum hala. Benim direk negatif çıkmıştı hocam ondan sonra da yapmadım henüz bekliyorum adet gecikirse eğer yaparim böyle umuda düşüp sonrası hüzün oluyor..Tarihlerimiz aynı gibi benim 2 sinde yumurtlama 3.de çatlama gördüm 6 mayıstan beri göğüs ağrısı tek taraflı sol kasık ağrıları başladı bende dün 24. Gün test yaptım negatif di benim birde şöyle bir saçmalık oldu ilk iki dakika pozitif 2 dk dan sonra da negatif döndü akşamdan beri fazlasıyla karnımın sol tarafında kalkıp gezdikçe kramplar başladı şimdide sol kasık ağrıları
Kesinlikle bende artık günümü bekliyorum 4 gün kaldıYa bende ovulasyon testleri ile takip ettim 10 gün boyunca ama anlamadım hangi ara yumurtlama oldu. Sadece cuma cumartesi günü epey kasık ağrısı yaşadım. 18 nisan da mens görmüştüm en son bekliyorum hala. Benim direk negatif çıkmıştı hocam ondan sonra da yapmadım henüz bekliyorum adet gecikirse eğer yaparim böyle umuda düşüp sonrası hüzün oluyor
Arkadaşalar merhaba 1.5 yıllık evliyim yaklaşık 5 aydır çocuk düşünüyoruz geçen ay klomen kullandım ama yumurtam büyümediği için sonraki aya bırakalım dedi doktor bu ay femara verdi reglin 3. Günü kullanmaya başladım SAT 23 nisan 5 gün günde 3 tane femara kullandım 5 mayısta kontrole gittiğimde sağ yumurtalıkta 22 mm 1 tane folikül var diğer yumurtalıkta yok dedi doktor çatlatma iğnesi vermedi piyasa yok dedi zaten. Bugünden başlayın gün aşırı ilişkiye dedi değerlendirdik o gün kasık ağrılarım başlamıştı sonraki gün ağrılarım şiddetlendi ve uzayan beyaz akıntım oldu çok yoğun akıntı bitti kasık ağrılarım azaldı ama devam ediyor sizce yumurtlamış mıyımdır pcos var ve düzensiz regl olurum 15 günde bir son 3 aydır düzenli ayda bir oluyor. Ve çatlama olduktan sonra 1 haftadır kasık ağrısı çekiyorum doktor bana progestan vermişti 8 inde kullan günde 2 defa da onu alıyorum bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim ilk defa böyle şeyler yaşadım korkuyorum ilaçlar rahmime zarar verdi diye.
Yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik belirtileri görünür peki.sevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Merhaba benim rahim filmi çektim ve filimden sonra adet olmam gerekirken 4 gün gecikti bugün de sol kasik ağrısı ve kahverengi leke var adet mi olacam yoksa yerleşme aşaması mi bunlarBazı spesifik belirtiler hariç kişiden kişiye göre değişiyor sanırım belirtiler. Ve hissetmek. Derlerdi inanmazdım, bedenimde bir şeyler olduğunu anladım ama ah işte o emin olma isteği.. darısı bizler gibi diğer kız kardeşlerimize olsun
Gecikme oldu mu sizdeKızlar merhaba. Bat 16 nisandı. Uzun zamandır denediğim için belirtilere odaklanmadım 16 nisana kadar. 16 nisanda peçeteyr hafif kanama geldi pede de çok az geldi. Dedim adet oluyorum kesin. Akşamına kesildi. 17 nisanda gğn bpyu bekledim yine gelmedi kanama. Dayanamadım kan verdim beta 160 çıktı. Göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet var belirti olarak da
1 gün gecikmede beta 160la öğrendim canımGecikme oldu mu sizde
Mrb ben dün gece test yaptım pozitif çıktı. Bugün yaptım negatif çıktı neden acabaprogesteron testi adetin 2.yada 3 günü yapılıyor.doktora gidersen o sana ne zaman gelmen gerektiğini söyler ayrıca folicasit vitamini veriyor.buda iyi olur sanırım.ben 3 aydır kullanıyorum.
Oğlumu böyle öğrenmiştimMerhaba test yaptım ben de sadece c de çizgi çıktı galiba
Normal gibi görünüyor. Yaklaşık iki katına çıkıyor demişti doktor gün aşırı. 52 ile öğrenmiştim ikinci testte 106 ydı. Hemen hemen sizinki ile aynı süre vardı iki test arasındaKizlar bi sorum olcak ayin 11 de beta kan verdim 150,73 cikti bugun 13 gece verdim 315,400 cikmis sizle normal mi yuselmismi iyimi ben bilememdim
Demett hamilelik nasıl gidiyor herşey yolundadır umarımAy naptın
Çok şükür iyi gidiyor şuanlık yaaDemett hamilelik nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım
Çok sevindim çok şükürÇok şükür iyi gidiyor şuanlık yaasen naptın denemelere devamdır umarım
Yaaaa iyi ki gitmişsin baakk çok sevindim, zaten biz ne kadar istersek isteyelim Allah istediği zaman veriyor buna çok inanıyorum :) Mutlu haberlerini bekliyorum valla yaa :)Çok sevindim çok şükürbende rahim filmi çektirdim cumartesi meğerse tüplerim kapalıymış açtı doktor herşeye yeniden başlıyorum anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?