Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Gunumuz cok yakin belirtilerimiz de cok benzer hatta ayni. Ama sizi yorumlarda hep umutsuz goruyorum bence test icin cok erken henuz icinizi karartmayin 2 3 gun hatta 5 gun falan beklememiz lazim tabii insan dayanamıyor

Kizlar bi sorum olcak ayin 11 de beta kan verdim 150,73 cikti bugun 13 gece verdim 315,400 cikmis sizle normal mi yuselmismi iyimi ben bilememdim

Gunumuz cok yakin belirtilerimiz de cok benzer hatta ayni. Ama sizi yorumlarda hep umutsuz goruyorum bence test icin cok erken henuz icinizi karartmayin 2 3 gun hatta 5 gun falan beklememiz lazim tabii insan dayanamıyor
Her ay olumsuz olunca ister istemez karamsarlaşıyorum

Burda hayalet çizgi var
tam günüm bugün gerçi 6 gün önce yaptığım daha belirgindi ama görebilen varmı acaba?

Eklentiler

• IMG_2453.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 118
Ya bende ovulasyon testleri ile takip ettim 10 gün boyunca ama anlamadım hangi ara yumurtlama oldu. Sadece cuma cumartesi günü epey kasık ağrısı yaşadım. 18 nisan da mens görmüştüm en son bekliyorum hala. Benim direk negatif çıkmıştı hocam ondan sonra da yapmadım henüz bekliyorum adet gecikirse eğer yaparim böyle umuda düşüp sonrası hüzün oluyor..

Kesinlikle bende artık günümü bekliyorum 4 gün kaldı

Merhaba öncelikle hepinize iyi günler ben merakımdan sizlere bir şey danışmak istedim sekiz aydır evliyim gebelik planlıyoruz bunun için bu ay klomen kullandım ekstra ovülasyon testleri kullandım testte 9 mayısta pozitif yumurtlama gününün sonucunu aldım 9 Mayıs’tan beri kasıklarımın sol tarafına doğru çok şiddetli bir ağrı kramp girmesi gibi durumlar başıma geldi acaba kullandığım ilaçtan kaynaklı mı yoksa acaba yumurtam çatladı ondan mı bilemedim bilginiz varsa benimle paylaşmanızı çok isterim şimdiden güzel cevaplarınız için teşekkürler

Merhaba benim rahim filmi çektim ve filimden sonra adet olmam gerekirken 4 gün gecikti bugün de sol kasik ağrısı ve kahverengi leke var adet mi olacam yoksa yerleşme aşaması mi bunlar

Gecikme oldu mu sizde

progesteron testi adetin 2.yada 3 günü yapılıyor.doktora gidersen o sana ne zaman gelmen gerektiğini söyler ayrıca folicasit vitamini veriyor.buda iyi olur sanırım.ben 3 aydır kullanıyorum.
Mrb ben dün gece test yaptım pozitif çıktı. Bugün yaptım negatif çıktı neden acaba

Kizlar bi sorum olcak ayin 11 de beta kan verdim 150,73 cikti bugun 13 gece verdim 315,400 cikmis sizle normal mi yuselmismi iyimi ben bilememdim
Normal gibi görünüyor. Yaklaşık iki katına çıkıyor demişti doktor gün aşırı. 52 ile öğrenmiştim ikinci testte 106 ydı. Hemen hemen sizinki ile aynı süre vardı iki test arasında

Çok sevindim çok şükür bende rahim filmi çektirdim cumartesi meğerse tüplerim kapalıymış açtı doktor herşeye yeniden başlıyorum anlayacağın
Yaaaa iyi ki gitmişsin baakk çok sevindim, zaten biz ne kadar istersek isteyelim Allah istediği zaman veriyor buna çok inanıyorum :) Mutlu haberlerini bekliyorum valla yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…