Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamilelik için bayağı araştırmalar yaptım netten falan sizde yapmışsınızdır gerçide bir bayanın her ay hamile kalma olasılığı % 25 miş ve korunmayı bıraktıktan sonra ilk 3. ay, 6.ay ve 1 yıla kadar uzuyomuş hamile kalması

eşimn dayısı dro syledi zaten bana eğer 6 ayla 1 yıl olmazsa dr ozamn git dedi

bende 2007 de dünyaaa efiine gırdımmm ayyyy:asigim:

bekar olursun ne zamn ewlnceksin nişnlanırsın düğn ne zamn ewlnrsn bebek ne zamn diye sorarlar ben şu sıralar bu lafı çok duyuyrm BEBEK NE ZAMN hele dün deli oldum herkes szleşmiş gibi bebek yokmu hadi artık dedi deli oldum

bencede bide kafaya çok takmamak lazımmış nie olmuyo die yumurtaları etkiliyomuş stres ben 23 de bittim önümüzdeki hafta benim günlerim olucak dua edin bana :=)

aynen canım ya onune gelen soruyooo
özlem senin çalışmalar başlıyo ozamn bittiyse regln inşllh hamiş olursn bu ay

evet ben hesaplayıcıdan baktım gebelık acısından sansın en yuksek oldugu gunler 1mart ve 6mart arası gorunuyor yanı yarın 1mart ahhhh keske bu ay tutsaaaaaa:1rolleyes:

aynen canım ya onune gelen soruyooo

evet ben hesaplayıcıdan baktım gebelık acısından sansın en yuksek oldugu gunler 1mart ve 6mart arası gorunuyor yanı yarın 1mart ahhhh keske bu ay tutsaaaaaa:1rolleyes:

inşllh canım hiç kafana takma düşnmemeye çalış ben öyle yapmaya çalışcam strese griyo insan düşnnce

inşllh canım hiç kafana takma düşnmemeye çalış ben öyle yapmaya çalışcam strese griyo insan düşnnce
aynen canm bu arada esımın dayısının gelını geldı bugun onlar da ıstıorlar hesaplayıcıdan gun baktık salı gunu onun da baslıyor sanslı gunlerı telkın verdım ona baya cunku onlar bayadır ugrasıyo kendım de uygulıcam cok rahat olmaya ve dusunmemeye calısıcamm ınsallahhh olurrrr
hatta hepimizin tutar inşallahhhhhhh

hepımızın kı tutsun ınsalla bu ay aynı anda doguruverelım=))))kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…