ben ıkı senelık evlıyım cnm
ben 2,5 yıllık ewliyim 2. ay olucak daha regliyim
canım senın hala kesılmedı mı benım bugun tamamen bıttı
hamilelik için bayağı araştırmalar yaptım netten falan sizde yapmışsınızdır gerçide bir bayanın her ay hamile kalma olasılığı % 25 miş ve korunmayı bıraktıktan sonra ilk 3. ay, 6.ay ve 1 yıla kadar uzuyomuş hamile kalması
ben seni özlem 1 yıllık flan zannedyodum ben 2006 temmuz
bende 2007 de dünyaaa efiine gırdımmm ayyyy:asigim:
bencede bide kafaya çok takmamak lazımmış nie olmuyo die yumurtaları etkiliyomuş stres ben 23 de bittim önümüzdeki hafta benim günlerim olucak dua edin bana :=)
23 siz
aynen canım ya onune gelen soruyooobekar olursun ne zamn ewlnceksin nişnlanırsın düğn ne zamn ewlnrsn bebek ne zamn diye sorarlar ben şu sıralar bu lafı çok duyuyrm BEBEK NE ZAMN hele dün deli oldum herkes szleşmiş gibi bebek yokmu hadi artık dedi deli oldum
özlem senin çalışmalar başlıyo ozamn bittiyse regln inşllh hamiş olursn bu ay
aynen canım ya onune gelen soruyooo
evet ben hesaplayıcıdan baktım gebelık acısından sansın en yuksek oldugu gunler 1mart ve 6mart arası gorunuyor yanı yarın 1mart ahhhh keske bu ay tutsaaaaaa:1rolleyes:
hatta hepimizin tutar inşallahhhhhhh
aynen canm bu arada esımın dayısının gelını geldı bugun onlar da ıstıorlar hesaplayıcıdan gun baktık salı gunu onun da baslıyor sanslı gunlerı telkın verdım ona baya cunku onlar bayadır ugrasıyo kendım de uygulıcam cok rahat olmaya ve dusunmemeye calısıcamm ınsallahhh olurrrrinşllh canım hiç kafana takma düşnmemeye çalış ben öyle yapmaya çalışcam strese griyo insan düşnnce
hatta hepimizin tutar inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?