Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aleyküm selam cerin cim iyiyim hayatım sen nasılsın nasıl gidiyor?? sengözlerimebaksanab
çok sevindim ceylan cım hayırlısı olsun canım :Saruboceq:sositososito

ceylancım benı de mart lıstesıne ekler mısın hayatım 19mart gunum öptüm tatlım kocişimmm gelldiii ben kaçaarrr

kıslar yaaa yardım edin benim normal adet tarihim 2 marttı dün kahverengi akıntı geldi hasta oluyorum sandım ped koydum ama bugün şu saate kadar damla damla anca bir ped oldu bu ne şimdi ve benim çok sancılı olurdu reglim hiç sancım da olmadı yaşayan var mı böle birşey

canım ağrı kesici fan aldın mı ?
ben alınca adetim kesiliyor..
eğer değilse yerleşme kanaması da olabilir ama heveslenme canım..

Günaydın arkadaşlar;Mart ayını ümitle bekleyen bizler için sizlere bir -iki sorum olacak...Belirtilere göre kesin mi demek istemiyorum ama sizde de oluyor mu onu merak ettim.Hamilelik belirtilerinde sizde de oldumu?
1-Akıntınızın rengi süt beyazı mıydı?Ve krema şeklindemiydi?
2-Göğüs uçlarınızda büyüme ara ara ve sızlama oluyormuydu?
3- 2-3 gün önce şiddetli gaz sancısı ve kasıklarda hafif ağrılar...
4-Dün uyandığımda çamaşırım hafif ıslanmış gibiydi ve beyazımsı akıntı vardı ...Sizde de oldu mu?
5- Uyku hali ve halsizlik olur muydu?
6-Ara ara karnımın şişmesi(gaz) olur muydu?
7_ hafif üşüme belirtisi ve vücudda karıncalaşma özellikle göğüs bölgesinde olur muydu....?

Şimdiden teşekkürler benim reglime 1 hafta var ama bu hafta hep böyle belirtiler gördüm..
Prolaktinim yüksekti ilaç kullandıktan sonra Prolaktinim 0.6 ya kadar düştü ve Regli olursam tekrardan doktoruma gidicem ve rutin muayenelerimi ve testimi yaptırcam...Sadece beklemedeyim Hayırlısı herşeyin en başta....Beklemedeyiz bakalım

Hadi bakalım MARt güzelleri....... İnsallah bu ayy hamiş listesine yazılırız ....

Bakalım ilk Mart güzel haberi kimden gelecekk.. bekliyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…